Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι τρέχει με τα τεστ?

Recommended Posts

Γειά σας... Έχω μια απορία..... Σας έχει τύχει με αρκετές μέρες καθυστέρηση να βγαίνουν τα τεστ αρνητικά και ανεβασμένη χοριακη? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Γειά σας... Έχω μια απορία..... Σας έχει τύχει με αρκετές μέρες καθυστέρηση να βγαίνουν τα τεστ αρνητικά και ανεβασμένη χοριακη? 

Γειά σου Κατερίνα! Η εξέταση αίματος είναι και θα είναι ότι πιο αξιόπιστο! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει, ούτε και σε δικές μου γνωστές ή φίλες να έχουν με καθυστέρηση αρνητικό τεστ ενώ υπάρχει εγκυμοσύνη. Αλλά έχω διαβάσει τέτοιες περιπτώσεις πολλές. Μπορεί να είναι ελαττωματικό το τεστ ή αργή σύλληψη ή πολλοί άλλοι λόγοι. Για αυτό είναι πιο σωστό να κάνεις εξέταση αίματος μετά από αξιόλογη καθυστέρηση. 💗

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σου Κατερίνα! Η εξέταση αίματος είναι και θα είναι ότι πιο αξιόπιστο! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει, ούτε και σε δικές μου γνωστές ή φίλες να έχουν με καθυστέρηση αρνητικό τεστ ενώ υπάρχει εγκυμοσύνη. Αλλά έχω διαβάσει τέτοιες περιπτώσεις πολλές. Μπορεί να είναι ελαττωματικό το τεστ ή αργή σύλληψη ή πολλοί άλλοι λόγοι. Για αυτό είναι πιο σωστό να κάνεις εξέταση αίματος μετά από αξιόλογη καθυστέρηση. 💗

Το θέμα είναι ότι έκανε τεστ με πολλές μέρες καθυστέρηση... Και βγήκε αρνητικό.... Ενώ η χοριακη πάρα πολύ υψηλή.... 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Το θέμα είναι ότι έκανε τεστ με πολλές μέρες καθυστέρηση... Και βγήκε αρνητικό.... Ενώ η χοριακη πάρα πολύ υψηλή.... 

Μήπως δεν έκανε σωστά το τεστ; Ήταν από τις φθηνές τις ταινίες ή από τα ακριβά του φαρμακείου;
Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στην κοπέλα. Με το καλό! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1993 είπε:

Μπορεί να είχε κάποιο θέμα το τέστ. Αλλά τι σημασία έχει; Το σημαντικό είναι ότι περιμένει παιδάκι! Αυτό είναι το μόνο που έχει αξία! Εύχομαι να έχει μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!💗

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1993 είπε:

Ναι στην αδελφη μου και μαλιστα οχι 1 αλλα 3 τεστ

στις πριν 56 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Μήπως δεν έκανε σωστά το τεστ; Ήταν από τις φθηνές τις ταινίες ή από τα ακριβά του φαρμακείου;
Όπως και να έχει, συγχαρητήρια στην κοπέλα. Με το καλό! 

Self clear έκανε.... Ακολούθησε όλες τις οδηγίες και το κάνε με Ουροσυλεκτη.. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Self clear έκανε.... Ακολούθησε όλες τις οδηγίες και το κάνε με Ουροσυλεκτη.. 

Ε τι να πω;;;μάλλον ελαττωματικό τεστ, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η misofeggaro είπε:

Ε τι να πω;;;μάλλον ελαττωματικό τεστ, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....

Δεν ξέρω... Πάντως και εγώ πέρυσι που είχα Βιοχημική  την ίδια μέρα έκανα τέστ εγκυμοσύνης και χοριακη.... Η χοριακη ήταν 150 και το τεστ αρνητικό.... 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Katerina1993 είπε:

Δεν ξέρω... Πάντως και εγώ πέρυσι που είχα Βιοχημική  την ίδια μέρα έκανα τέστ εγκυμοσύνης και χοριακη.... Η χοριακη ήταν 150 και το τεστ αρνητικό.... 

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! Καλυτερα νομιζω ειναι τα predictor και clearblue. Οπως και να εχει παντως η χοριακη δεν κανει ποτε λαθος, σε αντιθεση με τα τεστ. Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Γειά σας κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!! Και γω έχω καθυστέρηση, έχω δέκατα και 2 φορές στο χαρτί ελαααχιστο καφέ. Έκανα τεστ πριν λίγο και τίποτα καμμια γραμμή... Τι να πω χαλασμένο θα ήταν να πω ότι είμαι και πρωτάρα έχω ξανακάνει τεστ στο παρελθόν αρκετά.. Έτσι για να παραταθεί η αγωνία μάλλον 😀😀😀 Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι!!!!!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Το πρώτο το δικό μου ήταν αρνητικό και η χοριακη ανεβασμένη μη σκας συμβαίνουν οπως κ στις ορμόνες μας

Μακάρι!!!! Θα κάνω χοριακη και γω και βλέπουμε.. 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Elie είπε:

Μακάρι!!!! Θα κάνω χοριακη και γω και βλέπουμε.. 

Εγώ κάθε φορά που βλέπω αρνητικό τεστ λέω ότι είναι χαλασμένο κ τρέχω να δοκιμάσω άλλη μάρκα. Χοριακη για σιγουριά κ μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα! 

@Kikip μου πρώτη φορά που κάνω τεστ και τυχαίνει αυτό.. Λευκό όλο τίποτα απολύτως.. Δυστυχώς αγόρασα χθες 1 τεστ μόνο και έτσι δεν είχα την δυνατότητα να κάνω κι άλλο. Η θερμοκρασία μου συνεχίζει να είναι υψηλή 37,2 🤔 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elie είπε:

@Kikip μου πρώτη φορά που κάνω τεστ και τυχαίνει αυτό.. Λευκό όλο τίποτα απολύτως.. Δυστυχώς αγόρασα χθες 1 τεστ μόνο και έτσι δεν είχα την δυνατότητα να κάνω κι άλλο. Η θερμοκρασία μου συνεχίζει να είναι υψηλή 37,2 🤔 

Μα λευκό??? Εμείς και θα σκάσουμε φαντάζομαι εσύ! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kikip είπε:

Μα λευκό??? Εμείς και θα σκάσουμε φαντάζομαι εσύ! 

@Kikip ναιιιι δηλ. τι να πω επιτυχία!!!!!! Άστα να πάνε... 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elie είπε:

@Kikip ναιιιι δηλ. τι να πω επιτυχία!!!!!! Άστα να πάνε... 

Ας είμαστε αισιόδοξες! Κι εγώ αύριο πάω για σπερματεγχυση (την τρίτη κατά σειρά). Οπότε ψηλά το κεφάλι! 

Γεια σας εγώ έχω 6μερες καθυστέρηση υψηλή θερμοκρασία 37.2 συνήθως έχω 36.4 έχω πονοκεφάλους και καούρες έκανα 2 τεστ αλλά τίποτα αρνητικά και τα δύο και όλο πονάω τα βράδια χαμηλά και λέω τώρα θα έρθει η περίοδος αλλά τίποτα

στις On 10/6/2020 at 11:28 ΜΜ, ο/η Kikip είπε:

Ας είμαστε αισιόδοξες! Κι εγώ αύριο πάω για σπερματεγχυση (την τρίτη κατά σειρά). Οπότε ψηλά το κεφάλι! 

@Kikip μου καλημέρα!!!! Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Εδώ και 2 μέρες προσπαθούσα να σου γράψω και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάτω κατω μήνυμα ότι και καλά έχω ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο... Εν τω μεταξύ είχα γράψει σε 2 μόνο... Δεν ξέρω.. Εμένα τελικά μου ήρθαν χθες. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Δέσποινα. είπε:

Γεια σας εγώ έχω 6μερες καθυστέρηση υψηλή θερμοκρασία 37.2 συνήθως έχω 36.4 έχω πονοκεφάλους και καούρες έκανα 2 τεστ αλλά τίποτα αρνητικά και τα δύο και όλο πονάω τα βράδια χαμηλά και λέω τώρα θα έρθει η περίοδος αλλά τίποτα

@Δέσποινα. καλημέρα και καλή επιτυχία!!! Είχα και γω καθυστέρηση όχι τόσες μέρες, πυρετό στο 37,2 και το βράδυ που ξαπλωνα πόνους χαμηλά.. αλλά τελικά τίποτα μου ήρθαν κανονικότατα!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elie είπε:

@Kikip μου καλημέρα!!!! Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Εδώ και 2 μέρες προσπαθούσα να σου γράψω και δεν με άφηνε μου έβγαζε κάτω κατω μήνυμα ότι και καλά έχω ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο... Εν τω μεταξύ είχα γράψει σε 2 μόνο... Δεν ξέρω.. Εμένα τελικά μου ήρθαν χθες. 

Ευχαριστώ για την ευχή και..... κρίμα που ήρθε πάλι η δική σου .....

στις πριν 16 ώρες, ο/η Δέσποινα. είπε:

Έχει προηγηθεί κάτι? Κάποια θεραπεία? Ή απλά επαφές κ μια ελπίδα? Δεν τολμάς να κάνεις τεστ? Έστω ένα στο σπίτι.....για να μη πω κατευθείαν χοριακη.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...