Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι συμβαινει?ανυσηχω!

Recommended Posts

Καλησπερα!ειχα ξαναγραψει οτι εχω προβλημα με τον υπνο του μωρου μου(5 μηνων).το προβλημα συνεχιζετε και εχει αυξηθει.το βραδυ ειναι πολυ ανυσηχος στον υπνο του κοπαναει τα χερακια και ποδαρακια του ενω εχει κλειστα τα ματια του και κοιμαται και γκρινιαζει η κλαιει.αυτο γινετε αρκετα συχνα χωρις να πειναει.ακριβως το ιδιο συμβαινει και την μερα.μια βδομαδα τωρα αυτο γινετε καθημερινα και οσο περνανε οι μερες γινετε και πιο εντονο.εχει ξανασυμβει σε καποια αλλη κοπελα αυτο?δν μπορω να καταλαβω τι εχει και πως να το αντιμετωπισω.να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που μου το κανει για τοσο καιρο συνεχομενο αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ο δικός μου έκανε έτσι μάλλον βγαζει δοντακια και τον ενοχλούν και έχει ακόμα πολλά ξενύχτια κουράγιο 

στις πριν 2 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλησπερα!ειχα ξαναγραψει οτι εχω προβλημα με τον υπνο του μωρου μου(5 μηνων).το προβλημα συνεχιζετε και εχει αυξηθει.το βραδυ ειναι πολυ ανυσηχος στον υπνο του κοπαναει τα χερακια και ποδαρακια του ενω εχει κλειστα τα ματια του και κοιμαται και γκρινιαζει η κλαιει.αυτο γινετε αρκετα συχνα χωρις να πειναει.ακριβως το ιδιο συμβαινει και την μερα.μια βδομαδα τωρα αυτο γινετε καθημερινα και οσο περνανε οι μερες γινετε και πιο εντονο.εχει ξανασυμβει σε καποια αλλη κοπελα αυτο?δν μπορω να καταλαβω τι εχει και πως να το αντιμετωπισω.να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που μου το κανει για τοσο καιρο συνεχομενο αυτο

Καλησπέρα!!

Κοριτσι μου το πιο πιθανό είναι να τον ενοχλούν τα ούλα του γιατί μπορεί να βγάζει δοντάκια! Επικοινώνησες με τον παιδίατρό σας;;;

Ναι το μονο που μου ειπε εινσι οτι δν τον ανυσηχει απο την στιγμη που την μερα εινσι μια χαρα και αν συνεχισει να κανουμε τεστ για ουρολοιμωξη.σκεφτομαι μηπως επδ εχει υποθυροειδη εχει ξερυθμιστει ο θυροειδης του και του φερνει ανυσηχια στον υπνο

στις πριν 5 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Μην ανησυχείς!!!ακριβώς το ίδιο κ ακριβώς στον ίδιο μήνα μου το έκανε κ ο δικός μου. ακριβώς όμως!!!Για να είμαι ειλικρινής μου το έκανε μόνο τη νύχτα απ' όσο θυμαμαι....πάρα πολύ άστατο ύπνο στριφογυρισμα τίναγμα....χωρίς να ξυπνάει!!!Ο γιατρός μου είχε πει ότι ήταν τα δόντια κ να μην ανησυχώ....μολις του περιεγραψα την κατάσταση με ρώτησε αν ανοίγει τα μάτια κ όταν του είπα όχι μου είπε απλά ΔΌΝΤΙΑ!!!!περίπου μήνα έκανε αν θυμάμαι καλά. Ρώτα κ τον δικό σου βέβαια!!!

Στο είχα γράψει ξανά στο προηγούμενο μήνυμα σου δεν ξέρω αν το δοκίμασες....βάλτου λευκό ήχο εμένα ηρεμούσε πάντως κ τότε!!!Επίσης δοκίμασε να του βάζεις το τζελ της frezyderm για τα ούλα γιατί έπιανε κ αυτό καμία φορά....

Κουράγιο... θυμάμαι κοιμόμουν ελάχιστα γιατί κάθε τόσο ξυπνούσα από το τίναγμα κ το "κλαμα" που έκανε στον ύπνο του...του έδινα πιπίλα , έβαζα το χέρι να τον χαιδεψω ή του έκανα σσσσ ...αλλά ο λευκός ήχος με έσωσε σχεδόν πάντα ηρεμούσε!!!

Κορίτσι μ ακριβως 5 μηνων αρχισε τ δραμα μου. Ενω πιο πριν κοιμοταν 10, ξυπνούσε στις 4 κ μετα στις 7 ενα βραδυ αλλαξαν ολα στα καλα καθουμενα. Την έβαζα κουνια κ πετάγοταν λες κ τ χτυπούσε ρευμα. Μεχρι τις 2 δ έμπαινε για κανενα λογο. Μετα ξυπνάγε ανα μιση με μια ωρα. Μεχρι τ χρόνο ξυπνάγε 12 με 15 φορες ολο τ βράδυ χωρίς υπερβολες. Οχι για γαλα. Απλα εκλαιγε στον ύπνο της κ ηθελε αγκαλια. Στο χρόνο ξυπνάγε 4 με 5 φορες. Μεχρι 21 μηνων π γέννησα κ εκανε πισωγύρισμα κ ξυπνούσε παλι συνέχεια. Έφθασε 2.5 χρονων για να ξυπνάει μονο μια φορα. Τωρα ειναι κοντα 3 κ παλι μερικα βραδια ξυπνάει για γαλα, νερο, τσισα. Βέβαια εχω κ τη μικρη π ειναι 13 μηνβν κ ξυπνάει ανα 2 με 3 ωρες για γαλα. Καλο κουραγιο 

@Diwni Καλα εμείς τα λέμε και κατ' ιδίαν αλλά θα σου ξαναπώ ότι έχεις τον αμέριστο θαυμασμό μου..... Είσαι πλέον σε άλλο level στο θέμα της αντοχής.....αν εγώ ξυπνούσα τόσες πολλές φορές μέσα στη νυχτα νομιζω ότι θα με έπαιρνε ο ύπνος μέσα στη μέρα όπου τύχαινε...Στα παγκάκια της πλατείας... στην είσοδο της πολυκατοικίας...θα κοιμόμουν ακόμη και όρθια περιμένοντας στην ουρά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ..!!! Εδώ με ξυπνάει ο μικρος 2-3 φορές κάποια βραδιά κ κουρούνα την επόμενη μέρα...  Απλά δεν υπάρχεις..   Respect!!!!

Γενικα παντα ηταν ανυσηχος στον υπνο του,αλλα τωρα εχει παραγινει.δν τον ηρεμουν ουτε οι λευκοι ηχοι,ουτε τα νανουρισματα δυστηχως.το μονο που τον ηρεμει ειναι να τον παρω αγκαλεια,στα χερια ομως.

στις πριν 16 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Γλυκια μου καλημερα!Εχουμμε το ιδιο προβλημα.Σε λιγες μερες η μικρη μου γινεται 6 μηνων,απο τον τριτο μηνα κανει αυτο που λες.Κοιμαται λιγο κ αρχιζει να στριφογυριζει σαν σβουρα,καθε βραδυ!Στην αρχη κοιμοταν κ λιγες παραπανω ωρες σερι,τωρα πλεον πανω απο 2 ωρες οχι.Καθε μερα κλαιω κ αναρωτιεμαι τι συμβαινει.Ξερεις που καταληγω μαλλον?Στο εντερο..Νομιζω αυτο τα ενοχλει ,εμενα σηκωνει κ τα ποδια κ γενικα ειναι παρα πολυ ανησυχη.Ακους ποτε τα εντερακια της σαν να γουργουριζουν?

στις πριν 2 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Γλυκια μου καλημερα!Εχουμμε το ιδιο προβλημα.Σε λιγες μερες η μικρη μου γινεται 6 μηνων,απο τον τριτο μηνα κανει αυτο που λες.Κοιμαται λιγο κ αρχιζει να στριφογυριζει σαν σβουρα,καθε βραδυ!Στην αρχη κοιμοταν κ λιγες παραπανω ωρες σερι,τωρα πλεον πανω απο 2 ωρες οχι.Καθε μερα κλαιω κ αναρωτιεμαι τι συμβαινει.Ξερεις που καταληγω μαλλον?Στο εντερο..Νομιζω αυτο τα ενοχλει ,εμενα σηκωνει κ τα ποδια κ γενικα ειναι παρα πολυ ανησυχη.Ακους ποτε τα εντερακια της σαν να γουργουριζουν?

Καλημερα!εγωαυτο το ειχα παεατητησει επδ ειχε αερια και δν μπορουσε να τα αφησει και οταν αφηνοταν του περναγε.παντως και εμενα ετσι κανει διπλωνει τα ποδαρακια του και χτυπαει ποδιακαι χερια.λεςνα ξαναγυρισαν οι κολικοι?

@Gelie θέμα συνηθειαε ειναι μαλλον. Αμα κοιμηθω 3ωρο συνεχόμενο νιωθω τρελη ξεκούραση! Σκεψου χθες η μικρη ξύπνησε απο τις 3 παρα στις 7 παρα κ ειπαμε πω πω καλα τα πήγε χθες.

@Diwni έχω κι εγώ να σου πω ότι 17 μήνες τώρα είσαι ο λόγος που διατηρώ την ψυχραιμία μου και την υπομονή μου στο θέμα ύπνου. Έχουμε συνέχεια ξυπνήματα. Κάποιες περιόδους είναι ανά μισή με μια ώρα, άλλες πιο αραιά και μερικές φορές μπορεί να θέλει και 2 ώρες να τον ξαναπάρει ο ύπνος. Έχουμε μπει στο τριπακι με τον άντρα μου να σκεφτούμε πολλές φορές μήπως κάνουμε κάτι λάθος, κάτι ενοχλεί το παιδί και πώς να το αλλάξουμε. Εχουμε σκεφτει ακομα και να ακολουθησουμε σκληρες μεθόδους. Ολοι εχουμε καποιον φιλο που "σωθηκε" πχ με την μεθοδο cry it out. Όταν απλά το παίρνουμε απόφαση οτι ετσι θα ειναι η ζωη μας για καποιο διάστημα ηρεμούμε. Από τη στιγμή που το παιδί αναπτύσσεται σωστά και είναι χαρούμενο και δραστήριο μέσα στη μέρα δεν υπάρχει λόγος να σπάμε το κεφάλι μας και να νιώθουμε και τύψεις. Είναι μεγάλη ανακούφιση να ακούς για άλλα μωρά που επίσης δεν κοιμούνται συνεχόμενα και η ηρεμια με την οποια το παρουσιάζεις δινει πολυ κουράγιο. Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν. Σπάνια υπάρχουν παιδιά που ξυπνάνε σταθερά μέχρι 3-4 χρονών. Ήθελα να σε ρωτήσω πόσο εύκολη ήταν η 2η εγκυμοσυνη έχοντας ήδη ενα μωρό με τετοιο υπνο; Έκανες κάτι διαφορετικο; πχ αναλάμβανε ο μπαμπάς περισσότερο; δεν τη σηκωνες αλλα την κοιμιζες ξαπλωτη;

@Antelope ξερεις ποσες φορες εχω χάσει την ψύχραιμια μ καπου τα ξημερώματα; αστο. Σου λέω η μεγάλη μ εφθασε 3ων για να κοιμηθεί νορμαλ.

Εμενα η μεγάλη μ δ ηθελε κανεναν αλλον για ύπνο παρα μονο εμενα. Ο αντρας μ δ την εχει κοιμησει ποτε παρα τωρα π ειναι μεγαλη. Ουτε οταν ξυπνούσε ήθελε τ μπαμπά της. Στα 2.5 περίπου όταν ξυπνάγε κ πήγαινε ο αντρας μ να της δωσει γακα στο κρεβατι όπως ήταν άρχισε να τ δεχεται απο εκείνον. Σε ολη την εγκυμοσύνη εγω την κοιμιζα, εγβ σηκώνομουν οταν ξυπνάγε. Σκέψου τ βραδυ π με επιασαν οι πόνοι την κοιμησα την εβαλα σρο κρεβατι της κ μετα έφυγα για την κλινικη. Ειναι πολυ εξαντλητικό απο μόνο του το γεγονός να μην κοιμασαι καλα. 

Οταβ γεννήθηκε τ μωρο τους πρώτους μηνες π ξυπνάγαν ταυτόχρονα θηλαζα με τ ενα χερι τ μωρο κ με τ αλλο εδινα μπουκαλι στη μεγαλη. Γτ δ τ ηθελε απο τ μπαμπα της. Μου την εφερνε δίπλα μ στον καναπε ξαπλώνε στον ωμο μου, επινε τ γαλα της κ κοιμόταν οπότε κ την επαιρνε ο μπαμπας της κ τηβ πήγαινε μεσα.

Εδω ακομα κ τωρα τυχαίνει να ξυπνάνε μαζι, να λείπει ο αντρας μου. Να θελει γαλα η μεγάλη. Να χω αγκαλια τη μικρη κ να ζεσταινω γαλα, να της τ δινω στο κρεβατι κ να χω αγκαλια τ μωρο (η μαϊμού αμα ξέρει οτι εχω αγκαλοα τη μικρη δ τ κραταει μονη της, θελει να της τ δινω εγω),να γυρναω κουζινα να κανω τ γαλα τηε μικρης ( με τη μικρή πάντα αγκαλια), να της τ δινω,να την βάζω κουνια,να λεει η μεγάλη τσισα νσ την σηκωνω,νσ την πάω τουαλέτα, να ξανά σηκωθει τ μωρό, να βαλω τη μεγαλη σρο κρεβατι της, να πάρω παλθ τ μωρό κ να τ κοιμησω. Ε απο τις 4.30 πχ Πιανουμε 6.

Εγω στη 2η εγκυμοσύνη ζοριστηκα απο την απιψη οτι ειχα ενα ζορικο, απαιτητικο κ πολυ πολύ ζωηρο παιδι. Ο ύπνος ηταν τ τελευταίο. Με την κοιλιά στο στόμα κ κυνηγούσα ολη μερα. Δεν άκουγε τπτ. Ακόμα είναι δυσκολο παιδι βέβαια αν κ εχει ηρεμήσει αρκετα. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Antelope ξερεις ποσες φορες εχω χάσει την ψύχραιμια μ καπου τα ξημερώματα; αστο. Σου λέω η μεγάλη μ εφθασε 3ων για να κοιμηθεί νορμαλ.

Εμενα η μεγάλη μ δ ηθελε κανεναν αλλον για ύπνο παρα μονο εμενα. Ο αντρας μ δ την εχει κοιμησει ποτε παρα τωρα π ειναι μεγαλη. Ουτε οταν ξυπνούσε ήθελε τ μπαμπά της. Στα 2.5 περίπου όταν ξυπνάγε κ πήγαινε ο αντρας μ να της δωσει γακα στο κρεβατι όπως ήταν άρχισε να τ δεχεται απο εκείνον. Σε ολη την εγκυμοσύνη εγω την κοιμιζα, εγβ σηκώνομουν οταν ξυπνάγε. Σκέψου τ βραδυ π με επιασαν οι πόνοι την κοιμησα την εβαλα σρο κρεβατι της κ μετα έφυγα για την κλινικη. Ειναι πολυ εξαντλητικό απο μόνο του το γεγονός να μην κοιμασαι καλα. 

Οταβ γεννήθηκε τ μωρο τους πρώτους μηνες π ξυπνάγαν ταυτόχρονα θηλαζα με τ ενα χερι τ μωρο κ με τ αλλο εδινα μπουκαλι στη μεγαλη. Γτ δ τ ηθελε απο τ μπαμπα της. Μου την εφερνε δίπλα μ στον καναπε ξαπλώνε στον ωμο μου, επινε τ γαλα της κ κοιμόταν οπότε κ την επαιρνε ο μπαμπας της κ τηβ πήγαινε μεσα.

Εδω ακομα κ τωρα τυχαίνει να ξυπνάνε μαζι, να λείπει ο αντρας μου. Να θελει γαλα η μεγάλη. Να χω αγκαλια τη μικρη κ να ζεσταινω γαλα, να της τ δινω στο κρεβατι κ να χω αγκαλια τ μωρο (η μαϊμού αμα ξέρει οτι εχω αγκαλοα τη μικρη δ τ κραταει μονη της, θελει να της τ δινω εγω),να γυρναω κουζινα να κανω τ γαλα τηε μικρης ( με τη μικρή πάντα αγκαλια), να της τ δινω,να την βάζω κουνια,να λεει η μεγάλη τσισα νσ την σηκωνω,νσ την πάω τουαλέτα, να ξανά σηκωθει τ μωρό, να βαλω τη μεγαλη σρο κρεβατι της, να πάρω παλθ τ μωρό κ να τ κοιμησω. Ε απο τις 4.30 πχ Πιανουμε 6.

Εγω στη 2η εγκυμοσύνη ζοριστηκα απο την απιψη οτι ειχα ενα ζορικο, απαιτητικο κ πολυ πολύ ζωηρο παιδι. Ο ύπνος ηταν τ τελευταίο. Με την κοιλιά στο στόμα κ κυνηγούσα ολη μερα. Δεν άκουγε τπτ. Ακόμα είναι δυσκολο παιδι βέβαια αν κ εχει ηρεμήσει αρκετα. 

Ενταξει έχω πεθανει στα γέλια με τα καπρίτσια της μεγάλης! Πρέπει να είναι τρελό φατσόνι και πανέξυπνη! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου υποβάλω τα σέβη μου

@Antelope ναι παρηγοριά στον άρρωστο χαχα ολοι μ λένε αυτη οταν μεγαλώσει θα γίνει τ καλύτερο παιδί. Ειναι μασκότ η ατιμη. Ολη η πόλη την ξερει.

Παλι καλα υπάρχει τ σχολειο 😂 αν τ σκεφτεσαι πάντως προχώρα. Να ξεμπερδευεις μια κ μια. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να εχεις μωρα με μικρη διαφορά αλλά ηδη ειμαστε πολύ καλα τωρα π χρονισε η μικρη κ τ  χρόνου θα είμαστε ακόμα καλυτερα.

στις πριν 6 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλημερα!εγωαυτο το ειχα παεατητησει επδ ειχε αερια και δν μπορουσε να τα αφησει και οταν αφηνοταν του περναγε.παντως και εμενα ετσι κανει διπλωνει τα ποδαρακια του και χτυπαει ποδιακαι χερια.λεςνα ξαναγυρισαν οι κολικοι?

Πολυ πιθανο,εντερικα προβληματα ισως λογω ανωριμου γαστρεντερικου συστηματος

Κορίτσια κι ο δικός μου χθες τα ίδια με τα δικά σας, χτυπιόταν στον ύπνο του κι όλο αέρια άφηνε, βέβαια ο δικός μου είναι νινί ακόμη, μόλις 2,5 μηνών. Ελπίζω να μην τραβήξει τόσο πολύ η ιστορία. Βέβαια θηλάζουμε και υποψιάζομαι ότι τον ενόχλησε το γιαούρτι που έφαγα χθες. 

@Diwni κι εμένα η κόρη μου που είναι μεγαλύτερη από τη δική σου (5,5 χρονών) τα ίδια μου κάνει, εγώ να την ντύσω, να της πλύνω δόντια, να παίξουμε μαζί, όλα να τα κάνουμε μαζί, ενώ όλα μπορεί και τα κάνει μόνη της! Τι να κάνουμε, υπομονή, θα μεγαλώσουν!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Κορίτσια κι ο δικός μου χθες τα ίδια με τα δικά σας, χτυπιόταν στον ύπνο του κι όλο αέρια άφηνε, βέβαια ο δικός μου είναι νινί ακόμη, μόλις 2,5 μηνών. Ελπίζω να μην τραβήξει τόσο πολύ η ιστορία. Βέβαια θηλάζουμε και υποψιάζομαι ότι τον ενόχλησε το γιαούρτι που έφαγα χθες. 

@Diwni κι εμένα η κόρη μου που είναι μεγαλύτερη από τη δική σου (5,5 χρονών) τα ίδια μου κάνει, εγώ να την ντύσω, να της πλύνω δόντια, να παίξουμε μαζί, όλα να τα κάνουμε μαζί, ενώ όλα μπορεί και τα κάνει μόνη της! Τι να κάνουμε, υπομονή, θα μεγαλώσουν!

κι εμενα στον τριτο μηνα τα ξεκινησε αυτα,εχω αρχισει να πιστευω πως ειναι θεμα ισιοσυγκρασιας του παιδιου στον υπνο γτ ακομη δεν το κοψε,η κατι τα ενοχλει,εμας ισως δοντια τωρα.Παντως και με αποχη που κανω εναν μηνα δεν αλλαξε τιποτα!

• 4 weeks later...
στις On 3/6/2020 at 4:43 ΜΜ, ο/η vasiliki30 είπε:

Έμενα ο γιος μου ακριβώς το ίδιο !!!!! Θέλω να σου πω ότι είναι 4 και ξύπναει σίγουρα τρεις φορές μέσα στην νύχτα .... μια φορά δεν ξύπνησε κει σηκώθηκα το πρωί και με έπιασε πανικός μέχρι να δω ότι όλα ήταν καλά 

Τλκ πειναγε ο μικρος!!δν ετρωγε την ημερα γτ ξεχνιοταν με τα παιχνιδια και του βγαινε το βραδυ.επισης,πρωτα τον θηλαζα και μετα του εδινα ξενο τονηεπςιρνε ο υπνος και δν χορταινε.αλλα ξυπνοντας μετα απο μια ωρα φαγητου δν μπορουσα να φανταατω οτι πειναγε παλι.απο τοτε που ξεκινησα να του εφαρμοζω ενα προγραμμα,το βραδυ του δινω πρωτα το ξενο και κλεισαμε και τον εκτο κοιμομαστε καλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...