Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καροτσακι : πιο ειναι και γιατι πιο βολικο


Recommended Posts

Εκανα μια μικρη ερευνα αγορας για καροτσακι και ειδα οτι υπαρχει τεραστια ποικιλια.

Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω για ενα καροτσι που να ειναι ευχρηστο δηλαδη να μαζευει ευκολα και γρηγορα αλλα και να ειναι βολικο στην "πλοηγηση" του..:unsure:

Απο οσα ειδα σε πολυκαταστηματα μου αρεσαν αυτα που εχεις αμεση οπτικη επαφη με το παιδι (τα χερουλια ειναι και απο μπροστα και απο πισω-μεταφερομενα).

Ενα μοντελο της peg perego μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα το βρηκα ιδιαιτερως ακριβο 350 ευρω απο 400 ευρω (δηλ. μηδαμινη εκπτωση. Βεβαια εχω ακουσει απο εμπειρες μαμαδες οτι ειναι αξιοπιστα.

Η απομιμηση του, ειχε ακριβως την μιση τιμη, ηταν αρκετα επισης καλο αλλα νομιζω οτι καπου θα υστερει...:dry:

Η ερωτηση μου ειναι αυτονοητη...Τι προτεινετε?

Στην πραξη σιγουρα φαινεται ακριβως η ποιοτητα του καροτσιου και τι μειονεκτηματα θα σου βγαλει για αυτο δωστε μου σας παρακαλω τα...φωτα σας.

Ειμαι υπερ του ο,τι δινεις παιρνεις αλλα θα ηθελα να εχω και την δικη σας αποψη πριν αγορασω κατι!!!(ΑΥΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου το καροτσάκι είναι ένα από τα πράγματα που δεν αγόρασα! Όταν πήγα να κοιτάξω πελάγωσα πραγματικά! Δεν ήξερα ποιο και γιατί! Χρειάζεται να υπάρχουν συστάσεις για κάποιο συγκεκριμένο όντως, γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία... Αυτό που και εγώ απλά σκέφτομαι είναι η άμεση οπτική με το μωρό! Ελπίζω να κάνουμε καλή αγορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anniw kalispera!!Den exw mwraki akoma alla an se endiaferei exw akousei kala logia gia to zippy inglesina giati einai 3 se ena...an to valeis stin anazitisi sto google tha vto deis kiolas pws einai...elpizw na voithisa filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annio mou geia sou

ego pira tis peg perrego ..350e

de to dokimasa na se po an me bgeike kalo mias k eimai stis meres mou

pantos na koitakseis to timoni na pigainei k mpros k piso giati lene oti oso einai mikro prepei na to blepeis k meta na to firiseis na blepei to kosmo...kali ereyna agoras

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχιν οτι και να παρεις κοιτα να ναι ποιοτικα καλο.στους ελληνικους δρομους οι κραδασμοι ειναι μεγαλοι.με τις τεσσερις ροδες ειναι πιο ελαφρια σε βαρος απο οτι αυτα με τις 3 ροδες.δυστυχως η τιμη ειναι αντιστοιχη της ποιοτητας στα καροτσακια.και να εχει καλυτερα 2 χερουλια ωστε να μπορες να βαζεις τις σακουλες απο τα ψωνια σου.εγω πηρα τις recaro που ειναι αρκετα ακριβο αλλα δεν το μετανιωσα.στο καροτσι την παω βολτα την νανουριζω και εκει κοιματε εκτος σπιτιου.ειναι τελικα τοσο χρησιμο που αν δεν το ζησεις δεν το καταλαβαινεις.θα τα βγαλει τα λεφτα του.θα το εχεις τοσα χρονια.καλη αγορα λοιπον και ελπιζω να σε βοηθησαμε καπως.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΙΩ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΧΑΛΑΕΙ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29 ΜΗΝΩΝ.

ΠΗΡΑ ΤΟ INGESINA ZIPPY.MOY ΚΟΣΤΙΣΕ 270 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 350 ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΕΧΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ.ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΩΝ,ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ(ΛΟΓΩ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΕΛΑΦΡΩΣ).

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ(ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ)ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Υ.Γ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΙΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ INGLESINA ZIPPY ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ INGLESINA ΟΤUTTO ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ PEREGO.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΒΕ CONFORT ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η LAPIN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΤΑ ΛΗΤΩ ΟΧΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ LOOLA UP ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΜΑ,ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΟΨΕΩΝ.ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anniw mou kalimera...egw pira tis peg perego kai eimai poli eyxaristimeni...anebainei katebainei stribei....xwris kamoia diskolia gia to mono pou metaniwsa einai pou den to pira na girnan ta xeroulia kai apo tin mia kai apo tin alli...basika egw gennisa septembrio..mou leei i pwlitria den iparxei logos na dwseis 100 eyrw parapanw gia na girizei kai apo tin mia kai apo tin alli giati otan tha arxiseis na to pigaineis polles polles boltes tha einai 6-7 minwn kai den tha thelei na blepei esena alla eksw ta xrwmata kai ton kosmo....alla egw genika bgika poli kai mexri twra opote gia auto sou lew oti to metaniwsa...kali agora kai me to kalo:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αννιω.

Η αληθεια ειναι οτι το θεμα του καροτσιου ειναι λιγο μπερδεμενη υποθεση. Γιατι υπαρχουν τοσα μοντελα που στο τελος δεν ξερεις προς τα που να στραφεις. Εγω πηρα της bebe confort το loola και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ειναι ελαφρυ και κλεινει προς 2 κατευθυνσεις (και προς τα μεσα και προς τα κατω) οποτε χωραει καλητερα στο αυτοκινητο. Εχει ολα τα απαραιτητα που θα χρειαστει το μωρο (κουκουλα,ομπρελα, ποδοσακο,

κουνουπιερα, αντιβροχικο και αντιανεμικο καλλυμα κ.τ.λ) ειναι ευκολο στη μετακινηση και μπορεις να γυριζεις το μωρο και απο τις δυο μεριες. Εχει και ποικιλια χρωματων. Εκτος απο το καθισμα του καροτσιου παιρνει το καθισμα του αυτοκινητου και port-bebe. Μπορει να ειναι λιγο ακριβο αλλα μια φορα θα τα δωσεις και θα σου μεινει. Προεχει η ασφαλεια του μωρου. Θα το βρεις στο lapin house.

Δεν μπορω να μιλησω για αλλα καροτσια γιατι δεν τα ξερω. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι μην προτιμησεις απομιμηση.

Καλες αγορες...:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου κι εγώ πήρα το pliko p3 της peg perego.. Με πορτ μπεμπε, κάθισμα περιπάτου και καθισματάκι αυτοκινήτου (είχε δώρο και την τσάντα -τρελλό δώρο!!!!!!!!!!!!!!!-). Όταν προσαρμόζεις πάνω το πορτ μπεμπε και το κάθισμα του αυτοκινήτου έχεις οπτική επαφή με το παιδί. Με το κάθισμα περιπάτου όχι. Κι αυτό γιατί μετά τους 5 μήνες που θα το χρησιμοποιήσεις με το περιπάτου το παιδί σίγουρα θα προτιμάει να βλέπει προς τα έξω.. Εγώ για λίγο ακόμα (5,5 μηνών είναι η δική μου) θα έχω το πορτ μπεμπε και μετά θα το βγάλω..

Είμαι ευχαριστημένη από το καρότσι, έχει καλές αναρτήσεις, ότι πρέπει για τους κακοτράχαλους δρόμους μας και τον ακόμη πιο κακοτράχαλο πεζόδρομο της πόλης μου!

Όπως το πήρα, με όλα τα παρελκόμενα, κόστιζε 700€. Τώρα έχει πέσει η τιμή του γιατί βγήκε ο καινούργιος κατάλογος της perego (2009) με καινούργια σχέδια και χρώματα..

Καλή έρευνα Αννιώ, να διαλέξεις το καλύτερο για το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πείρα τις chicco το trio me έκανε 650 ευρο αλλά έχει πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου, τα χερούλια του βοηθούν πολύ γιατί πάνε σε όποια κατεύθυνση θές και το μωρό κοιτάει και προς την μαμά και προς τον κόσμο. Με βόλεψε παρα πολύ το πορτ μπεμπε όταν το έφερα από το μαιευτήριο γιατί έδεσε πάνω στης ζώνες. Οσο για το καθίσματακι αυτοκινήτου βοηθάει πολύ γιατί το ξεκλικάρω πάνω από το καρότσι και το κλικάρω πάνω στην βάση του μαζί με το μωρό και δεν χρειάζεται να βγάζω και να βάζω το μωρό σε αύτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΕΓΚΟ. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ. ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το 2004 που γεννησα το γιο μου αγορασαμε το καροτσι της chicco ειναι μπλε με πορτοκαλι βγαινει και σε αλλα χρωματα τα χερουλια αλλαζουν πολλες θεσεις το μωρο σε αυτο το τυπο κατοτσιου κοιταει το κοσμο τωρα εχουν βγει και καροτσια που κοιτανε και προς τη μαμα .Τοπτε ειχε 500 ευρω αλλα δεν το μετανιωσα καθολου εχει αμορτισερ μπορει και παει παντου δεν εχει παθει τιποτα ο μικρος εκατσε μεχρι τριαμιση ετων και κατι παραπανω. Και να φανταστεις οτι το ειχα παρει στη κατερινη σε ενα χωριο τον αγ. παντελεημωνα που δεν εχει δρομο αλλα κατι σοκακια με κοτρωνες. http://www.4uthesite.com/products.php?pid=8790&pc=444δες αυτο θα σε βοηθησει και μην λυπασαι τα λεφτα μια φορα το παιρνεις και θα το εχεις και μετα για το επομενο παιδακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οφειλω να ομολογησω οτι και γω πελαγωσα με την πληθωρα μοντελων καροτσιων και ολων των συναφων ειδων. Εκεινο που εμαθα χτες και θελω να το μοιραστω μαζι σας ειναι οτι η perego (σύμφωνα παντα με τον πωλητη) εχει αρτια εξοπλισμενο σερβις κάπου στην Αλεξανδρας στην Αθηνα, οπου πας το καροτσι και στο διορθωνουν σε αντιθεση με την chicco η οποια εντος των 2 ετων που ισχυει η εγγυηση συνηθως σου αντικαθιστουν το προβληματικο μέρος , ενω μετα τη ληξη της εγγυησης.... δεν υπαρχει λυση.

Δεν ξερω αν οντως αυτο ισχυει, ας μας πουνε οι μανουλες με τα αντιστοιχα μοντελα, παντως αν οντως ειναι ετσι - να ακομη ενα στοιχειο που θα μας βοηθησει στην επιλογη του καροτσιου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

εμεις παντως, κοριτσια, αγορασαμε καροτσι απο το e-bay και δεν το μετανιωνω με τιποτα. ειναι κοκκινο-μπεζ, πολυ στιβαρο και γερο, το καθισματακι γερνει για να κοιμαται το μωρο και σαν εξοπλισμο εχει: πορτ-μπεμπε για τους πρωτους μηνες, το οποιο βγαινει και μπαινει το κανονικο καθισματακι για πιο μεγαλο μωρο, θηκη για τα ψωνια απο κατω, και κουκουλα ηλιου-βροχης. και ολα αυτα;ΜΟΝΟ ΜΕ 143 ΕΥΡΩ...Καντε καλο ψαξιμο.εδω στην Ελλαδα νομιζω οτι μας κλεβουν ασυστολως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGV AGORASA TO STOKKE MAZI ME TO PORT BEBE PERIPOY 1000 EURO .EINAI POLY WRAIO KAROTSI.TO KALO EINAI OTI ANEBAZEI TO MWRO POLY PSILA ME APOTELESMA NA MHN SKYBEI OYTE O MPAPMPAS POY EINAI PSILOS OYTE OTAN TO TAIZEIS.OTAN PAS GIA KAFE TO PAIDI EINAI STO DIKO SOY YPSOS.TA ALLA PAIDAKIA DEN MPOROYN NA TO FTASOYN ETSI OYTE MPOROYN NA TO KSIPNISOYN OYTE NA GINEI KAPOIO ATYXHMA.TO ARNHTIKO EINAI OTI DEN XWRAEI STO PORPAGKAZ SE MIKRO AYTOKINHTO KAI EINAI BARY.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς αγοράσαμε το Quinny SX το οποίο είναι με 3 ρόδες και πολύ ανάλαφρο στο δρόμο. Μπορείς να το πηγαίνεις με το ένα χέρι χωρίς πρόβλημα. Το παιδί είναι πολύ άνετο. Το είχα πάρει πριν 3 χρόνια 500€. Έχει φουσκωτές ρόδες και απορροφά όλους τους κραδασμούς.

Εξαρταται για ποια χρήση το θες. Αν είναι να το βαζεις συχνα στο αυτοκίνητο και λιγότερο να το κυκλοφορείς στο δρόμο, τότε πάρε ένα ευέλικτο και πιο ελαφρύ καρότσι.

Το δικό μου όταν το έφερα στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα να το κυκλοφορήσω γιατί τα πεζοδρόμια ήταν από μικρά εως ανύπαρκτα και υπήρχαν σχεδόν πάντα αυτοκίνητα παρκαρισμένα και δεν χωρούσε στις χαραμάδες που αφηναν ελεύθερες για τους πεζους. Έτσι έβγαινα συχνά στο δρόμο και επειδή είναι μεγάλο το καρότσι ήταν λίγο επικίνδυνο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγοράζεις το καρότσι ανάλογα με τις ανάγκες σου και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Εμείς είχαμε αγοράσει για τον γιο μου πριν 3 χρόνια ένα καρότσι με 3 ρόδες που το χειριζόσουν πολύ εύκολα με το ένα χέρι και εμείς. Με βόλεψε πάρα πολύ γιατί περπατούσα πάρα πολύ και έκανε πάρα πολλά χιλιόμετρα! Όταν το βάζαμε στο αυτοκίνητο γέμιζε το πορτ μπαγκάζ, δε χωρούσε τίποτε άλλο μέσα, ήταν και βαρύ. τώρα για το μπουμπουκάκι μας, πήραμε ένα πιο ελαφρύ που δεν πιάνει και πολύ χώρο στο αυτοκίνητο.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει και πεζοδρόμια μεγάλα, παρκάρουν και αυτοκίνητα σε αυτά και υποχρεώνεσαι να βγαίνεις στο δρόμο! μάλλον ένα μικρό καροτσάκι βολεύει περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανια έγραψε:

εγω το 2004 που γεννησα το γιο μου αγορασαμε το καροτσι της chicco ειναι μπλε με πορτοκαλι βγαινει και σε αλλα χρωματα τα χερουλια αλλαζουν πολλες θεσεις το μωρο σε αυτο το τυπο κατοτσιου κοιταει το κοσμο τωρα εχουν βγει και καροτσια που κοιτανε και προς τη μαμα .Τοπτε ειχε 500 ευρω αλλα δεν το μετανιωσα καθολου εχει αμορτισερ μπορει και παει παντου δεν εχει παθει τιποτα ο μικρος εκατσε μεχρι τριαμιση ετων και κατι παραπανω. Και να φανταστεις οτι το ειχα παρει στη κατερινη σε ενα χωριο τον αγ. παντελεημωνα που δεν εχει δρομο αλλα κατι σοκακια με κοτρωνες. http://www.4uthesite.com/products.php?pid=8790&pc=444δες αυτο θα σε βοηθησει και μην λυπασαι τα λεφτα μια φορα το παιρνεις και θα το εχεις και μετα για το επομενο παιδακι

Όπα Βάνια και στην πατρίδα μου!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ σε αυτές τις κοτρώνες έχω χαλάσει τακούνια και τακούνια!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

koritsia 8elo na sas rotiso ,exei parei kamia to peg-perego pliko switch ???

ayto skeftome na paro exei to port-bebe kai to ka8isma aytokinitou mou arese giati to kanoniko tou ka8isma gyrizei kai apo tis dio meries kai na vlepei tin mama kai na vlepei mprosta....:) 700 kai kati kanei....

exo pelagosei me to karotsaki pia....voi8eia!!!!:)

dev158bb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαρίνα μου καλησπέρα...Εγώ έχω πάρει για την μπεμπούλα μου, η οποία θα γεννηθεί σε λίγες εβδομάδες, το Peg Perego Pliko Switch, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα..Πάντως, επειδή σαν μέλλουσα χαζομαμά το έχω "προβάρει" μου φαίνεται πάρα πολύ καλό...:laugh: :laugh:

Γυρίζει όντως και από τις δύο μεριές (βλέπει μαμά και κόσμο), είναι ελαφρύ και πολύ πολύ εύχρηστο (ανοιγοκλείνει πανεύκολα)...Το έχουν πάρει κάποιοι φίλοι μας που έχουν ήδη μωράκι και μας έχουν πει τα καλύτερα..Είναι πολύ ικανοποιημένοι!Εγώ το πήρα 750 ευρώ..Καρότσι, πορτ μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου και τσάντα αλλαγής (έχει επίσης ποδόσακο και κάλλυμα για τη βροχή)..Αυτά!Φιλάκια και καλές αγορές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο μηνα πλεον κοριτσια! Μπαινει η ανοιξη σιγα σιγα...!

Εμεις λοιποβ κλεισαμε σημερα το peg perrego uno. Καλο μου φανηκε.Το χερουλι του γυριζει, εχει μαγαλυτερες πισω ροδες για τους κραδασμους, εχει σακο για ψωνια απο κατω, φρενο στο τιμονι, το τιμονι ειναι ενιαιο, εχει ποδοσακο..νομιζω αυτα. Δεν θελαμε εξτρα μαζι τους κατι άλλο και μας βγηκε 360. Τωρα αν ειναι βολικο ή όχι, μένει να φανει αφού γεννηθει η μπέμπα με το καλό! Πάντως είναι καλή η ποιότητά του, και πηρα και εξτρα τσαντα για τα πραγματ του μωρου 60 ευρω, αυτο ήταν λίγο περιττο αλλα ηθελα να την εχω. Καλο ψαξιμο και καλες αγορες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να είσαι καλά !!!

Και καλές βόλτες.

Και εγώ έκλεισα αυτές τις μέρες το καρότσι της μικρής μου :P

είναι ένα Ιταλικό Citta λέγεται αν θυμάμαι καλά ... αλλά εγώ πήγαινα με γνώμονα το βάρος του και το γεγονός ότι ήθελα να είναι 3 σε ένα.

Ο άντρας μου με έκραξε γιατί το πήρα σε ένα γλυκό πράσινο - γκρι χρώμα :P (περιμένουμε κοριτσάκι) αλλά ήθελα κάτι ουδέτερο. Τώρα από τιμές νομίζω ότι ... όσο πιο ελαφρύ είναι το καρότσι τόσο πιο ακριβό. Εμείς το πήραμε 620 από 750 αλλά να είναι καλά η γιαγιά μου και ο παππούς μου που μας το έκαναν δώρο για την μπου μπου μας.

αχ ... ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τους σπόνσορες !!! Να είναι κάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό μήνα και από εμένα!

Λοιπόν εγώ αγόρασα το τρίο της Junior. Είναι το καρότσι μαζί με το car seat και το port bebe που για μένα είναι και τα τρία απαραίτητα. Το μελέτησα πολύ. Είδα και τα υπόλοιπα που είναι σχετικά πιο επώνυμα και κατέληξα σε αυτό. Σημασία έχει να έχουν πιστοποιητικό της ευρωπαικής ένωσης και από εκεί και πέρα όλα είναι τα ίδια. Τα πήρα από ένα κατάστημα στον Κορυδαλλό που είχε και το ανάλογο τρίο της chicco αλλά τα παιδιά που έχουν το μαγαζί εκεί με διαβεβαίωσαν ότι ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν και πραγματικά είχαν δίκιο μια και το σύγκρινα και με της κολλητής μου και ήταν ακριβώς τα ίδια. Τα πήρα και τα τρία μαζί 420 ευρώ. Γλύτωσα περίπου 300 ευρώ και με αυτά τα χρήματα ουσιαστικά πήρα και την κούνια μου.

Βέβαια εκεί έχουν τιμές χονδρικής αλλά νομίζω ότι ισχύουν για όλους.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Με το καλό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...