Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Εσείς φουσκωσατέ σε χέρια πόδια μετα τον τοκετό; Εγω αστράγαλο Δεν έχω πια από το φούσκωμα 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές !! Είμαστε όλες καλά να χαιρόμαστε τα λουλούδια μας !!  Κ εγώ ψάχνω μαρσιπο κ έλεγα να πάρω εναν από babybjorn με 165€ ίσως λίγο πιο τσιμπημένο αλλά είναι πρώτο μωρό κ θεωρώ θα το χρησιμοποιήσω καλά να είμαστε κ σε επόμενο παιδάκι .. νιώθω ότι μου λείπει ένας μάρσιπος γενικά γιατί ώρες ώρες θέλω να πάω κάπου με το μωρό που δεν είναι εύκολο να πάρω το καρότσι κ πελαγώνω …  εμείς την παρασκευή σαραντιζουμε κ θα πάμε να πάρουμε την ευχουλα (είχε έρθει βέβαια κ στο σπίτι ο παππούλης κ μας έδωσε ευχουλα) όχι ότι δεν έχουμε βγει γενικά , αλλα νιώθω ότι είναι το πρώτο μαξιλαράκι για να πας πολλές βόλτες 😜 αλλιώς ακούγεται το 40 ημερών αλλιώς το 20 στα αυτιά μου χιχιχιχ θελω να πάρω ένα πανάκι/πόδια θηλασμού κ δεν ξέρω που να κοιτάξω .. ονλάιν λέτε ;; Με τον θηλασμό συμφωνώ @Sotiria_94 όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο θα κατεβαίνει ..   
    • Πόσο μεγάλωσε!!! Πότε τα λέγαμε το Πάσχα πότε έγινε ένα
    • Στην Αθήνα δίνουν απάντηση την ίδια ημέρα. Πρωι καταθέτεις τα δικαιολογητικα και μεσημέρι περιμένεις την έγκριση. Θεσσαλονίκη που στέλνεις με κούριερ, θα ξέρουν τα κορίτσια. Ετσι οπως το λες. Θα δει πώς ειναι οι ορμονες σου και τα ωαρια του μηνα και θα σου προτεινει πρωτοκολλο. Κανείς δεν ξέρει από τωρα, εκτός αν έχετε παρακολουθήσει κύκλους και γνωρίζεις πόσα ωάρια έχεις συνήθως. Ευχομαι να δειτε καλες καταβολες και να κανεις μια καλη διεγερση, κι ας παρεις φουλ δοση φαρμακων. Να έχετε και πολλές γονιμοποιησεις:) Πιστευω θα προλαβετε διεγερση τον Ιουλιο. Τα κέντρα κλείνουν συνήθως 10-15 μέρες τον Αυγουστο. 
    • Κορίτσια κι εγώ θέλω όσο τίποτα να μπορώ να βγαίνω έξω, σήμερα εμείς γίναμε 1 μήνα 🫶🫶🫶🫶🫶 μεγαλώνουν τα ζουζούνια κάθε μέρα 🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...