Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πόσο μεγάλωσε!!! Πότε τα λέγαμε το Πάσχα πότε έγινε ένα
    • Στην Αθήνα δίνουν απάντηση την ίδια ημέρα. Πρωι καταθέτεις τα δικαιολογητικα και μεσημέρι περιμένεις την έγκριση. Θεσσαλονίκη που στέλνεις με κούριερ, θα ξέρουν τα κορίτσια. Ετσι οπως το λες. Θα δει πώς ειναι οι ορμονες σου και τα ωαρια του μηνα και θα σου προτεινει πρωτοκολλο. Κανείς δεν ξέρει από τωρα, εκτός αν έχετε παρακολουθήσει κύκλους και γνωρίζεις πόσα ωάρια έχεις συνήθως. Ευχομαι να δειτε καλες καταβολες και να κανεις μια καλη διεγερση, κι ας παρεις φουλ δοση φαρμακων. Να έχετε και πολλές γονιμοποιησεις:) Πιστευω θα προλαβετε διεγερση τον Ιουλιο. Τα κέντρα κλείνουν συνήθως 10-15 μέρες τον Αυγουστο. 
    • Κορίτσια κι εγώ θέλω όσο τίποτα να μπορώ να βγαίνω έξω, σήμερα εμείς γίναμε 1 μήνα 🫶🫶🫶🫶🫶 μεγαλώνουν τα ζουζούνια κάθε μέρα 🧿
    • Κορίτσι μου με το καλό που γυρίσατε σπιτάκι σας 🫶
    • Εμένα το ύφασμα στο μαρσιπο αυτό μαλακό μου φαίνεται, εντάξει δεν είναι τελείως Πανί εννοείται αλλά είναι μαλακό, μαξιλαρενιο σαν το πίσω μέρος που είχαμε παλιά τις τσάντες polo δε ξέρω αν το έχουν ακόμα, γενικά μου φαίνεται μαλακό και έτσι όπως είναι με τι τρυπούλες πιστεύω θα αναπνέει    @Sotiria_94 κορίτσι μου να ξέρεις πως το μωράκι ρυθμίζει την παραγωγη, εμεις μπορει να μη το βλεπουμε αλλά όσο ρουφάει βγαίνει και γάλα, σίγουρα κάτι πινει , δοκίμασε να το έχεις παραπάνω  το μωράκι ίσως μετά να μη ψάχνει συμπλήρωμα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...