Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Νιώθω ότι το chatgpt μίλησε με περισσότερη κατανόηση, συμπόνια και ενσυναίσθηση απ' τη σύμβουλο ύπνου ή διάφορους ανθρώπους γύρω μου 😅
    • Καλησπέρα σε όλες.. έκανα την πρώτη μου χοριακή σήμερα 9/6 και ήταν 933.. τελευταία περίοδο είχα στις 12/5.  Δεν είναι μεγάλη η τιμή της χοριακής;; Αγχώνομαι μήπως είναι δίδυμη κύηση και με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας...
    • Και μέσα σε αυτά μου έχει ανεβάσει λίγα δέκατα το μωρό.. 37 συγκεκριμένα.. η οδηγία της παιδιάτρου ήταν κάτω από 38 δεν δίνουμε κάτι.. τι με συμβουλεύετε βρε κορίτσια μου; Να ανησυχώ; Να είναι από τα δόντια; Να την έχουν πειράξει τα air-condition; Έχω και ανοιχτά παράθυρα και τα έχω στους 26-27 περίπου.. και δεν έχει έρθει σε επαφή με παιδάκια ή με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο για να πω ότι μπορεί να κόλλησε κάτι.. να δω πως θα πάει και αυτό..
    • Τον πήγαμε άρον άρον στο κτηνίατρο (ευτυχώς να είναι καλά ο άνθρωπος, άνοιξε το ιατρείο του για μας μέρα που είναι..) καθώς σήμερα το πρωί ούτε έτρωγε για να πάρει τα χάπια του.. ήταν και πολύ βαριά η ανάσα του.. εντέλει μάλλον θερμοπληξία με κάποια παθογένεια όπως καρδιά ή πνεύμονες τον έριξαν τόσο.. δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.. είχε 41,5 πυρετό το σκυλί... Που να μην τον είχαμε και στη σκιά σε δροσιά.. τεσπα, του έκανε κάποιες ενέσεις και μας έδωσε κάποιες οδηγίες.. ελπίζουμε τώρα και το παρακολουθούμε.. θα δείξει.. ο γιατρός δεν είναι σίγουρος αν θα αντέξει ο γλυκούλης μας.. είναι πολύ γεράκος.. Πόσο δύσκολο βρε κορίτσια μου...
    • Καλησπέρα σε όλες... Ελπίζω να είναι κάποια κοπέλα ακόμα εδώ! Έκανα χοριακή στην 29η ημέρα του κύκλου μου και ήταν 933. Και αγχώνομαι μήπως είναι πολύ υψηλή και σκέφτομαι μήπως είναι δίδυμη κύηση και με πιάνει κρύος ιδρώτας.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...