Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω σοβαρό θέμα!έχω ξανά γράψει γ το ίδιο θέμα. Ο μπέμπης ρευεται πολύ δύσκολα και το θέμα είναι ότι όταν πίνει γάλα πέφτει σε βαθύ ύπνο δεν ξυπνάει με τίποτα! Σας συμβαίνει; επειδή κοιμάται δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πάρει αέρα ή όχι κ απλά δεν θέλει να ρευτει. Δεν ξυπνάει με τίποτα! 

Δημοσίευση

Καλημέρα jerry! Νομίζω έχει σημασία αν το θηλάζεις. Για παράδειγμα ο δικός μου δεν ρευοταν σχεδόν ποτέ. Κοιμόταν στο στήθος μου απευθείας. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν πειράζει. Το μωρό με το θηλασμό δεν καταπίνει αέρα. Δεν ξέρω τι ισχύει για το μπουκάλι όμως. Στον παιδίατρο σου το ρώτησες;💗

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα jerry! Νομίζω έχει σημασία αν το θηλάζεις. Για παράδειγμα ο δικός μου δεν ρευοταν σχεδόν ποτέ. Κοιμόταν στο στήθος μου απευθείας. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν πειράζει. Το μωρό με το θηλασμό δεν καταπίνει αέρα. Δεν ξέρω τι ισχύει για το μπουκάλι όμως. Στον παιδίατρο σου το ρώτησες;💗

Να τον κρατάω και μια ώρα μου είπε! Αλλά πολλες φορές ούτε στην μια ώρα!με μπιμπερό πίνει! 🙂

Δημοσίευση

Καλημερα!βαλτο στο κρεββατακι του να κοιμηθει και αν ακουσεις να αγκομαχαει τον ξανασηκωνεις.ειχα και εγω το ιδιοθεμα οπως σου ξαναειπα μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι και να μην ρευτει δν πειραζει.απλα βαζε τον στο πλαι μην κανει γουλιτσα.μην παιδευεσε και παιδευεις, και το μωρο αν ειναι στο πλαι δν θα πνιγει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Στην αρχή κι εγώ δυσκολευόμουν να τον κάνω να ρευτει, με τον καιρό άρχισε να ρίχνει κάτι ρεψίματα σαν του πατέρα του!! Πάντως κι εμένα οι παιδίατροι μου είπαν ότι μπορεί και να μη ρευτει, δεν πειράζει, αρκεί να τον βάλω στο κρεβατάκι είτε ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι είτε πλαγιαστά. Και όντως ακόμα και τώρα που δεν έχουμε θέμα, καμιά φορά μπορεί και να μη ρευτει μετά το γεύμα, ή να ρευτει μετά από καμιά ώρα, αλλά εννοείται ότι δεν τον κρατάω τόσο, τον κρατάω ένα τέταρτο και μετά αν τον δω να είναι ανήσυχος τον σηκώνω μήπως και θέλει να ρευτει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...