Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυξημενες μητριαιες αρτηριες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας,

Ειμαι 33 ετων και βρισκομαι στην 20 εβδομαδα εγκυμοσυνης.χθες εκανα την β επιπεδου η οποια δεν ολοκληρωθηκε  διοτι καρδια και κεφαλι θα ελεγξουμε την 22 εβδομαδα.η αναπτυξη του εμβρυου ειναι πολυ καλη ωστοσο βρεθηκαν αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες.ο γιατρος μου ειπε να προσεχω τη διατροφη μου.ωστοσο σκεφτομαι μηπως χρειαζεται να παρω καποιο φαρμακο για να βελτιωθουν.ανισυχω πολυ για το μωρο.

Ειχε καποια αντιστοιχο προβλημα και πως το αντιμετωπισε;

Ευχαριστω πολυ❣

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Χαρα😉 είπε:

Καλησπερα σας,

Ειμαι 33 ετων και βρισκομαι στην 20 εβδομαδα εγκυμοσυνης.χθες εκανα την β επιπεδου η οποια δεν ολοκληρωθηκε  διοτι καρδια και κεφαλι θα ελεγξουμε την 22 εβδομαδα.η αναπτυξη του εμβρυου ειναι πολυ καλη ωστοσο βρεθηκαν αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες αρτηριες.ο γιατρος μου ειπε να προσεχω τη διατροφη μου.ωστοσο σκεφτομαι μηπως χρειαζεται να παρω καποιο φαρμακο για να βελτιωθουν.ανισυχω πολυ για το μωρο.

Ειχε καποια αντιστοιχο προβλημα και πως το αντιμετωπισε;

Ευχαριστω πολυ❣

Οι μητριαιες αρτηρίες απο οτι ξέρω δεν συνδέονται με διατροφή αλλά με το αίμα δηλαδή μπορεί να χρειαζεσαι salospir η κάτι άλλο εκτός αν δεν το ξέρω οτι έχει σχέση και με την διατροφή καλό είναι να λάβεις μια γνώμη αιματολογου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Οι μητριαιες αρτηρίες απο οτι ξέρω δεν συνδέονται με διατροφή αλλά με το αίμα δηλαδή μπορεί να χρειαζεσαι salospir η κάτι άλλο εκτός αν δεν το ξέρω οτι έχει σχέση και με την διατροφή καλό είναι να λάβεις μια γνώμη αιματολογου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Καλημερα 😀

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.θα μιλησω ξανα σημερα με τον γιατρο μου για επιπλεον εξετασεις.δεν θα το αφησω μονο με τη διατροφη.ευχομαι ολα να πανε καλα🌼

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Χαρα😉 είπε:

Καλημερα 😀

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.θα μιλησω ξανα σημερα με τον γιατρο μου για επιπλεον εξετασεις.δεν θα το αφησω μονο με τη διατροφη.ευχομαι ολα να πανε καλα🌼

Ο γιατρός σου μπορεί να σπυ πει ότι δεν χρειαζεσαι αιματολογο οι γυναικολόγοι δεν τα πολύ πάνε και καλά με τους αιματολογους καλό είναι να λάβεις γνώμη αιματολογου συγνώμη αν επιμενω τόσο πολύ

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο ντοπλερ περίπου στις 34 εβδ βρήκαμε αυξημένες αντιστάσεις και δεν έκανα τπτ απλά το μωρό βγήκε λίγο μικρό στις 39εβδ (δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις αντιστάσεις)

Σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι κ εγώ 20 εβδ τώρα και στην αυχενική μου βρήκε πάλι θέμα με τις αντιστάσεις και ξεκίνησα σαλοσπιρ. Σε μια εβδομάδα έχω β επιπέδου και θα είναι από τα πρώτα που θα κοιτάξουμε αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Emmelia είπε:

Καλημέρα!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο ντοπλερ περίπου στις 34 εβδ βρήκαμε αυξημένες αντιστάσεις και δεν έκανα τπτ απλά το μωρό βγήκε λίγο μικρό στις 39εβδ (δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις αντιστάσεις)

Σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι κ εγώ 20 εβδ τώρα και στην αυχενική μου βρήκε πάλι θέμα με τις αντιστάσεις και ξεκίνησα σαλοσπιρ. Σε μια εβδομάδα έχω β επιπέδου και θα είναι από τα πρώτα που θα κοιτάξουμε αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση!

Μιλησα με το γιατρο και κλεισαμε νεο ραντεβου.μου ειπε οτι θελει να το ξαναδει διοτι δεν μπορει απο το πρωτο υπερηχο να αξιολογησει αν θα χρειαστει αγωγη η οχι.μονο αν συνεχιζει να υπαρχει.ειναι υπερ της αγωγης και θα βλεπουμε καθε εβδομαδα  την εξελιξη .σε αιματολογο θα παω ετσι και αλλιως επειδη εχω χαμηλο αιματοκριτη .

Ευχαριστω πολυ😀

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...