Μετάβαση σε περιεχόμενο

Emmelia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  37
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

28 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Emmelia

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στο ντοπλερ περίπου στις 34 εβδ βρήκαμε αυξημένες αντιστάσεις και δεν έκανα τπτ απλά το μωρό βγήκε λίγο μικρό στις 39εβδ (δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στις αντιστάσεις) Σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι κ εγώ 20 εβδ τώρα και στην αυχενική μου βρήκε πάλι θέμα με τις αντιστάσεις και ξεκίνησα σαλοσπιρ. Σε μια εβδομάδα έχω β επιπέδου και θα είναι από τα πρώτα που θα κοιτάξουμε αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση!
 2. Θα πρέπει να το σιγουρεψει ο γιατρός ότι είναι συσπαση ...Πάντως για μια δυο την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη απο ένα σημειο κ μετά ειχα αρκετές μέσα στη μέρα και μου έδωσε μαγνήσιο.
 3. Εγώ είμαι 20+2 κ πλέον άμα νοιωθω να κλωτσαει κ βάλω το χέρι στο σημείο το νοιωθω και στο χέρι μου! Δεν το νοιωθω κάπως αλλιως! Ελπίζω κ εσένα αυτό το τράβηγμα να ήταν το μωρό κ όχι συσπάσεις! Όχι ότι είναι τραγικο, είμαστε στον 5ο πλέον και θα αρχίσουν κ αυτές σιγά σιγά! Έχω νιώσει συσπάσεις μέχρι στιγμής σπανια αλλά νιώθω... Είναι μια αίσθηση τραβήγματος στην κοιλιά, ένα πέτρωμα κ άμα πιάσεις το σημείο εκείνο είναι σκληρό... Μετά από μερικά δευτερόλεπτα περνάει!
 4. Ναι! Καλά εμένα εδώ κ μερικές μέρες δίνει καλές κλωτσιές! Εσένα θα είναι ήρεμο και μην ξεχνάς: ήρεμα στην κοιλιά, ήρεμα και εκτός κοιλιάς!!! Πότε πας γιατρο;
 5. Στην αρχή έτσι το νιώθεις! Έχει σημασία και η θέση του πλακούντα λένε αν είναι μπροστά ή πίσω. Αν είναι μπροστά αργείς... Έτσι λένε δεν ξέρω!
 6. Πρώτον και βασικότερο μην διαβάζεις τπτ στο ίντερνετ! Δεύτερον οι υπέρηχοι πέφτουν συχνά εξω! Μην αγχώνεσαι, ο μόνος που θα πρέπει να ακούς είναι ο γιατρός. Κ εμένα το πρώτο παιδί στους υπερήχους φαινόταν μικρό, όντως γεννήθηκε μικρο (2.200 στις 39εβδ) αλλά δεν μπορούν όλα τα μωρά να γεννιούνται 4 κιλά! Ήταν μια χαρά και σήμερα είναι 4 χρόνων υγιέστατη κ δραστήρια. Τώρα είμαι πάλι έγκυος και έχω μεγάλη πιθανότητα σύμφωνα με την αυχενικη να ξανακάνω ελλιποβαρες μωρό για αυτό παίρνω σαλοσπιρ.
 7. Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είσαι όλες καλά! Κ εμένα φαίνεται πλέον η κοιλιά για τα καλά! Είμαι 19 εβδ κ το έχω νιώσει από τις 16 αν κ είναι κ δεύτερο παιδί. Όχι όμως συχνά κ μόνο όταν είμαι ξαπλωμενη! Υπομονή!
 8. Καλημέρα! Κ εμένα έχει φουσκώσει λίγο. Με λες κ δεν με λες έγκυο ανάλογα με το τι θα φορέσω!
 9. Άντε μπράβο! Τι καλά!!! Ξεκούραση λοιπόν, όχι άγχος και κυρίως ...όχι ίντερνετ!
 10. Στελινα τι έγινε; Ελπίζω όλα να πήγαν καλά!
 11. Καλε στελινα το ότι η φίλη σου απέβαλλε δεν σημαίνει πως θα πάθεις κ εσύ το ίδιο! Περιμένουμε νέα απο τον γιατρό!
 12. Μην διαβάζεις στο ίντερνετ!!!! Έτσι έκανα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και ήμουν όλο μέσα στις φοβίες! Σίγουρα οι συσπάσεις δεν είναι κ το καλύτερο αλλά ο γιατρός έχει συναντήσει σίγουρα κ αλλες τέτοιες περιπτώσεις και ξέρει πως να το αντιμετωπίσετε σωστά μαζί!
 13. Δεν έχω παρόμοια εμπειρία, ούτε κ έχω ακούσει κάτι σχετικό. Αυτό με τον πρόωρο τοκετό και τα υπόλοιπα ποιος στα είπε;
 14. Ρε συ μην σε παίρνει τόσο από κάτω! Και να γεννήσουμε με κορονοιο δεν πειράζει θα έχουμε μόνο τους άντρες μας μέσα να μας προσέχουν! Ξεκινά να βλέπεις για ρουχαλακια, κούνιες και καρότσια για να σου φτιάξει η διάθεση
 15. Έχεις δίκιο olgamosh... Τουλάχιστον να φύγει ο κορονοιος κ το φθινόπωρο όταν γεννήσουμε να μην έχουμε κ αυτή την έννοια.
×
×
 • Προσθήκη...