Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!Ερωτηση...έχω υπερβολικούς εμετους, ο,τι και να φάω το κάνω εμετουλη...ο γιατρός μου είπε να πάρω lamprazol.εχει καμιά άλλα παρόμοια εμπειρία??????

Κορίτσι μου καλησπέρα . Το laprazor το έπαιρνα εκτός εγκυμοσυνης και απ' όσο ξέρω είναι δυνατό χάπι. Μπορείς να αντέξεις χωρίς να πάρεις τίποτα; Νομίζω αυτό θα είναι το καλύτερο. Στις αρχές έκανα και εγώ συνέχεια εμετούς επί δύο μήνες. Μετά τον τρίτο μήνα υποχωρούν. Αν μπορείς κάνε λίγο υπομονή κατανάλωνε στέρεες τροφές και θα περάσει !

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η z1989 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα . Το laprazor το έπαιρνα εκτός εγκυμοσυνης και απ' όσο ξέρω είναι δυνατό χάπι. Μπορείς να αντέξεις χωρίς να πάρεις τίποτα; Νομίζω αυτό θα είναι το καλύτερο. Στις αρχές έκανα και εγώ συνέχεια εμετούς επί δύο μήνες. Μετά τον τρίτο μήνα υποχωρούν. Αν μπορείς κάνε λίγο υπομονή κατανάλωνε στέρεες τροφές και θα περάσει !

Δεν μπορώ να φάω τίποτα είμαι ράκος!!τι έτρωγες εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!Ερωτηση...έχω υπερβολικούς εμετους, ο,τι και να φάω το κάνω εμετουλη...ο γιατρός μου είπε να πάρω lamprazol.εχει καμιά άλλα παρόμοια εμπειρία??????

Καλησπέρα κορίτσι!!! Λοιπόν εγώ από 6 μέχρι 12.5 εβδομάδων είχα εμετούς κάθε μέρα!!! Τις καλές μέρες είχα 1-2 αλλά υπήρχαν και μέρες που έφτανα να κάνω και 5-6.. Ήμουν χάλια, ο,τι και να έτρωγα μου έφερνε ανακατωσουρα ακόμα και νερό που πριν μείνω έγκυος έπινα δύο λίτρα σε αυτές τις εβδομάδες ζήτημα να έπινα 2 με 3 ποτήρια τη μέρα... Το είπα στη γιατρό μου και μου έδωσε το oroperidus... Μόλις όμως διάβασα τις οδηγίες και ότι γενικά δεν είναι ότι καλύτερο στην εγκυμοσύνη αποφάσισα να μην το πάρω... Έτρωγα φαγητό σε μικρές ποσότητες και σε τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως φρυγανιές, μήλα, μακαρόνια και άλλα τέτοια!! Από τότε που μου σταμάτησαν οι εμετοί, μου άνοιξε και η όρεξη και εκεί που ήμουν απελπισμένη τώρα μου φαίνεται σαν κάτι μακρινό παρόλο που έχουν περάσει μόνο 2,5 εβδομάδες που είμαι καλά!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι???

Δημοσίευση

Καλησπερα !!!Εγώ ήμουν από τις ατυχες που οι εμετοί μου ξεκίνησαν την 8η εβδομάδα κ δε σταμάτησαν ποτέ!!!!!!Κατά καιρούς με ανακουφιζαν τα εξής:πράσινο μήλο,στραγάλια, γιαούρτι,γάλα,πατάτα βραστή, φρυγανιές κ παξιμάδια!Καλό κουράγιο κ ελπίζω σύντομα να σου περάσουν!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...