Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια!! ήθελα να σας ρωτήσω το εξής ο μικρός μου είνα 27 ημερών. Γενικά τρώει πολύ σχεδόν 150  την φορά. Από χθες πνίγεται εύκολα αποκοιμιεται την ώρα που τρώει βέβαια αυτό το ψηλο έκανε κ πριν. Βγάζει κ γουλιες. Κ τρώει λιγότερο γτ αποκοιμιεται. Το ρεψιμο είναι πολύ δύσκολο. Έπινε γάλα με τα μπουκάλια avent και μετά πήρα τα dr browns. Παίζει ρόλο κ το μπουκάλι; βέβαια τον ξανά γύρισα στο avent να δω. Μπορώ να το βοηθήσω κάπως;τι κάνουμε όταν αποκοιμιεται; του φεύγει από τα χειλάκια; κ στην μέση του τάισματος πνίγεται; Να προσθέσω ότι αν από κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα! Πίνει το γάλα hipp.

Δημοσίευση

Καλημέρα,θυμάμαι και εμένα όταν ητανε τοσο μικρούλης τον έπαιρνε ο ύπνος την ώρα που έτρωγε και φυσικά δεν συνέχιζε να πίνει,Δεν μπορεις να κανεις κατι απο τι στιγμη που κοιμαται δεν μπορεις να τον ταισεις με το ζόρι,ισως και να πνίγεται γιατι τον παίρνει ο ύπνος.για να ρευτει  τον κράταγα αγκαλιά σίγουρα 20λεπτα παρόλο που κοιμοτανε γιατι πολλές φορές έβγαζε γουλιές.

Δημοσίευση

Καλησπέρα, και η δικια μου πνιγοταν ειτε με μπιμπερο chicco είτε nuk. Το πρώτο βράδυ νόμισα ότι το χασα το μωρό.Την επαιρνε ο υπνος και ετρωγε ελαχιστα, μετα ξυπνουσε κ μπορει να ετρωγε λιγο ακομα. Ετρεχε το γαλα απο το στομα της, στο πλαι και μου εκανε κ καποιους εμετους, ενα την  μερα, μερα παρα μέρα. Το γυρισα σε θηλασμο και δεν ξαναεκανε, βεβαια παλι την παιρνει ο υπνος και μερικες φορες πνιγεται, αλλα σπανια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου εμείς δεν πήγαμε βρεφικο, είμαστε στην προνομιακή θέση να έχουμε γιαγιά δίπλα μας οπότε από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάω θα είναι με τη γιαγιά. Θα δούμε πως θα πάει, κι εγώ έχω αραιώσει θηλασμους μέσα στη μέρα ώστε να τρώει στερεές όσο δουλεύω. Θα είναι ένα 6ωρο στην αρχή οπότε πιστεύω θα την παλέψει. Έχουν πολύ καλή σχέση πάντως οπότε είμαι αισιόδοξη.  Πιο πολύ με ανησυχεί ο συνδυασμός δουλειά ξενύχτι είναι η αλήθεια αλλά κρατάω στο μυαλό μου ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι  Επίσης βγάλαμε κι εμείς επιτέλους τα πρώτα δυο δοντακια 😅 ζοριστηκαμε μπορώ να πω, δωσαμε και ντεπον κανα δυο φορές αλλά πιστεύω μετά τους κολικούς μου φαίνονται όλα light Καλά αυτό που πετάει τα φαγητά κάτω αλήθεια προσπαθώ να μην το παίρνω προσωπικά 😂 ειδικά σήμερα της έκανα κάτι τηγανήτες με λαχανικά, τις λυπήθηκα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να της προσφέρω κομμάτια για να έχει να παίζει και να μασουλαει και παράλληλα προσφέρω και κουταλιές πουρέ να κατεβαίνει και τίποτα.  Ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω, οσες εχετε κανει εισαγωγη ξηρους καρπούς πως ξεκινησατε και ποσο δωσατε; με εχει αγχωσει αρκετα το ενδεχομενο αλλεργιας και όλο το αναβάλω Για το μπανιο εγω τη βαζω σε αυτο το καρεκλακι και της ριχνω νερο με ενα κανατακι. Δεν ειναι το αγαπημενο της αλλα ξεμπερδευουμε σε 2-3 λεπτά οπότε δεν προλαβαίνει να εξαγριωθει 😂
    • Λες και μας έχει βγάλει καρμπόν ο θεός. Τα ίδια!!!
    • Όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε. Ευτυχώς όλα καλά μας πάνε❤️
    • Μην αγχώνεσαι για το bexsero ,εμένα ο γιος μου που το έκανε 2 χρονων δεν είχε τίποτα. Ούτε καν πονούσε. Η μικρή εχει κάνει τον Ιούλιο την 1η δοση μαζί με του πνευμονιοκοκκου και απλά για 1 μέρα έκανε ένα 38 και την επόμενη δέκατα. Την πρώτη μέρα κοιμόταν συνέχεια. Εγώ δεν είμαι κατά των εμβολίων και ευτυχώς που υπάρχουν. Άλλωστε αυτά είναι χρονιά και δοκιμασμένα όχι όπως του covid.  Άλλωστε με οποιοδήποτε φάρμακο και το πιο απλό μπορείς να πάθεις οποιαδήποτε παρενέργεια.Ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι. Εσείς ξεκινάτε πριν από όλους ε? Πόσο είναι το μωρό? Έχει γίνει 5?
    • Κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν συνέχεια μπουκωμένη! Κ όντως διάβασα οτι είναι σύμπτωμα! Τωρα προς το παρόν δεν έχω, κάθε φορά άλλα πράγματα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...