Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τάισμα μωρού με μπιμπερό


Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια!! ήθελα να σας ρωτήσω το εξής ο μικρός μου είνα 27 ημερών. Γενικά τρώει πολύ σχεδόν 150  την φορά. Από χθες πνίγεται εύκολα αποκοιμιεται την ώρα που τρώει βέβαια αυτό το ψηλο έκανε κ πριν. Βγάζει κ γουλιες. Κ τρώει λιγότερο γτ αποκοιμιεται. Το ρεψιμο είναι πολύ δύσκολο. Έπινε γάλα με τα μπουκάλια avent και μετά πήρα τα dr browns. Παίζει ρόλο κ το μπουκάλι; βέβαια τον ξανά γύρισα στο avent να δω. Μπορώ να το βοηθήσω κάπως;τι κάνουμε όταν αποκοιμιεται; του φεύγει από τα χειλάκια; κ στην μέση του τάισματος πνίγεται; Να προσθέσω ότι αν από κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα! Πίνει το γάλα hipp.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,θυμάμαι και εμένα όταν ητανε τοσο μικρούλης τον έπαιρνε ο ύπνος την ώρα που έτρωγε και φυσικά δεν συνέχιζε να πίνει,Δεν μπορεις να κανεις κατι απο τι στιγμη που κοιμαται δεν μπορεις να τον ταισεις με το ζόρι,ισως και να πνίγεται γιατι τον παίρνει ο ύπνος.για να ρευτει  τον κράταγα αγκαλιά σίγουρα 20λεπτα παρόλο που κοιμοτανε γιατι πολλές φορές έβγαζε γουλιές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, και η δικια μου πνιγοταν ειτε με μπιμπερο chicco είτε nuk. Το πρώτο βράδυ νόμισα ότι το χασα το μωρό.Την επαιρνε ο υπνος και ετρωγε ελαχιστα, μετα ξυπνουσε κ μπορει να ετρωγε λιγο ακομα. Ετρεχε το γαλα απο το στομα της, στο πλαι και μου εκανε κ καποιους εμετους, ενα την  μερα, μερα παρα μέρα. Το γυρισα σε θηλασμο και δεν ξαναεκανε, βεβαια παλι την παιρνει ο υπνος και μερικες φορες πνιγεται, αλλα σπανια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...