Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κλασσική σαλπιγγογραφία ή ανώδυνη σαλπιγγογραφια με αφρό

Recommended Posts

Γειά σας!! 

Θα ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζετε τις διαφορές των δύο ειδών σαλπιγγογραφιας; πχ σε περίπτωση που είναι κλειστές οι σάλπιγγες, η κλασσική σαλπιγγογραφία ίσως να τις ανοίξει κι όλας, ισχύει το ίδιο και με την σαλπιγγογραφια με αφρό; 

Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από ανώδυνη σαλπιγγογραφια με αφρό; πόνεσε; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Λίμνη είπε:

Γειά σας!! 

Θα ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζετε τις διαφορές των δύο ειδών σαλπιγγογραφιας; πχ σε περίπτωση που είναι κλειστές οι σάλπιγγες, η κλασσική σαλπιγγογραφία ίσως να τις ανοίξει κι όλας, ισχύει το ίδιο και με την σαλπιγγογραφια με αφρό; 

Καλησπέρα. Εγώ έχω κάνει την κανονική κ δεν πόνεσα να σου πω την αλήθεια. Σαν Πόνοι περιόδου ήταν. Κ εγώ σκεφτόμουν για την ανώδυνη αλλά μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν έχει διαφορα. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αν την χρειαστείς για την επιτροπή εξωσωματικής (δεν γνωρίζω για ποιο λογο τη θες) , η ανώδυνη δε γίνεται δεκτή. Θα πρέπει να κανεις κ την άλλη. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα. Εγώ έχω κάνει την κανονική κ δεν πόνεσα να σου πω την αλήθεια. Σαν Πόνοι περιόδου ήταν. Κ εγώ σκεφτόμουν για την ανώδυνη αλλά μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν έχει διαφορα. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αν την χρειαστείς για την επιτροπή εξωσωματικής (δεν γνωρίζω για ποιο λογο τη θες) , η ανώδυνη δε γίνεται δεκτή. Θα πρέπει να κανεις κ την άλλη. 

Ο γιατρός σου είπε ότι δεν έχει διαφορά στον πόνο;; και ήλπιζα ότι όντως είναι ανώδυνη... 

Εσύ οκ δεν πόνεσες με την κλασσική, αλλά απ ότι ακούω οι περισσότερες κοπέλες  πονάνε... 

Όχι, δε σκέφτομαι για Εξωσωματική, οπότε απ αυτό είμαι οκ. 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!! 

Καλησπέρα κορίτσια ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω και εγώ σαλπιγγογραφια...! Έχει κάνει κάποια από εσάς στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου να μου πει την εμπειρία της?

στις πριν 19 ώρες, ο/η Λίμνη είπε:

Γειά σας!! 

Έχω κάνει και τις δύο,καθώς την εξελιγμένη hycosy νομίζω λέγεται δεν μου την δέχτηκε η επιτροπή.

Η μέρα με τη νύχτα,την εξελιγμένη την έκανα σε γυναικολόγο και η μόνη ενόχληση που είχα ήταν ο κολποδιαστολεας και μετά τίποτα.Οταν τελείωσε ήταν σαν να μην είχε γίνει.

Αντίθετα με την παλιά μέθοδο πέθανα στον πόνο όχι μόνο κατά τη διάρκεια αλλά και όλη την υπόλοιπη μέρα.Νομιζω οφείλεται και στον ακτινολόγο που την έκανε που μονο ελαφροχερης δεν ήταν.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ginaak είπε:

Έχω κάνει και τις δύο,καθώς την εξελιγμένη hycosy νομίζω λέγεται δεν μου την δέχτηκε η επιτροπή.

Η μέρα με τη νύχτα,την εξελιγμένη την έκανα σε γυναικολόγο και η μόνη ενόχληση που είχα ήταν ο κολποδιαστολεας και μετά τίποτα.Οταν τελείωσε ήταν σαν να μην είχε γίνει.

Αντίθετα με την παλιά μέθοδο πέθανα στον πόνο όχι μόνο κατά τη διάρκεια αλλά και όλη την υπόλοιπη μέρα.Νομιζω οφείλεται και στον ακτινολόγο που την έκανε που μονο ελαφροχερης δεν ήταν.

Κ ότι μπήκα να γράψω πως Καλύτερη θα ήταν η γνώμη μιας κοπέλας που έχει κάνει κ τις δυο. Κ μένα ο δικός μου ήταν άγαρμπος. Δεν πόνεσα, όμως είχα 3 μερες αίμα. Ίσως στην άλλη να μην είχα. Πάλι όμως θα χρειαζόταν να κάνω την απλή για την επιτροπή καθώς η εξωσωματική για μένα ειναι μονόδρομος. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Ginaak είπε:

Να σαι καλά, σ ευχαριστώ!! Αυτό ήθελα να ακούσω, ότι όντως δεν ποναει η νέα μεθοδος😁 σου εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά με τις προσπάθειες σου!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Λίμνη είπε:

Να σαι καλά, σ ευχαριστώ!! Αυτό ήθελα να ακούσω, ότι όντως δεν ποναει η νέα μεθοδος😁 σου εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά με τις προσπάθειες σου!! 

Σε ευχαριστώ!!!

Όπως σου είπα είχα έντονη ενόχληση αλλά σταμάτησε αμέσως μόλις τελείωσε.

Εν τω μεταξύ κι εγώ πέρσι που ρωτούσα δεν έβρισκα καμμία να την είχε κάνει την νεα μέθοδο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...