Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

30% έκπτωση στην φωτογράφηση βάφτισης στα ζευγάρια που "πέρασαν όμορφα στην καραντίνα" και τα παιδιά τους ξεκινήσουν το ταξίδι της ζωής στο χρόνο της καραντίνας (Μάρτιος & Απρίλιος 2020).
Χρεώσεις που ξεκινούν από 350,00€.

ελενα & σπυρος.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dimitra75 είπε:

Τι είναι αυτό παλι;;;;

Αν σου πω ότι κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Ή κάτι πάει λάθος στην δημοσίευση ή εγώ δεν πάω καλά! Μήπως αφορά κάποια εταιρεία; Τι προσφέρει όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αν σου πω ότι κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Ή κάτι πάει λάθος στην δημοσίευση ή εγώ δεν πάω καλά! Μήπως αφορά κάποια εταιρεία; Τι προσφέρει όμως πραγματικά δεν καταλαβαίνω!

Κ εγώ δε κατάλαβα😅🤣 μήπως εννοούν έκπτωση σε φωτογράφηση γυναικών που έμειναν εγγυες εν μέσω καραντίνας?? χαχαχα... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσια μάλλον προσφορά για επαγγελματική φωτογράφηση... Αλλά ποιες οι έγκυες ή όσες γέννησαν στην καραντίνα; μάλλον το πρώτο 😉

Η προσφορά είναι για αυτές που έμειναν έγκυες κατά την καραντίνα, αλλά μπορούμε να το επεκτείνουμε και σε όσες γέννησαν τις δύσκολες αυτές μέρες

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Συμπληρώσαμε την δημοσίευση. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια που πάλεψαν και κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους το πλασματάκι τους.Να ειστε χαρούμενες και να εχετε μια ζωή με τα θαυματακια σας, όπως την εχετε ονειρευτεί! Με το καλό σε όσες κυοφορούν του χρόνου να γιορτάζουν κρατώντας στην αγκαλιά τους το θαυματάκι!  Χρονια πολλά σε όλες μας που είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Να μη το βάζουμε κάτω, να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Όλα θα γίνουμε, ας πιστέψουμε στον εαυτό μας και ας χαρούμε το ταξίδι ως τη μητρότητα ❤️  
    • Καλημέρα κορίτσι μου, ο δικός μου λέει ότι με καλή αυχενικη δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.  Και να σου πω την αλήθεια κι εγώ εκεί κλίνω. Αν μου βγει πχ πάνω από 1/1000 σίγουρα δεν θα σκεφτώ να κάνω τίποτα. Αλλά επειδή λόγω ηλικίας πέφτουν παααααρα πολύ αυτά τα ποσοστά, σκέψου για την ηλικία των 40 το ποσοστό για ντάουν είναι 1/60 περίπου δεν βλέπω να πάρω καλά τελικά αποτελέσματα.  Θα δείξει κορίτσια μου θα σας πω από εβδομάδα τι θα κάνω τελικά.  Εσείς πώς είστε όλα καλά;;;;
    • Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Με το καλό το καινούριο σου μωράκι ❤️❤️  Κοίτα αν ήταν ένα μωρό ίσως το σκεφτόμουν πιο εύκολα να κάνω απευθείας μια λήψη τροφοβλαστη. Τώρα που είναι δύο και διπλασιάζεται το ρίσκο αποβολής είμαι πολυυυυυυ επιφυλακτική. Δηλαδή θα κάνω μόνο αν πάρω ποσοστό κάτω από 1/300.  Να σε ρωτήσω. Λήψη που έκανες;πόσο σου κόστισε και πως ήταν η διαδικασία; Σε ποια εβδομαδα γίνεται;
    • Κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όλες!! Μανούλα γίνεσαι απ την στιγμή που το αποφασίζεις και το προσπαθείς! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, του χρόνου τέτοια μέρα όλες να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά!! 
    • Κορίτσια μου, χρόνια μας πολλά σήμερα!! 💐❤️ Ωχ ωχ, εσάς δεν ξανακοιμαται κιόλας!! Δύσκολο!! Αλλά αυτά χαλάνε  φτιάχνουν, πάνε κι έρχονται... Υπομονή 🥲 εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι σε καμία δεκαετία θα ξανά κοιμηθώ σερί το βράδυ και θα σηκωθώ μετά τις 6:30-7 😆 Θα τα στείλουμε και τα δύο στην ίδια δομή που πηγαίναμε τον μεγάλο... Ξέρουμε τη δουλειά που γίνεται, αλλά τις αίθουσες δεν μας είχαν αφήσει να τις δούμε, επειδή λέει γίνονται μαθήματα πρωι-απογευμα και δεν επιτρέπουν στους γονείς να περνάνε όταν είναι παιδιά μέσα για να μη δημιουργείται ένταση κτλ 🙄😒 ως ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά ως γονέας θα ήθελα να δω πώς είναι εκεί που κοιμούνται ή που τρώνε πχ. Δε βαριέσαι... Ο μεγάλος τρελαίνεται από χαρά όταν πηγαίνει, οπότε κρίνω από εκεί 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...