Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess1312 είπε:

Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση η θρομβοφιλια ξέρετε τι ακριβώς είναι;

Δεν ξερω ακριβως να σου πω, αλλα απ οτι εχω ακουσει ειναι θεμα με την πηξη του αιματος και κανει θρομβους!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Δεν ξερω αν ειναι μονο αυτο βεβαια, μη σε πληροφορησω λαθος, ρωτα τον γιατρο να σαι σιγουρη!

Μίλησα απλώς με είπε να πάω να κάνω εξέτασης να δω αν έχω 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια μου είμαι στο νοσοκομείο! Ήρθα να δούμε πως είναι το αμνιακό και τελικά έκανα συσπάσεις και με κράτησαν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Μ έκαναν και ένεση για τα πνευμονια τ μπεμπη ! 

Ελα βρε αγαπη μου σοβαρα; πηρες την γιατρο σου να της το πεις; μην αγχωνεσαι οσο μπορεις, ολα θα πανε καλα🙏

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσια μου είμαι στο νοσοκομείο! Ήρθα να δούμε πως είναι το αμνιακό και τελικά έκανα συσπάσεις και με κράτησαν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Μ έκαναν και ένεση για τα πνευμονια τ μπεμπη ! 

Κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Πονουσες;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kallia13 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Πονουσες;

Πονούσα... αλλά αν ρωτούσες θα σ έλεγα πως δεν συσπάσεις ... ήταν απλά ένας συνεχόμενος πόνος και που κ που πετρώνε η κοιλιά μ! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Πονούσα... αλλά αν ρωτούσες θα σ έλεγα πως δεν συσπάσεις ... ήταν απλά ένας συνεχόμενος πόνος και που κ που πετρώνε η κοιλιά μ! 

Το αμνιακο στο ελεγξαν, ηταν τελικα;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Kαταλαβα.... Ευχομαι να πανε ολα καλα!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Το αμνιακο στο ελεγξαν, ηταν τελικα;

Μια χαρά το αμνιακό! Μου λέει ο γιατρός βλέπουμε ότι κανείς συσπάσεις και πονάς! Και εγώ ήμουν χαλαρά . Δηλαδή τις άλλες φορές που όντως καταλαβαίνω πόνο τι γίνεται; Εντάξει έριξα πολύ κλάμα! Δεν ήθελα να μεινω! Αλλά ας είναι για καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μια χαρά το αμνιακό! Μου λέει ο γιατρός βλέπουμε ότι κανείς συσπάσεις και πονάς! Και εγώ ήμουν χαλαρά . Δηλαδή τις άλλες φορές που όντως καταλαβαίνω πόνο τι γίνεται; Εντάξει έριξα πολύ κλάμα! Δεν ήθελα να μεινω! Αλλά ας είναι για καλό! 

Σου είπαν για πόσο θα μείνεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Σωπα παιδι μου για καλο ηταν που πηγες μην στεναχωριεσαι!! Ολα καλα θα πανε, προφανως θα σου σταματησουν τις συσπασεις κ θα εισαι ενταξει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Περαστικά κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα??? 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Περαστικά ρε κορίτσι μου τι να πω εύχομαι να τελειώσει γρήγορα κ όλα να είναι για καλό του μπέμπη.υπομονη λίγο έμεινε κ θα τον έχετε αγκαλιά!!

Δημοσίευση

Κορίτσια Μ σήμερα κάναμε το ντοπλερ.ολα πήγαν καλά Μ έφυγε ένα μεγάλο βάρος . ευτυχώς η μικρή δεν έχει επιρεαστει από το σάκχαρο.ειμαι στην 34 εβδ. Κ είναι 2 κιλά Μ είπε ότι είναι μικρούλα.εσας πόσο είναι τα ζουζούνια σας?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Dona90 είπε:

Κορίτσια Μ σήμερα κάναμε το ντοπλερ.ολα πήγαν καλά Μ έφυγε ένα μεγάλο βάρος . ευτυχώς η μικρή δεν έχει επιρεαστει από το σάκχαρο.ειμαι στην 34 εβδ. Κ είναι 2 κιλά Μ είπε ότι είναι μικρούλα.εσας πόσο είναι τα ζουζούνια σας?

Μπραβο κοριτσι μου τελεια, ολα καλα με την μικρουλα😊 εγω εχω να την δω απο την τελευταια φορα στον γιατρο, τη Δευτερα παω κ εγω για ντομπλερ και θα ξερω να σας πω βαρος! Αλλα την περασμενη φορα ηταν 1.130 αν θυμαμαι καλα και σε σχεση με τα αλλα κοριτσια ηταν πιο κατω αλλα δεν μου ειπε κατι ο γιατρος!! Οι υπερηχοι εχουν παντα αποκλιση να ξερεις παντως!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μπραβο κοριτσι μου τελεια, ολα καλα με την μικρουλα😊 εγω εχω να την δω απο την τελευταια φορα στον γιατρο, τη Δευτερα παω κ εγω για ντομπλερ και θα ξερω να σας πω βαρος! Αλλα την περασμενη φορα ηταν 1.130 αν θυμαμαι καλα και σε σχεση με τα αλλα κοριτσια ηταν πιο κατω αλλα δεν μου ειπε κατι ο γιατρος!! Οι υπερηχοι εχουν παντα αποκλιση να ξερεις παντως!!

Άντε με το καλό να πας κ να την δεις.ειναι απίστευτο το πόσο αλλάζουν κ μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dona90 είπε:

Άντε με το καλό να πας κ να την δεις.ειναι απίστευτο το πόσο αλλάζουν κ μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!!

Ναι κ εγω ανυπομονω να παω😊 βγαλατε φωτογραφιες;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κ εγω ανυπομονω να παω😊 βγαλατε φωτογραφιες;;

Με το ζόρι βγάλαμε γιατί είναι κ χαμηλά το κεφαλή..κ είχε κ τα χέρια στο πρόσωπο λες κ έπαιζε κρυφτό κ βγάλαμε μια γιατί την κουνισαμε αλλά φαίνεται μόνο η μύτη κ τα χείλια τα ματάκια δεν φαίνονται καλά.ιδια ο πατέρας της ... φωτοτυπικό έχω..χαχχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Τελεια κοριτσι μου... Εγώ είμαι 31 έκανα τη Δευτέρα το ντόπλερ και ήταν 1880γρ... Μεγάλο μωράκι.. Μου είπε ότι είναι και ψηλό μωρό... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Με το ζόρι βγάλαμε γιατί είναι κ χαμηλά το κεφαλή..κ είχε κ τα χέρια στο πρόσωπο λες κ έπαιζε κρυφτό κ βγάλαμε μια γιατί την κουνισαμε αλλά φαίνεται μόνο η μύτη κ τα χείλια τα ματάκια δεν φαίνονται καλά.ιδια ο πατέρας της ... φωτοτυπικό έχω..χαχχαχαχ

Χαχαχα κ εμεις στη Β ετσι τα εκανε με το ζορι της βγαλαμε 2😜 αλλα η δικια μου τοτε εμοιαζε εμενα, τωρα βεβαια θα χει αλλαξει κ ανυπομονω να δω😊

Δημοσίευση

Μην ανχωνεσαι στο νοσοκομείο εκεί θα νιώσεις σίγουρια και ασφάλεια και ας μην είναι τπτ που δεν είναι τπτ πάλι καλά που πήγες χίλιες φορές να πηγαίνουμε να κοιτάμε κάτι κ ας μην έχουμε τπτ.Εγω όταν ήμουν νοσοκομείο ένιωθα ασφάλεια θα πάρεις τα χάπια σου θα σε παρακολουθούνε και θα ηρεμήσουν οι συσπάσεις μπορεί να ανχωθηκες λόγου κορονοιου και να σου γίναν.Σε έχουνε μόνη σου να φανταστώ σου κάνανε και τεστ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Πως εισαι κοριτσακι μου;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πως εισαι κοριτσακι μου;;

Είμαι καλύτερα! Έχω κάποιες συσπάσεις αλλά πχι τόσο έντονες! Ελπίζω να φύγω αυριο! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿καλά ένα θα σας πω επικρατεί το χάος! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...