Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 😊😊 Με το καλό όλα να πάνε σούπερ αυτή τη φορά 🥰 αυτό για τους γονείς κ φίλους όπως νιώθεις να κάνεις δεν έχει σωστό κ λάθος!!!! Εμείς την προηγούμενη φορά δεν το είχαμε πει σε κανέναν λόγω φόβου από την πρώτη αποβολή ούτε γονείς ούτε τπτ κ το έμαθαν όταν απεβαλλα. Κ τώρα θα ήθελα το ίδιο αλλά δεν γίνεται γτ θα σταματήσω από τη δουλειά με την ετ οπότε το ξέρουν τα αφεντικά, γονείς κ 2-3 στενοί φίλοι που είναι σχετίζονται με τη δουλειά μου!!!
Μάλλον σε κόλλησα εγώ θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα 😅 Βουρ για επαφές κ που ξέρει μπορεί να μην χρειαστεί να ξεκινήσετε εξωσωματική γτ το μυαλό σας έχει φύγει από τη φυσιολογική σύλληψη 😉
Έγραψα κ στο άλλο θεματακι @pennaki @almira όλα καλά με τον υπέρηχο περιμένω κάτι αιματολογικες τις έκανα χθες οπότε Δευτέρα μου είπαν θα έχω αποτελέσματα κ αν όλα πάνε καλά 20 με 23 θα κάνουμε ετ 🙏🙏🥰🥰
Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰
Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊
Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰
Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;
Αν δεν πιάσει αυτό το μήνα τα παρατάω όλα και πάω ταξίδι χαχα
Π΄έρα από την π΄λάκα ..τώρα τον Αύγουστο θα κάτσουμε και οι 2..πιο πριν μόνο κάμμια μονοήμερη κι αυτό αν δεν δουλεύω ΣΚ