Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰
Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊
Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰
Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;
Αν δεν πιάσει αυτό το μήνα τα παρατάω όλα και πάω ταξίδι χαχα
Π΄έρα από την π΄λάκα ..τώρα τον Αύγουστο θα κάτσουμε και οι 2..πιο πριν μόνο κάμμια μονοήμερη κι αυτό αν δεν δουλεύω ΣΚ
Χαχα εγω γενικα δεν ημουν υπερ αυτου θεωρουσα οτι καποιος που θα με προσεγγιζε ετσι δε θα ειχε κανεναν αλλον σκοπο περα απ τον προφανη 😅 κι ομως δεν ειναι ετσι εχω παραδειγματα γυρω μου κι εδω διαβαζω κι αλλα. Οποτε πλεον το πιστευω οτι ακομα κι ετσι απ το πουθενα μπορει να αλλαξει η ζωη σου. Οποτε καμια γυναικα δεν πρεπει να νιωθει απελπισμενη.