Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμάς χρόνος πέρασε μωρο μου τοτε δεν μπόρεσα δεν ήθελα να σου πω αντίο σαν αυτές τις μέρες έφυγες μωρο μου και με άφησες η μαμά ήτανε κενή σαν ζωντανη νεκρή μεσα της δεν θέλω να θυμάμαι μωρο μου πονάει πονάει πολυ ακόμα μερικά βραδιά με πιάνουν κρίσεις και σε σκέφτομαι μωρο μου με βοηθήσες πολυ μωρακι μου να έχω το αδερφακι σου ηξερες οτι η μαμά πονάει και κλαίει πολύ χωρις εσένα και την βοηθησες για αυτό και εσύ μωρο μου εισαι το πιο ομορφο και φωτεινό αστέρι μωρο μου ήσουν ενα μωρο μα σε ζήλευε οα ουρανός και σε πήρε μωρο μου σε αγαπώ μωρο μου η μαμά σου ....

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Εμάς χρόνος πέρασε μωρο μου τοτε δεν μπόρεσα δεν ήθελα να σου πω αντίο σαν αυτές τις μέρες έφυγες μωρο μου και με άφησες η μαμά ήτανε κενή σαν ζωντανη νεκρή μεσα της δεν θέλω να θυμάμαι μωρο μου πονάει πονάει πολυ ακόμα μερικά βραδιά με πιάνουν κρίσεις και σε σκέφτομαι μωρο μου με βοηθήσες πολυ μωρακι μου να έχω το αδερφακι σου ηξερες οτι η μαμά πονάει και κλαίει πολύ χωρις εσένα και την βοηθησες για αυτό και εσύ μωρο μου εισαι το πιο ομορφο και φωτεινό αστέρι μωρο μου ήσουν ενα μωρο μα σε ζήλευε οα ουρανός και σε πήρε μωρο μου σε αγαπώ μωρο μου η μαμά σου ....

Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ’ τα σπίτια τους,
τριγυρίζουν εκεί, μπλέκονται στα φουστάνια τής μητέρας τους
την ώρα που εκείνη ετοιμάζει το φαΐ κι ακούει το νερό να κοχλάζει
σα να σπουδάζει τον ατμό και το χρόνο. Πάντα εκεί –

Και το σπίτι παίρνει ένα άλλο στένεμα και πλάτεμα

σάμπως να πιάνει σιγαλή βροχή
καταμεσής καλοκαιριού, στα ερημικά χωράφια.
Δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά. Μένουν στο σπίτι
κι έχουν μια ξέχωρη προτίμηση να παίζουν στον κλεισμένο διάδρομο
και κάθε μέρα μεγαλώνουν μέσα στην καρδιά μας, τόσο
που ο πόνος κάτω απ’ τα πλευρά μας, δεν είναι πια απ΄τη στέρηση
μα απ’ την αύξηση. Κι αν κάποτε οι γυναίκες βγάζουν μια κραυγή στον ύπνο τους,
είναι που τα κοιλοπονάνε πάλι.
Γιάννης Ρίτσος 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...