Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elli13 ο πρωτος τοκετος ηταν φυσιολογικος; παντως προσωπικα με την καισαρικη δεν ζοριστηκα καθολου. Θυμαμαι που μου ελεγαν θα κανεις καιρο να αναρρωσεις αλλα ουτε καν. Με ενοχλουσε μονο λιγο οταν ακουμπουσα μπροστα το μαξιλαρι θηλασμου και εβαζα τον μικρο πανω αλλα κατα τ αλλα δεν ειχα θεμα. Σηκωνα μεχρι και την ανηψια μου που ειναι μεγαλη χωρις πονο και ενοχληαη. Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Ελπιζω να μη χρειαστει να γυρισει το μωρακι. Με το καλο!
    • Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 
    • Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️
    • Ποπό από τη μια μου φαίνεται βουνό αν κοιτάξω πίσω κι απ' την άλλη τρέχει σαν νερό ο χρόνος! Έτσι θα ναι και για σένα φίλη θα δεις 🙏🏼 🩷  Πώς νιώθεις γενικά;  Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!  Τέλεια έγινε η αρχή και είδατε το σπορί 😍 άρα σε 3 βδομάδες πάλι θα πας ε; Εγώ θα πήγαινα και μια ακόμα στο ενδιάμεσο 🤣 αλλά περνάει ο καιρός! Και ναι στο 2ο τρίμηνο θα είσαι λίγο πιο χαλαρή. Τώρα πως είσαι;; 
    • 6 μηνών.. τρελανέ μας ρε φίλη... τι καλά.. όντως ο καιρός έχει περάσει σαν νερό.. με ένα πόνο κορίτσι μου..!!!  Εμείς γυρίσαμε το μεσημέρι από τη γιατρό και είμαστε πολύ καλά! Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+3. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Τώρα η αλήθεια είναι ότι υπέρηχο θα έχω ξανά στις 9 εβδομάδες. Ο εξωσωματικός μου είπε ότι μόλις κλείσω και την 9η εβδομάδα σταματάω μαχαίρι τα φάρμακα, μόνο το φιλικό δεν σταματάω και το salospir. Βήμα βήμα.. πιστεύω πως αν περάσω το πρώτο τρίμηνο μετά θα είμαι λίγο πιο χαλαρή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...