Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κατάλαβα. Όλα θα πάνε κατ'ευχην!!! Περιμένουμε νέα από β επιπέδου 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλό Σαββατοκύριακο..!!! Εγώ σήμερα το μεσημέρι έχω υπέρηχο! Ο εξωσωματικος μου είπε να πάω τη Δευτέρα, αλλά η γυναικολόγος μου εδώ έχει άδεια.. βασικά ήταν σε ένα συνέδριο στην Πράγα, γύρισε αλλά το ιατρείο θα τι έχει κλειστό αυτή την εβδομάδα. Θα ανοίξει την άλλη Δευτέρα. Εγώ την ημέρα που έψαχνα απεγνωσμένα τα cyclacur και είχα πάει σε 4 φαρμακεία και δεν το είχε κανένα έπεσα πάνω στη γραμματέα της, οπότε και της είπα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε ραντεβού. Μου λέει η Μαρία ανοίγει Δευτέρα 14 του μήνα, εσύ θέλεις να ρθεις Δευτέρα 7 του μήνα, πάρε με μου λέει ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα 14 του μήνα να σε βάλω τότε. Της λέω εεε.. αφού θα λείπει τι να κάνουμε 14, 14ρης!!! Τελικά εχθές το πρωί όμως για καλή μου τύχει με παίρνει τηλέφωνο η γραμματέας της και μου λέει η Μαρία είπε ότι αφού ο γιατρός σου είπε Δευτέρα έλα αύριο... Λέω Σάββατο;; Δουλεύει η Μαρία Σάββατο;; Μου λέει έχει κάτι β επιπέδου, οπότε έλα τρις πάρα τέταρτο! Λέω μια χαρά.. Βεβαία κορίτσια έχω μια μικρή αμφιβολία τώρα ότι μπορεί και να μην δούμε τπτ γιατί μπορεί να είναι νωρίς ακόμη.. δεν έχω μπει καν στην 5η εβδομάδα. 🤔
    • Καλημερουδια κοριτσια μου καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε. Εμεις εδω τωρα θα φαμε δευτερο γευμα γιατι φαγαμε και στις 6 παρα, τον πιανουν κατι πεινες αλλου τυπου οπως καταλαβαινετε. Κατα τα αλλα εμεις συνηθως τον παιρνουμε μαζι παντου οταν βγαινουμε εκτος απο τις περιπτωσεις που σας ειπα που τον κρατησε η κοπελα. @Katerinio μου να βγαινεις οσο παει, θα νιωσεις διαφορετικα συντομα. @Diwni μου πως πατε με τη μικρη. Ξεκουραστηκες καθολου; Εμεις παντως τις προαλλες καναμε εμβολιο και τα πηγαμε πολυ καλα, μια μικρη ανησυχια στον υπνο υπηρξε αλλα της προσπερασαμε, μακαρι να πανε ετσι και τα υπολοιπα. 
    • Εγώ είχα πάει στης Τούμπας γιατί εδώ που είμαστε δεν υπάρχει καν φαρμακείο ΕΟΠΥΥ που να δίνει αυτά τα φάρμακα. Μάλιστα είχα πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμα, μην κάνουμε τσάμπα δρόμο, δεν τα είχαν όλα εκείνη τη στιγμή αλλά τα φέρανε την ίδια μέρα και πήγαμε την επόμενη και τα πήραμε. Επίσης online άμα μπεις μπορείς να βγάλεις νουμερακι από πριν και να γλιτώσεις λίγη ουρά. Εγώ έτσι είχα κάνει, όταν θέλαμε ένα μισάωρο να φτάσουμε, μπήκα, έβγαλα νουμερακι και κάτι γλιτώσαμε από αναμονή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...