Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι πονας και στην καισαρικη απο κατω. Εγω τουλάχιστον πονουσα κ τις 2 φορες. Αν τ ψάξεις στο γκουγκλ πρώτες επαφες μετα από τοκετο εξηγεί ότι ο πιθανον πόνος είναι ο ίδιος κ στις δύο περιπτώσεις. Και γω ανυπομονώ. Θέλω να νιώσω όμορφα ρε παιδι μου, ότι ειμαι κ γυναίκα, χωρια το συναισθημα π φερνει η επαφή. Αμα ο γιατρός σου δώσει τ οκ πάει να πει ότι μια χαρα ειναι η μητρα σου. Εμεις πάντως καναμε την ίδια μερα που πήραμε το οκ. Σ αυτη την καισαρικη δ νιώθω πλεον κανενα πονο πουθενα. Εκτός από γυρω απο την τομη π τ νιώθω περιεργα, ξέρετε τι εννοώ. Πόνους δ εχω καθολου. 
    • Καλησπέρα! Και εγώ μια από τα ίδια, και κούραση με τον μικρό π τον έχω όλη μέρα μόνη Μ, τρεξίματα του γάμου που είναι το Σάββατο... Εγώ εκανα την β επιπέδου και ο πλακούντας Μ ηταν πολύ χαμηλά... Μου είπε αν δεν ανέβει μέχρι 30 βδομάδες παω καισαρική..😔😔 Σου εύχομαι όλα να είναι τέλεια! 
    • Γειά σας κορίτσια ! @Kiddoμου λυπάμαι πολύ για το σκυλακι σας ...  εμεις με γκρινια είμαστε ακόμα... φουλ ! Βλέπετε είναι κ ο 5ος μήνας γεμάτος άλματα! Θέλω να δω αν θα αλλάξει συμπεριφορά σε κάνα 10ημερο που θα έχει μπει στον 6ο.  Σε άλλα νέα,  καλα είμαστε! Της έδωσα πατάτα πριν 2 μέρες κ σήμερα μπανάνα. Με την πατάτα αδιαφόρησε τελείως κ με τη μπανάνα της ήρθε ξινιλα! 😂 Το 37αρι μη το φοβάσαι καθόλου! Μόνο αν τη δεις να μην είναι καλά( ο,τι είπε η @_piripiri_ Εγώ ήθελα να την πάω για baby swimming στον 4ο μήνα,  όπως τη μεγάλη μου, αλλά έχουν ξεφύγει με τις τιμές! Οπότε μπανακι θάλασσα κ πισίνα στην αυλή!    
    • Μακάρι να το κρατήσει αυτό το σερί με τον ύπνο αλλά δεν τρέφω και πολλές ελπίδες! @Maria98 μοιάζουν στο μαλλί τα ζουζούνια μας,εχουμε ενα τσικ παραπανω νομιζω. Θα ξεκινήσουμε από νωρίς κομμωτήρια και λουσα 🤣 Εγώ ενώ είχα καθαρίσει 2 μέρες πάλι από λοχεια σήμερα είχα καφετι υγρα. Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να με δει και ελπίζω να μας δώσει το πράσινο φως για επαφές γιατί πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι 🤣 @Diwni παρολο την καισαρικη έχεις πόνους και από κάτω στην πρώτη επαφή μέρα την γέννα? Εγώ βασικά φοβάμαι μην γίνει καμια ζημιά στην επαφή λόγω της καισαρικης μην τυχόν και δεν έχει θρέψει καλά η μήτρα. Είναι τελείως διαφορετικά από τον φυσιολογικό τοκετο νομίζω. Δεν ξέρω το έχω στο μυαλό μου πως στην καισαρική σε έκοψαν και πως θέλει μήνες να θρέψει. Μπορεί να λέω και βλακειες βέβαια.  @Sotiria_94 ο γιος μου νομίζω είναι ο έρωτας μου. Αύριο παίζει και θεατρικό στο σχολείο και θα πάμε όλοι μαζί να τον δούμε.  Θα κάνει τον Δία.  @Katerinioo φτάσατε 20 ημερών και εσείς ε? Αντε καλές βόλτες από δω και πέρα. @Kn1 εσεις πως είστε?
    • Καλησπέρα σας,  Βρίσκομαι στην 25η εβδομάδα της πρώτης μου κύησης και σήμερα καθώς έτρωγα έξω, ένα αδέσποτο γατί ήρθε στα πόδια μου και με έγδαρε με τα νύχια του. Μήπως γνωρίζετε πόσο πιθανή είναι η μετάδοση τοξοπλάσματος από τα νύχια του ζώου. Τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μίλησα με τον γιατρό μου και αφού έβαλα οινόπνευμα και έπλυνα την πληγή έβαλα και betadine. Εκείνος εμφανίζεται καθησυχαστικος, αλλά εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω. Αν έχει υπάρξει μόλυνση πόσο άμεσα φαίνεται; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...