Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ κ για την αποτυχία αλλά κ για το χωρισμό 😟 Δυστυχώς το κομμάτι παιδί-υπογονιμότητα είναι για γερά νεύρα κ κάποιες φορές φέρνει στα άκρα μια σχέση.... Όλες έχουμε πει κουβέντες με τους συντρόφους μας μέσα στο άγχος κ την όλη διαδικασία όμως αν η σχέση έχει γερές βάσεις τότε αντέχει!!! Δεν ξέρω πως ήταν η σχέση σας γενικά κ πραγματικά σου εύχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο κ για τους 2 σας. Πάρτε τον χρόνο σας κ αν αξίζει όλο αυτό που είχατε τότε τπτ δεν τελείωσε. 
    • Λυπάμαι κοριτσάκι μου…δώσε χρόνο και στους δυο σας να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε. Όσοι έχουν με κόπο προσπαθήσει, καταλαβαίνουν ότι είναι μια επίπονη διαδικασία που θέλει γερά νεύρα και βάσεις. Μπορεί να ήταν μια έκρηξη της στιγμής, αν όμως όχι αυτό σημαίνει πως ήταν για καλό, γιατί πράγματι η απόκτηση ενός μωρού με τις αϋπνίες, τα άγχη κλπ θέλει ακόμη πιο γερά νεύρα… Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, είσαι άνθρωπος και πιέστηκες πολύ μέσα σε αυτό. Αναγνώρισε τα λάθη σου και από εκεί και μετά ότι είναι να γίνει θα γίνει…
    • Ναι κορίτσι μου λίγες μέρες διαφορά θα έχουμε αν όλα πάνε καλά, κ μακάρι να τα καταφέρουμε κ οι 2 μας επιτέλους😊🙏 @almira Περιμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κορίτσι μου!!! όλα να πάνε σούπερ🥰 @Kateriniw Ελπίζω να άφησες τα τεστ κ να πήγες πουρνό πουρνό για τη δεύτερη χοριακή!!! Καλούς διπλασιασμούς 😉  
    • @Nerina λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου με τα όσα διαβάζω. Η αλήθεια είναι πως όταν μπαίνεις σε μία τέτοια διαδικασία πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και γερά νεύρα. Να ξέρεις βέβαια πως ότι γίνεται καμιά φορά είναι για το καλό μας. Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να δεις πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. Με νεύρα, υστερίες και εντάσεις δουλειά δεν γίνεται. 
    • Κοριτσάκι μου γλυκό.. καταλαβαίνω πως νιώθεις να έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σε αυτό που σίγουρα συμφωνώ με τον φίλο σου είναι πως η διαδικασία για την απόκτηση  ενός  μωρου μπορεί να φέρει μεγαλύτερο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι είτε γιατί δεν είναι συνειδητή επιλογή και των δύο είτε γιατί υπάρχει έντονο στρες από τη μια ή και τις δύο πλευρές και ο ένας ξεσπάει στον άλλον. Θέλει γερά νεύρα γενικά και σωστή διαχείριση της κατάστασης. Πόσα χρόνια είστε μαζί και πόσο καιρό προσπαθείτε για μωρό; Εκείνος το ήθελε όσο εσύ και γενικά ποια η στάση του απέναντι σε όλο αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...