Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! μην αγχώνεσαι, νομίζω οι γιατροί γενικά ακολουθούν αυστηρα πρωτόκολλα ίσως για να αποκλείουν τα πάντα. Για εμενα καλα κανουν να σου πω την αληθεια, η πρόσληψη δεν έβλαψε ποτέ 😉ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα, και να μην κάνεις άλλους εμετους..  ποια εβδομάδα διανύεις τώρα? Είδε φύλο στα μωράκια σου?
    • @Maria98 και @Diwni που λετε για τα μαρσιπο ηθελα να μου πεοτε αν αυτοι που αναφερετε ειναι ευκολοι στην τοποθετηση. Γιατι αυτος της chicco που εχω με δυσκολευει να τοποθετω μεσα το παιδι μονη μου με αποτελεσμα να μην τον πολυχρησιμοποιω. 
    • @Kn1 καλε εσεις μεγαλωσατε κανατε και εμβολιο φτου φτου, καλα που μας τα λες να ειμαστε προετοιμασμενες και εμεις οι προταρες. Πολυ χαιρομαι που βρηκατε συνεννοησιμο παιδιατρο γιατι σε αυτη τη φαση ειναι το πιο σημαντικο, να μπορεις να επικοινωνησεις ανα πασα στιγμη οτι κ να προκυψει. Πηρα και γω θερμαντηρα της philips avent αλλα δεν το ζεσταινει πολυ στους 37 βαθμους που θα ηθελα. Μου φαινεται κρυο και εχω σκοπο να παω να τον αλλαξω. Εσυ ποιον εχεις. Επισης λεω να παω να νοικιασω ενα καλο θηλαστρο μηπως μπορεσω και βγαζω και το βαζω στο μπιμπερο γιατι ο γιοκας μου στην αρχη τραβαει ηαλα αλλα μετα καθεται και χαζοκοιμαται και δεν τρωει νομιζω. Ενω στο μπουκαλι παραμενει πιο συγκεντρωμενος. 
    • Κοριτσια μου ευχαριστω πολυ ηταν μεγαλη βοηθεια αυτα π μου ειπατε για την παρασκευη γαλακτος. Σε αλλα νεα Εγώ κάθε βράδυ σηκώνομαι και τρώω τουλάχιστον πέντε κουλουράκια και έχω βάλει 4 kg από τότε που γέννησα. Βγήκα στυλάκι και τώρα έχω γίνει λίγο καμπυλωτη αλλα δε με πειραζει καθολου γιατι με κοβει η πεινα. Ποσο να αντεξουμε κοριτσακια μου δαπαναμε τρελη ενεργεια. Κι εμείς έχουμε λίγο γκριΝίτσα μέσα στην ημερα τωρα π σας γραφω μ τραβαει τα μαλλια ο μπεμπιτακος μου αλλα το βραδυ κοιμαται συνηθως. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...