Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ιιιιιιι @Kiddoμου ερχεταιιιιιι 🥰🥰🥰🥰🥰 
    • Το φαντάζομαι 🥹🥹 είναι απίστευτο πως τόσο μικρά πλασματάκια μπαίνουν σε ρόλους και προσπαθούν. Σκέψου πήγαμε κ εμείς στην σχολική γιορτή (δεν συμμετείχε η μικρή) και μόνο που έβλεπα τα άλλα μικρακια έκλαιγα ασταμάτητα 🤣🤣 η δικιά μου τα έβλεπε, χαιρετούσε κ χειροκροτούσε κ εγώ δώστου κλάμα. Ο άντρας μου με κορόιδευε 😂 Γυρίζω με το νέο έτος και γενικά περνάω πολύ αγχωτική περίοδο, με όλες αυτές τις αλλαγές, αλλά πιστεύω είναι μέχρι να γυρίσω. Μετά θα συνηθίσω! Θα στείλεις και τον μικρούλη σχολείο ή όχι ακόμη;;  @Tonakiv εσείς πως είστε κορίτσι μου;;
    • Κ γω αυτό σκέφτηκα ακριβώς!!! Εγώ με τα δύο παλεύω να κλείσουν μάτι! Χαχαχα Καλές γιορτές κορίτσια!
    • @Katiana1987 πως καταλαβαίνεις ότι είναι ψευδοπεριοδος; τι διαφορά έχει από την κανονική; @katerinayia Αχ βρε κορίτσι μου ταλαιπωρειστε κι εσύ και το μωρό...μακάρι η επόμενη καλλιέργεια να βγει καθαρή! Χρόνια πολλά σε σένα και τον άντρα σου!  Πολλά ακόμα χρονια αγαπημένοι και ευτυχισμένοι εύχομαι!  🥰🥰
    • Ελπίζω να τα πηγαίνετε όλα και καλύτερα από εδώ κ πέρα. Ευχαριστούμε πολύ! Σήμερα μια χαρά ευτυχώς από το εμβόλιο, λίγα δέκατα μόνο έκανε το πρωί αλλά γενικά μια χαρά. Όμως στεναχωρηθηκα πολύ γιατί βγήκε η καλλιέργεια της πάλι θετική. Κ ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα είναι καθαρή τώρα. Τώρα μας είπε ο γιατρός να κάνουμε ακόμα μια καλλιέργεια ουρων αλλά να τα συλλεξουμε με κυπελάκι αυτή τη φορά για να ειμαστε σιγουροι κι αν βγει κι αυτή θετική θα προχωρήσουμε σε αλλες εξετάσεις. Πφφφ είμαι να σκάσω. Κ έχουμε κ επέτειο σημερα🙄 Εντωμεταξύ να δω πως θα της πάρω ουρα με το κυπελλάκι. Μου φαντάζει αδύνατο!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...