Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
    • Εδώ κυνηγάμε μια ACS και μια γενική ταχυδρομική να μας φέρουν το δέμα στο σπίτι, πλάκα κάνουμε.. ένα ΕΛΤΑ courier με επιλεκτικό ωράριο που τα Σάββατα δεν φέρνει δέματα στο σπίτι, ούτε σε ειδοποιεί να πας να τα πάρεις, τι λέμε τώρα.. δεν το συζητάω για άλλες εταιρείες.. να σκεφτείτε το box σαν υπηρεσία ήρθε στην πόλη μας πριν λίγους μήνες..
    • Σ' ευχαριστούμε πολύ!!! Σου εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις και εσύ ένα πλασματάκι αγκαλιά!!!
    • Κορίτσια μου εσείς καλά τα λέτε αλλά εμείς εδώ στην Ορεστιάδα είμαστε λίγο πίσω από τον πολιτισμό... ότι εσείς έχετε εκεί στις μεγάλες πόλις σε μας έρχετε μετά από 10 χρόνια. Γι' αυτό λέω ότι η διαδικασία αποστολής είναι λίγο δύσκολη.. και αυτές οι εταιρείες, αυτές κάθε αυτές δεν υπάρχουν στην πόλη, είναι όλα μέσω τρίτων.. και εγώ δε θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Μέχρι Θεσσαλονίκη τώρα που θα κατέβω για εμβρυομεταφορά μπορώ να διαθέσω το κουτί που μου έχει απομείνει. 
    • @maya συγχαρητήρια κορίτσι μ!!! Να σ ζήσει η μπουμπουκα σου!!! Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!!!    εγώ κορίτσια πήγα χθες για το τρίτο νον στρες! Είχα γενικά δραστηριότητα στη μήτρα αλλά όχι τόσο δυνατές συσπάσεις! Μ έβαλε κ χέρι ο γιατρός ! Είδε πως ναι μεν έχω μαλακό τράχηλο αλλά η νινου είναι ψηλά ακόμα οπότε μ είπε ν με δει πάλι την Δευτέρα! Πρωτοχρονιάτικη τη βλέπω τη μπεμπεκα!!! 💗💗💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...