Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως να ρευτει το μωρό ενώ αποκοιμιεται

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, το μικρόυλι μου είναι 15 ημερών βγάζω με θήλαστρο κ πίνει μόνο αυτό κάποιες σπάνιες φορές κ ξένο. Όταν τρώει αποκοιμιεται πως ν τον κάνω να ρευτει; κ αν δεν ρευτει πόση ώρα τον κρατάω; είναι σωστό που αποκοιμιεται; γτ όσο να είναι δεν εινσι σε τόσο όρθια σταση

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η AlKate είπε:

Να σου ζήσει το μικρακι σου! Να σε ρωτήσω. Με τι δίνεις το γάλα στο μωρό; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν το βάζεις στο στήθος; 

Είχε πληγώσει τις θήκες μου τώρα ξανά προσπαθώ! Που επουλωθηκαν λίγο! Με μπιμπερό δινω

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Jerry είπε:

Καλησπέρα σας, το μικρόυλι μου είναι 15 ημερών βγάζω με θήλαστρο κ πίνει μόνο αυτό κάποιες σπάνιες φορές κ ξένο. Όταν τρώει αποκοιμιεται πως ν τον κάνω να ρευτει; κ αν δεν ρευτει πόση ώρα τον κρατάω; είναι σωστό που αποκοιμιεται; γτ όσο να είναι δεν εινσι σε τόσο όρθια σταση

Καλημέρα! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Πολλά μωρά αποκοιμουνται με το γάλα. Εγώ τον κρατάω αρκετή ώρα ,περίπου μισή, όταν κοιμάται για να ρευτει. Τις περισσότερες φορές ξυπνάει και ρευεται, υπάρχουν φορές όμως που δεν ρευεται τότε τον βάζω για ύπνο ανάσκελα με το κεφάλι στα πλάγια. Εγώ τον κρατάω είτε όρθιο είτε ημικαθιστο με το να κρατάω το σαγόνι του. Και στις δύο περιπτώσεις χτυπάω ρυθμικά την πλάτη του. 

Δημοσίευση

Με το μπιμπερό υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει σύγχηση θηλών και να αναγκαστείς σταδιακά να χάσεις τον θηλασμο... Υπάρχει ομάδα στπ φμπ στην οποία μπορείς να μπεις και να ενημερωθείς για να τα καταφέρεις στο απαιτητικό αλλα και υπέροχο ταξίδι του θηλασμού. Προσπάιησε να το βάζεις στο στήθος και αν δεν μπορείς να δίνεις με εναλλακτικούς τρόπους το γάλα... Ως προς το ρέψιμο τώρα.. μπορείς να το κρατας αγκαλίτσα μπρούμυτα πάνω σου και αν είναι θα ρευτεί! αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις και έναν μάρσιπο για να είσαι και εσύ πιο ελεύθερη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...