Καλησπέρα, χρόνια πολλα!! Τι κανετεεε;
Εμείς έχουμε έρθει αθήνα στους παππούδες για Χριστούγεννα και τώρα για πρωτοχρονιά θα πάμε στα πεθερικά μου Χαλκιδική!
Εμεις στα κιλά όταν κάναμε το 2ο εμβόλιο στις 16 του μήνα ήταν 5200.
αχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ποσο μικρούλα ήταν και ποσο έχει μεγαλωσει τώρα.. κάθε μέρα μεγαλώνει και αλλάζει🥹🥹 άρχισαν και εσάς τα σάλια ε; Και εμας το ίδιο και νόμιζα ότι είναι νωρίς αλλά εγώ έβγαλα δόντι 3μηνων!
ολο βάζει χέρια στο στομα με μανία και έχει πολλα σάλια.. τώρα 3 μέρες είμαστε και εμείς μπουκωμένες, αν και σήμερα η μπεμπα είναι πολυ καλύτερα, εγώ πάλη έχω τρελή καταρροή. Αλλά όλα καλά, θα μας περάσει!
Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου είναι νορμάλ το αίμα τον πρώτο καιρό, όσο κι αν μας αγχώνει.. μίλησες με το γιατρό η κατευθείαν αύριο; αναμένουμε τα νέα!!
Εγώ νιώθω τραβήγματα και ένα στήθος που δεν μπορώ να αγγίξω από τον πόνο. Αναμένω τέλος βδομάδας αρχές επόμενης. Για να δούμε.. 🤞🏼🤞🏼
Καλησπέρα κορίτσια μου. Καλά είστε;; Εύχομαι να περασατε όλες όμορφα. Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λιγο αίμα τις τελευταίες μέρες και έχω αγχωθει. 13/1 έχω κλείσει αυχενική και ανυπομονώ να γίνει για να ηρεμήσω κάπως.
Χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Με υγεία και ευτυχία! Εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα και όπως επιθυμείτε!!
Αύριο έχω υπέρηχο μετά από 2 εβδομάδες και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λίγο αίμα τις τελευταίες μέρες. Ππφφ εύχομαι να μην είναι κάτι.