Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ούτε μπουσουλάει, ούτε προσπαθεί να σηκωθεί


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ, ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ Τ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟ,ΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?? ΜΕΝΩ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Κ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και καλη Ανασταση..Για το θεμα του μπουσουληματος θα σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι καποια μωρακια απλα περπατανε χωρις να εχουν μπουσουλησει ποτε..! Προσφατα εβλεπα ενα πολυ ενδιαφερον ντοκιμαντερ στο νετφλιξ για μωρακια κι ελεγα οτι δεν ειναι απαραιτητο να μπουσκουλησουν..Απλα καποια στιγμη θα το δεις ορθιο οποτε ειναι ετοιμο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,πολλά μωράκια δεν μπουσουλανε μην αγχώνεσαι γι'αυτό,λογικά το μωρό δεν είναι ακομη έτοιμο,εσείς το σηκώνεται όρθιο η πιάνεται από τα έπιπλα και σηκώνεται μόνο του;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Πολλά παιδιά δεν μπουσουλάνε καν απλα Μοκις νιώσουν ασφάλεια περπατάνε :) να μην αγχωνεσε καθολου και να μην πιέζεις το μωρο . 
πολλα παιδιά αργούν να περπατήσουν δεν έχει να κανει αυτο. Η κορη μου δεν μπουσούλαγε εκανε ερπινγκ και τωρα που ειναι δυο χρόνων αμα βαριέται μπουσουλάει 😀

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι κάποια μωρά δεν μπουσουλαν... Όπως η μεγάλη μου κόρη. Είναι και αγοράκι και αργεί ούτως ή άλλως. Πάντως,δεν παίρνεις οδηγίες από κάποιον, τί να περιμένεις, τί πρόοδο περιμένουμε κάθε μήνα; Την πρόοδο που πρέπει να έχει ένα μωρό στην ηλικία του την έχει; Δεν θέλω να σε αγχωσω. Να σου ζήσει ! Φιλιά από Ελλάδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να το χαιρεσαι τ μωρακι σου. Σιγουρα καθε παιδάκι είναι διαφορετικο. Δε θέλω να σε αγχωσω αλλα γνωμη μ ειναξ να ζητησεξς γνώμη ειδικου. Πολλα μωρακια όντως δ μπουσουλανε αλλα συνηθως παλεύουν να σηκωθουν κ να περπατήσουν. Στο χρονο πιστεύω δηλαδη πως θα επρεπε τουλάχιστον να πιανεται κ να σηκωνεται μονος του. Ισως χρειάζεται απλα λιγη βοηθεια για να δυναμώσει. Στη θεση σου θα το εψαχνα πάντως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσε που δν στεκετε ορθιο.η ηλικια για να περπατησει ενα μωρο μπορει να φτασει και τους 18 μηνες.συνεχισε να το βοηθας χωρις να το πιεζεις και οταν νοιωσει το ιδιο ετοιμο θα το κανει.ανυσηχητικο θα ηταν αν στα δυο χρονια βρισκοταν σε αυτη την φαση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...