Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοίτα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το ήξεραν λίγοι στην αρχή, μέχρι που κάναμε την αυχενική και χαλαρώσαμε λίγο (που δεν χαλαρώσαμε, αλλά τουλάχιστον ξέραμε ότι η εγκυμοσύνη προχωρά κανονικά και οι πιθανότητες αποβολής είχαν μειωθεί). Αυτή τη φορά ψιλοχαλάρωσα λίγο ως προς το θέμα αυτό, θα μπορούσαν δηλ. να το ξέρουν και λιγότεροι. Ξέρω όμως ότι έχουν θετική ενέργεια σαν άνθρωποι.
    • Καταλαβα.. λογικο αμα δεν μιλατε τι να πεις.. θα περιμενω την αυχενικη για να το πω σε καποιους που θελω να το πω αλλα να είμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα.
    • Σ' ευχαριστώ πολύ από νερό να πιουν και οι κότες ,από πάντα έπινα πολύ 
    • Μα αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουν τόσο πολύ τα ιδιωτικά σχολεία από τα προνήπια και μετά. Ανάλογα τα οικονομικά σας εγώ θα πρότεινα δυστυχώς ιδιωτικό σχολείο με λεωφορείο που να σας φέρνει το παιδί στο σπίτι (τουλάχιστον να γλιτώνεις τον χρόνο για τις διαδρομές) ή ιδιωτικό σχολείο κοντά στη δουλειά όποιου από εσάς μπορεί να το παίρνει νωρίτερα. Επίσης, αν οι παππούδες μπορούν να το κρατήσουν έστω για 1-2 ώρες αλλά χωρίς να ταλαιπωρηθουν, θα μπορούσε το λεωφορείο να το παίρνει απτό σπίτι σας αλλά να το πηγαίνει στους παππούδες ώστε να μην έχετε το άγχος να προλάβετε. Τέλος, εγώ είμαι κατά του να παραιτηθεί κάποιος απτή δουλειά του εκτός κι αν όντως για να ανταποκριθεί μπαίνει μέσα και δεν έχει νόημα ο μισθός του. Ακόμα και αν οτι βγάζεις πάει στο σχολείο, τουλάχιστον έχεις ένσημα, ασφάλεια υγείας, επενδύεις σε μια αλλαγή εργασίας στο μέλλον και φυσικά προσωπικό χρόνο και εξέλιξη. Τέλος, θα ήθελα να πω έχοντας επιστρέψει στην εργασία μου στο 8μηνο και έχοντας στείλει τον γιο μου σχολείο στους 7.5 μήνες (δεν είχαμε βοήθεια), ότι σε ιδιωτικό σχολείο μπορεί το παιδί να μείνει και μέχρι τις 5.30. Ξέρω ότι είναι πολύ αλλά τα παιδάκια παίζουν και περνάνε καλά τουλάχιστον. Μειωμένο ωράριο δε δικαιούστε? Εκτός κι αν δεν είστε ιδιωτικός υπάλληλος. Αν όμως δικαιούστε θα σας έλυνε τα προβλήματα σας τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο όσον αφορά το ωράριο του σχολείου.
    • Η γλυκούλα! Φαντάζομαι θα είναι η μασκότ του μαγαζιού! Είναι πολύ δύσκολο χωρίς βοήθεια, δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε... Έχουμε εξοχικό στη Λούτσα κοντά στο Τρόλεϊ αλλά δυστυχώς το ψιλοτρωει η μαρμάγκα, για ένα μπάρμπεκιου καμιά Κυριακή πηγαίνουμε μόνο πλέον γιατί έχουμε κ ένα εξοχικό κοντά στο Μελισσι Κορινθίας που είναι κοντά και έχει ωραία θάλασσα και το έχουμε παραγκωνίσει. Αλλά όταν ήμουν μικρή με την γιαγιά και τον παππού πήγαινα πολύ συχνά και έχω ωραίες αναμνήσεις από εκεί!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...