Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Επειδή είμαι καινούρια και δε θέλω να κάνω κάτι που θα είναι ενάντια στους κανονισμούς του foroum, μπορώ να σας πω το όνομα του γιατρού που έκλεισα ραντεβού για την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας και της κυστικής ίνωσης και αν έχετε γνώμη να με βοηθήσατε;

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 2:20 ΜΜ, ο/η Gretula είπε:

Ε

Μπράβο! Καλή αρχή! Σου πνιγόταν καθόλου;

Expand  

Όχι. Τα αλεθω καλά. Όταν δεν θέλει άλλο. Κάνει ότι αναγουλιαζει!!! 😂🙄😁Στο επόμενο ραντεβού θα προστεθεί φρούτα για δεκατιανο. Κ απογευματινό μισό μεσημεριανό. 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 10:12 ΠΜ, ο/η Marianna27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Επειδή είμαι καινούρια και δε θέλω να κάνω κάτι που θα είναι ενάντια στους κανονισμούς του foroum, μπορώ να σας πω το όνομα του γιατρού που έκλεισα ραντεβού για την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας και της κυστικής ίνωσης και αν έχετε γνώμη να με βοηθήσατε;

Expand  

Γιατί τι έγινε κοπέλα μου? 

Δημοσίευση
  στις On 26/4/2020 at 6:56 ΠΜ, ο/η netspirit είπε:

Καλα οταν μεΓαλωσει κ έχει άποψη θα λες δες το σκατο που μεγαλωσε 🤣🤣🤣 καλα ήταν μικρό 

ξερεις τι ειναι η κορη μ 2 ετών να λεει «οκι ντοντονι  Νένη τζιν» Κ καλα μη μου βάλεις φόρμες θελω τζιν κ λεω δες δυο χρόνων σκατο που έχει κ άποψη!!! 🤣🤣🤣

Μια χαρά θα κανεις φέτος μπανακια αρκεί να ειναι ζεστη κ να το δεχτει το μωρακι σου :) εγω Στη μεγαλη μεχρι να συνηθησει τα κρύα μας νερα της εβαζα νερο σε κούπα βα ζεσταθεί κ μετα έπαιζε.

Expand  

και είναι κρύα τα νερά της Λέσβου... μελανιασμενη έβγαινα κάθε φορά. Το χει και χαρά ο άντρας μου να κάνουμε μπάνιο το μωρό στα Βατερα  τον Ιούνιο.. αμ δε λέω να παγώσουμε το παιδί χαχαχα

στις On 26/4/2020 at 9:58 ΜΜ, ο/η netspirit είπε:

Κοριτσια, ξεκινήσατε κρέμες κ φρουτόκρεμες ;

Expand  

εμείς μόλις κλείσουμε τον 6ο θα ξεκινήσουμε με ζωμό και μετά φαγητό

Δημοσίευση

Χρονια πολλα !!κοριτσουδες !!Χριστος Ανεστη !με το καλο οι εγκυουλες Δεκεμβριου !τι ωραια !!θυμαμαι περυσι τετοιο καιρο τις αγωνιες μας και τα πρωτα μας ραντεβου !!εμεις ειμαστε καλα !!σχεδον 5 μηνων !!ξεκιναμε φεουτακια !!σιγα σιγα!!εσεις τι νεα??:-)

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 3:36 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

και είναι κρύα τα νερά της Λέσβου... μελανιασμενη έβγαινα κάθε φορά. Το χει και χαρά ο άντρας μου να κάνουμε μπάνιο το μωρό στα Βατερα  τον Ιούνιο.. αμ δε λέω να παγώσουμε το παιδί χαχαχα

εμείς μόλις κλείσουμε τον 6ο θα ξεκινήσουμε με ζωμό και μετά φαγητό

Expand  

Πισίνα ή κούπα έτσι εκανα και τη μεγαλη και σιγά σιγά το κρύωνα να μαθαίνει :) ασε τον άντρα σ να κανει δουλειά τπυ ξερει αυτός χαχαχαχα

εμεις τρώμε φρουτάκια και κρεμα ! Όχι οτι κανει παρτυ αλλα ευτυχως τα τρώει με βασανιστικά Άργους ρυθμούς. Σκεφτομαι την μεγαλη που τη πρωτη φορα π της έδωσα φαγητο άρπαξε το κουτάλι να το βάλει στο στομα της απο τη χαρά της και λεω τι διαφορετικά μωρά :) και ας βγήκαν απο την ίδια κοιλια 🤣🤣🤣

στις On 27/4/2020 at 7:56 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χρονια πολλα !!κοριτσουδες !!Χριστος Ανεστη !με το καλο οι εγκυουλες Δεκεμβριου !τι ωραια !!θυμαμαι περυσι τετοιο καιρο τις αγωνιες μας και τα πρωτα μας ραντεβου !!εμεις ειμαστε καλα !!σχεδον 5 μηνων !!ξεκιναμε φεουτακια !!σιγα σιγα!!εσεις τι νεα??:-)

Expand  

Αληθώς Ανέστη κοριτσακι μ , χαθηκαμε! 
και εμεις σε 3 μερες γινομαστε 5 πλεον αχ... τέτοιες μερες πέρυσι... προσπαθούσα να συνηδιτοποιησω την δευτερη εγκυμοσυνη :) 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 8:24 ΜΜ, ο/η netspirit είπε:

Πισίνα ή κούπα έτσι εκανα και τη μεγαλη και σιγά σιγά το κρύωνα να μαθαίνει :) ασε τον άντρα σ να κανει δουλειά τπυ ξερει αυτός χαχαχαχα

εμεις τρώμε φρουτάκια και κρεμα ! Όχι οτι κανει παρτυ αλλα ευτυχως τα τρώει με βασανιστικά Άργους ρυθμούς. Σκεφτομαι την μεγαλη που τη πρωτη φορα π της έδωσα φαγητο άρπαξε το κουτάλι να το βάλει στο στομα της απο τη χαρά της και λεω τι διαφορετικά μωρά :) και ας βγήκαν απο την ίδια κοιλια 🤣🤣🤣

Αληθώς Ανέστη κοριτσακι μ , χαθηκαμε! 
και εμεις σε 3 μερες γινομαστε 5 πλεον αχ... τέτοιες μερες πέρυσι... προσπαθούσα να συνηδιτοποιησω την δευτερη εγκυμοσυνη :) 

Expand  

Ναι περασε γρηγορα ο καιρος !!!οντως χαθηκαμε !!προσπαθουσαμε να βρουμε και εμεις τα πατηματα μας και να σου πω την αληθεια δεν εβλεπα ταγκ οποτε νομιζα πως δεν γραφετε !!!πες μου πως τα πατε με τις 2 μπουμπουδες???πιστευεις οτι θελουμε 2ο ??το μονο που με κραταει λιγακι η χρονικη περιοδος μετα την καισαρικη και η εργασια μου που καλο θα ηταν να επιστρεψω για ενα χρονικο διαστημα λειπω απο περυσι τετοιο καιρο !!!:-)

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 8:28 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ναι περασε γρηγορα ο καιρος !!!οντως χαθηκαμε !!προσπαθουσαμε να βρουμε και εμεις τα πατηματα μας και να σου πω την αληθεια δεν εβλεπα ταγκ οποτε νομιζα πως δεν γραφετε !!!πες μου πως τα πατε με τις 2 μπουμπουδες???πιστευεις οτι θελουμε 2ο ??το μονο που με κραταει λιγακι η χρονικη περιοδος μετα την καισαρικη και η εργασια μου που καλο θα ηταν να επιστρεψω για ενα χρονικο διαστημα λειπω απο περυσι τετοιο καιρο !!!:-)

Expand  

Εμεις δόξα το θεό πάμε πολυ καλα ως τωρα. Η μεγαλη προσεχει τη μικρη (διοτι δεν γνωρίζει ακομι οτι αυτο το ζιζάνιο αυριο μεθαύριο θα Της αρπαει τα πράγματα 🤣) να την Κανουμε  μπανιο, να την ταΐσουμε να της δίνει νεράκι καθε μισή ώρα, γενικα πολυ καλα ως τωρα δεν ειχαμε κάποιο αρνητικό στοιχείο. 
σιγουρα θα πας για δεύτερο αλλα αστο λίγο ακομι να μεγαλώσει Το πρώτο αλλα όχι και πολυ! 
εμενα μου λείπει η δουλειά μου πολλες φορές Χρειάζεται να ξεφεύγεις πίστεψε με... οσο μαγικό κ αν ειναι το ταξιδι αυτο μου λείπει (δούλευα απο τα 17 μου χωρίς να έχω σταματήσει παρα μόνο μια φορα για ενα μικρό χρονικό διάστημα) και σκεφτομαι να ξεκινήσω πάλι... 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2020 at 8:50 ΜΜ, ο/η netspirit είπε:

Εμεις δόξα το θεό πάμε πολυ καλα ως τωρα. Η μεγαλη προσεχει τη μικρη (διοτι δεν γνωρίζει ακομι οτι αυτο το ζιζάνιο αυριο μεθαύριο θα Της αρπαει τα πράγματα 🤣) να την Κανουμε  μπανιο, να την ταΐσουμε να της δίνει νεράκι καθε μισή ώρα, γενικα πολυ καλα ως τωρα δεν ειχαμε κάποιο αρνητικό στοιχείο. 
σιγουρα θα πας για δεύτερο αλλα αστο λίγο ακομι να μεγαλώσει Το πρώτο αλλα όχι και πολυ! 
εμενα μου λείπει η δουλειά μου πολλες φορές Χρειάζεται να ξεφεύγεις πίστεψε με... οσο μαγικό κ αν ειναι το ταξιδι αυτο μου λείπει (δούλευα απο τα 17 μου χωρίς να έχω σταματήσει παρα μόνο μια φορα για ενα μικρό χρονικό διάστημα) και σκεφτομαι να ξεκινήσω πάλι... 

Expand  

Κι πολυ καλα θα κανεις!!εχεις καποιον να σου κραταει τα μωρακια??

Δημοσίευση
  στις On 28/4/2020 at 8:04 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κι πολυ καλα θα κανεις!!εχεις καποιον να σου κραταει τα μωρακια??

Expand  

Όχι δυστυχως η μεγαλη πήγαινε βρεφονηπιακό πριν γεννησω οποτε οταν ανοίξουν εκει, πιθανων και η μπεμπα ειναι πολυ καλός το μόνο αρνητικό ειναι πτι κάποια στογμη πλακώνουν οι ιωσεις ...

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια σας επίσης! 1 Μαιου γινόμαστε 5 μηνών και σήμερα το κοριτσάκι μου έκανε το 4ο υποχρεωτικό εμβόλιο (το ρότα δεν το κάναμε)! Μου είπε η παιδίατρος τον άλλον μήνα θα κάνουμε το τελευταίο υποχρεωτικό και τον παράλλο το bexcero! Αυτό είναι την μηνιγγίτιδας που το πληρώνουμε! Εννοείται οτι θα το κάνουμε δεν το συζητώ απλά μου φάνηκε νωρίς να το κάνει στον 7ο μήνα! Από γνωστούς όλοι το κάνουν γύρω στο έτος! Η παιδίατρος βέβαια μου είπε οτι το κάνουν από 2 μηνών! Σας έχουν πεί εσάς τίποτα να το κάνετε από τώρα;;;

Δημοσίευση
  στις On 29/4/2020 at 8:51 ΜΜ, ο/η Angie1106 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια σας επίσης! 1 Μαιου γινόμαστε 5 μηνών και σήμερα το κοριτσάκι μου έκανε το 4ο υποχρεωτικό εμβόλιο (το ρότα δεν το κάναμε)! Μου είπε η παιδίατρος τον άλλον μήνα θα κάνουμε το τελευταίο υποχρεωτικό και τον παράλλο το bexcero! Αυτό είναι την μηνιγγίτιδας που το πληρώνουμε! Εννοείται οτι θα το κάνουμε δεν το συζητώ απλά μου φάνηκε νωρίς να το κάνει στον 7ο μήνα! Από γνωστούς όλοι το κάνουν γύρω στο έτος! Η παιδίατρος βέβαια μου είπε οτι το κάνουν από 2 μηνών! Σας έχουν πεί εσάς τίποτα να το κάνετε από τώρα;;;

Expand  

Έχω κανει την πρωτη δόση τον προηγούμενο μηνα και θα κανω και την δευτερη τον επομενο

να μην αγχωνεσε καθολου 

ναι το κανουν νωρίς πλεον γιατι κογω μεταναστών, αθίγγανων, κλπ αυξάνονται οι πιθανότητες 

ο δικός μου γιατρός Το κανει απο 4 μηνων.

Πολυ πιθανων να σου κανει πυρετό και φυσιολογικο να σε αγχώσει αυτο αλλα έτσι ειναι το εμβολιο αυτο. όχι με άλλο εμβολιο μαζί αλλα μόνο του καθως ανεβάζει υψηλό πυρετό έως και 40 

Δημοσίευση
  στις On 29/4/2020 at 9:07 ΜΜ, ο/η netspirit είπε:

Έχω κανει την πρωτη δόση τον προηγούμενο μηνα και θα κανω και την δευτερη τον επομενο

να μην αγχωνεσε καθολου 

ναι το κανουν νωρίς πλεον γιατι κογω μεταναστών, αθίγγανων, κλπ αυξάνονται οι πιθανότητες 

ο δικός μου γιατρός Το κανει απο 4 μηνων.

Πολυ πιθανων να σου κανει πυρετό και φυσιολογικο να σε αγχώσει αυτο αλλα έτσι ειναι το εμβολιο αυτο. όχι με άλλο εμβολιο μαζί αλλα μόνο του καθως ανεβάζει υψηλό πυρετό έως και 40 

Expand  

Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ! Κάπως ηρέμησα τώρα γιατί δεν το είχα ξαναακούσει να το κάνουν τόσο νωρίς! 🌷🌷🌷

Δημοσίευση
  στις On 30/4/2020 at 9:36 ΠΜ, ο/η Eirinik94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Βάσει περιόδου 19/12 είναι η Πητ!!! Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας ❤️❤️❤️

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου! Μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου έυχομαι! Εγώ είμαι για 7/12..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Βάσει περιόδου 19/12 είναι η Πητ!!! Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας ❤️❤️❤️

Expand  

Expand  

Με το καλοοοο... Εχουμε 3 μερούλες διαφορά..❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Εμεις 22/12.. Να σου πανε ολα τέλεια.. 

Δημοσίευση
  στις On 1/5/2020 at 6:27 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!'Εχετε γκρίνια από δόντια?

Expand  

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά κοντευουμε 4 μηνών... Έχουν φουσκώσει τα ούλα του βάζει ότι βρίσκει στο στόμα του και πιέζει τα ούλα του με μανία αλλά για την ώρα γκρίνια δεν έχουμε... Φαντάζομαι ότι εμείς είμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο... Εσείς πονατε πολύ? 

Δημοσίευση
  στις On 30/4/2020 at 12:28 ΜΜ, ο/η Marianna27 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου έυχομαι! Εγώ είμαι για 7/12..

Expand  

Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️ και εσύ το ιδιοοο

στις On 30/4/2020 at 1:17 ΜΜ, ο/η AnnaS. είπε:

Με το καλοοοο... Εχουμε 3 μερούλες διαφορά..❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Εμεις 22/12.. Να σου πανε ολα τέλεια.. 

Expand  

😍❤️🥰 Και σένα κοπέλα μου!!

Δημοσίευση
  στις On 30/4/2020 at 12:28 ΜΜ, ο/η Marianna27 είπε:

Expand  

Καλησπέρα και καλό μήνα, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχουμε με υγιή τελειόμηνα μωράκια, εγώ 5/12

Δημοσίευση
  στις On 1/5/2020 at 8:55 ΠΜ, ο/η Mayland είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά κοντευουμε 4 μηνών... Έχουν φουσκώσει τα ούλα του βάζει ότι βρίσκει στο στόμα του και πιέζει τα ούλα του με μανία αλλά για την ώρα γκρίνια δεν έχουμε... Φαντάζομαι ότι εμείς είμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο... Εσείς πονατε πολύ? 

Expand  

Κ μεις είμαστε 4.5 μηνών κ γκρινιάζουμε. Κ μεις ότι βρούμε κατευθείαν στο στόμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...