Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Starrr μου! έχεις και εσύ το στίγμα; 

Όχι. Ήταν αμφισβητουμενο αλλά τελικά αρνητικό.... Κ ο γιατρός μου είπε ότι σε εγκυμοσύνη φτάνει έως κ 27 ο αιματοκρίτης!!!! ?

Δημοσίευση

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Μπα δεν μου χει πει κάτι εμένα. Για την ώρα θα κάνω αντιγριπικο. ? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Μπράβο κορίτσι μου :)

κ εμεις μεθαύριο θα πάμε για ντομπλερ ανυπομονώ πλέον γτ ανησύχησα την τελευταία φορά π είχα πάει :)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας!!!! Πήγαμε γιατρό σήμερα, όλα καλά, 1130 γρ η μπέμπα!!! Κανονίσαμε να βάλω σίδηρο σε ορό και αντιγριπικό εμβόλιο. Τώρα θα με ξαναδεί μετά το ντόπλερ, 29 Οκτ. Σήμερα βάψαμε και το δωμάτιο... είμαι πολύ χαρούμενη! Χαλάλι οι πόνοι στη λεκάνη και η παλινδρόμηση το βράδυ.....

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Ποιά εβδομάδα είσαι;;; κι εμένα σήμερα η μπέμπα μου 1130!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Ο αιματοκρίτης 30 και φεριτίνη 7. Μου είπε οτι αρχίζει να ανεβαίνει πάλι από την 32η εβδομάδα. Όσο για το δωμάτιο, μας πετάει έξω ο σπόρος!!! Το είχαμε γραφείο, γυμναστήριο και η ντουλάπα, του άντρα!!! Κάνουμε κανονική μετακόμιση!!! Άσε το τί πετάμε και τί χαρίζουμε...Μωρέ καλά ήμασταν εμείς που μεγαλώσαμε στο σαλόνι χαχαχα???

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα +εγκυουλες μου πως πάτε !!διαβάζω νέα σας !!!Μπράβο για τα μπεμπακιαπουμεγαλωνουν !!!Εμείς έχουμε γιατρό τη Δευτέρα!κλείσατε ντομπλερ ??

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Bellaki είπε:

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Ποια εβδομαδα θα κανετε το ντοπλερ κοριτσια?Εμενα 33 μου πε ο γιατρος?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;;Μόλις γύρισα από τον γιατρό ο Μπεμπακος μας είναι 1018 γρ!!!! Μεγάλωσε το αγόρι μου ??? δεν καταφέραμε για 4d δεν ήθελε να δούμε προσωπάκι ήταν γυρισμενος  και κοιτούσε προς τα μέσα..μονο ποπουδακι και τα "προικια" του μας άφησε να δούμε!! τώρα στο  doppler 30/10!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
    • Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;
    • Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 
    • Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...