Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Starrr μου! έχεις και εσύ το στίγμα; 

Όχι. Ήταν αμφισβητουμενο αλλά τελικά αρνητικό.... Κ ο γιατρός μου είπε ότι σε εγκυμοσύνη φτάνει έως κ 27 ο αιματοκρίτης!!!! ?

Δημοσίευση

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Μπα δεν μου χει πει κάτι εμένα. Για την ώρα θα κάνω αντιγριπικο. ? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Μπράβο κορίτσι μου :)

κ εμεις μεθαύριο θα πάμε για ντομπλερ ανυπομονώ πλέον γτ ανησύχησα την τελευταία φορά π είχα πάει :)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας!!!! Πήγαμε γιατρό σήμερα, όλα καλά, 1130 γρ η μπέμπα!!! Κανονίσαμε να βάλω σίδηρο σε ορό και αντιγριπικό εμβόλιο. Τώρα θα με ξαναδεί μετά το ντόπλερ, 29 Οκτ. Σήμερα βάψαμε και το δωμάτιο... είμαι πολύ χαρούμενη! Χαλάλι οι πόνοι στη λεκάνη και η παλινδρόμηση το βράδυ.....

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Ποιά εβδομάδα είσαι;;; κι εμένα σήμερα η μπέμπα μου 1130!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Ο αιματοκρίτης 30 και φεριτίνη 7. Μου είπε οτι αρχίζει να ανεβαίνει πάλι από την 32η εβδομάδα. Όσο για το δωμάτιο, μας πετάει έξω ο σπόρος!!! Το είχαμε γραφείο, γυμναστήριο και η ντουλάπα, του άντρα!!! Κάνουμε κανονική μετακόμιση!!! Άσε το τί πετάμε και τί χαρίζουμε...Μωρέ καλά ήμασταν εμείς που μεγαλώσαμε στο σαλόνι χαχαχα???

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα +εγκυουλες μου πως πάτε !!διαβάζω νέα σας !!!Μπράβο για τα μπεμπακιαπουμεγαλωνουν !!!Εμείς έχουμε γιατρό τη Δευτέρα!κλείσατε ντομπλερ ??

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Bellaki είπε:

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Ποια εβδομαδα θα κανετε το ντοπλερ κοριτσια?Εμενα 33 μου πε ο γιατρος?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;;Μόλις γύρισα από τον γιατρό ο Μπεμπακος μας είναι 1018 γρ!!!! Μεγάλωσε το αγόρι μου ??? δεν καταφέραμε για 4d δεν ήθελε να δούμε προσωπάκι ήταν γυρισμενος  και κοιτούσε προς τα μέσα..μονο ποπουδακι και τα "προικια" του μας άφησε να δούμε!! τώρα στο  doppler 30/10!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είναι δύσκολο να γεννάς Αύγουστο μήνα με τόση ζέστη δεν παλεύεται με την κοιλιά στο στόμα και να έχεις και να φροντίσεις και την κορούλα σου  καλά έκανες και είπες την μαμά σου να έρθει να βοηθήσει δεν βγαίνει ειδικά οι τελευταίες βδομάδες  Ισως η μικρή ( σε λίγο καιρό θα είναι η μεγάλη 😊) κολλάει πάνω σου γιατί μάλλον καταλαβαίνει πως πλησιάζει η μεγάλη μέρα που θα έρθει η αδερφούλα της σπίτι και ίσως θέλει εσένα πιο πολύ κοντά της.. μπράβο που κατάφερες και την έβαλες στο δωμάτιο της (εγώ ακόμα προσπαθώ να φύγει ανάμεσα μας από το κρεβάτι 😅) όσο για το ζάχαρο θα πω πως δεν χρειάζεται να αγχωθείς θα προσέξεις λίγο τώρα στο τέλος και μια χαρα θα είναι.. και εμένα ήταν λίγο τσιμπημένα 2 από τις 3 μετρήσεις αλλά ούτε πολλά κιλά πήρα ούτε μεγάλο μωρό είχα τα αμνιακό ήταν μια χαρά το ζάχαρο νηστείας ήταν καλό και όλα ήταν μια χαρά τελικά γενικά τους πιάνει τρέλα τους γιατρούς με τους αριθμούς.. ίσως ο άλλος γιατρός έβλεπε και τους άλλους παράγοντες και για αυτό να το άφησε λίγο πιο χαλαρά.. κράτησε τον γιατρό με το οποίο νιώθεις πιο σίγουρη 😊 με το καλό πλησιάζουν οι μέρες σου εύχομαι μια εύκολη γέννα αυτήν την φορά 🥰
    • Καλά θα κάνετε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και που ξέρεις.. και εγώ αυτό πιστεύω όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! Εισαι μικρή ακόμη δεν θα εχει διαφορά να το πας πισω 2 μήνες. Είδα ψάχνεις καινούριο  γιατρο εγώ είμαι Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω από Αθήνα.. αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον που θα νιώσεις ασφάλεια αυτό είναι πολύ βασικό. 
    • Σία μου εύχομαι πραγματικά να μην ήταν κάτι ανησυχητικό και όπως σου είπε ο γιατρός δεν ήταν... Βέβαια λογικό να τρομάζεις και μόνο στην εικόνα αίματος...Φτου φτου όλα καλά να είναι!!🙏🙏🙏
    • Σ ευχαριστω πολυυυ...οσο για τον γιατρο εγω θα ηθελα σιγουρα εναν ανθρωπο να μου εμπνεει ασφαλεια. Παλιοτερα ειχα εναν γυναικολογο που καταλαβα οτι δε θυμοταν καθολου το ιστορικο μου. Ειχα ενα θεμα και παντα εβγαιναν περιεργες καποιες τιμες σε εξετασεις που καναμε και την τελευταια φορα μου ειπε να κλεισω επειγοντως ραντεβου για να το δουμε. Οταν πηγα θυμηθηκε το ιστορικο μου και εμμεσως παραδεχτηκε οτι τζαμπα με κουβαλησε στο ιατρειο. Ε οπως καταλαβαινεις δεν ξαναπηγα! Αν νιωθεις οτι κατι δε σου αρεσει να το ψαξεις..
    • Γεια σας κορίτσια μου κ από μένα.  Να έχουμε όλες μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!  Είχα μπει στα μωράκια Δεκεμβρίου αλλά μετά χάθηκα λίγο και τώρα που συντονίστηκα πάλι είδα ΄ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου με ΠΗΤ 7/1 Έχω ήδη ένα αγοράκι 13 μηνών και από ότι καταλαβαίνετε έχουμε πολύ τρεξιμο μέσα στην ημέρα. Έκανα την αυχενική τέλος ιουνίου και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα πολύ καλά. Το μωράκι ήταν πολύ δραστήριο, χοροπηδούσε και κα΄θόταν σταυροπόδι. Μου είπε απο τις μετρήσεις κατα 90% κοριτσάκι αλλά περιμένω και τον επόμενο υπέρηχο για σιγουριά. Πάντως τα συμπτώματα σε μένα ακόμη καλά κρατούν. Έχω φουλ αναγούλες και νιώθω συνέχεια μια αηδία. Από όρεξη όχι τρελά πραγματα. Έχω σιχαθεί τα κρέατα και θέλω να τρώω συνέχεια παγωμένα φρούτα Και μιας κ λέγατε για κρυώματα και μπουκώματα και εγώ αυτες τις μέρες μια απ τα ίδια με τρελό πονοκέφαλο. Κατα πάσα πιθανότητα από το ερκοντισιον.....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...