Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Μανταρινάκι ρίξε μια ματιά!!! Εγώ όσες γνωστές ξέρω έπεσε μέσα!!!

kinezikomistikogenna.jpg

αγοράκι μου βγάζει...  Στο εντωμεταξύ όλος ο περιγυρος αγορι λέει... μωρέ γερό να ναι!! Και ας είναι ότι θέλει!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τρίτη απογευμα!!θα πάω ..ααα περιμένουμε νέα σου !!!

αχ ανυπομονώ... αν και μάλλον μόνο σάκο θα δούμε... Αλλά δεν με πειράζει... θα περιμένω και δικά σου νέα την Τρίτη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

αχ ανυπομονώ... αν και μάλλον μόνο σάκο θα δούμε... Αλλά δεν με πειράζει... θα περιμένω και δικά σου νέα την Τρίτη!! 

Και εμείς για σάκο πάμε η καρδούλα την 7 η εβδομάδα με 8η 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

μόνο πονακια περιόδου κατά διαστήματα.. τίποτα άλλο για την ώρα.. Εσύ;;

Και εγώ τα ίδια !!!λίγη κούραση ένιωσα το πρωι αλλά οκ !!!!νομίζω τα περισσότερα συμπτώματα μετά την 6 η εβδομάδα !

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Και εγώ τα ίδια !!!λίγη κούραση ένιωσα το πρωι αλλά οκ !!!!νομίζω τα περισσότερα συμπτώματα μετά την 6 η εβδομάδα !

Καλημέρα κορίτσι μου!! Εύχομαι να μην μας βρουν συμπτώματα και να έχουμε μια εγκυμοσύνη τέλεια!! Σίδηρο ή άλλα συμπληρώματα παίρνεις εσύ;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Εύχομαι να μην μας βρουν συμπτώματα και να έχουμε μια εγκυμοσύνη τέλεια!! Σίδηρο ή άλλα συμπληρώματα παίρνεις εσύ;;

Φιλισιν και πολυβιταμινες !!εφόσον όλα είναι καλά θα μου πει και την Τρίτη τι άλλο πρέπει να ακολουθήσω !!!Εσύ ???

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Φιλισιν και πολυβιταμινες !!εφόσον όλα είναι καλά θα μου πει και την Τρίτη τι άλλο πρέπει να ακολουθήσω !!!Εσύ ???

κ εγώ μόνο filicine για την ώρα.. θα δω τι θα μου πει τη Δευτέρα.. Πρέπει να ελέγξω και θυρεοειδή γιατί υπάρχει προδιάθεση.. Και μπορεί να μου βγει τώρα στην εγκυμοσυνή..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

κ εγώ μόνο filicine για την ώρα.. θα δω τι θα μου πει τη Δευτέρα.. Πρέπει να ελέγξω και θυρεοειδή γιατί υπάρχει προδιάθεση.. Και μπορεί να μου βγει τώρα στην εγκυμοσυνή..

Ναι βέβαια χρειάζεται εγώ έκανα αυτούς τους ελέγχους Επίσης πρέπει να κάνεις κ για θρομβοφιλια !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ναι βέβαια χρειάζεται εγώ έκανα αυτούς τους ελέγχους Επίσης πρέπει να κάνεις κ για θρομβοφιλια !!

ναι το έχω κατά νου.. Και Κυστική ινωση..  θα το συζητήσω μαζί του τη Δευτέρα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η HopHop είπε:

Να μαι και εγώ.. με ΠΗΤ 6/12 !!

κορίτσια έχετε κ εσείς άγχος; Εγώ έχω πονακια κ φοβάμαι .. θα ήθελα να μπορώ να βλέπω κάθε μέρα ότι αναπτύσσεται και ότι είναι καλά.. 

Καλώς την!!! Άγχος δεν έχω καθόλου!! πονακια έχω αρκετά.. σα να μου έρχεται περίοδος... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...