Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @arntalia κορίτσι μου γλυκο μην απελπίζεσαι. Πρεπει να βρεις τον καταλληλο γιατρο που θα σε βάλει σε σειρα. Τοσες διέγερσεις διχως νοημα, δίχως τις βασικες εξετασεις. Θα βρεις εναν γιατρο κε εξειδικευση στην υπογονιμοτητα. Και ένα ενα θα τα βρειτε. Θα τα ψαξετε. Όταν τον βρεις θα δεις πως θα καταλάβεις ότι τωρα κανεις κατι ουσιαστικο.
    • Καλημέρα σας, εμεις ειχαμε εχθες γιατρό και ο μπέμπης είναι 2400 και εχει παρει θεση 💙 μου ειπε να ξεκινησω και σιγα σιγα περπάτημα. @Katiana1987 να κάνεις ότι πιστεύεις εσυ οτι ειναι καλύτερο αλλα πιστεύω το απο κοντά θα σε ταράξει καλύτερα για εσένα και το νινι να το αποφυγεις @Christi.D. εγω εχω παρει δυο πικε απο spitishop nef nef και ενα σετ σεντονια για την ωρα για το κρεβατάκι, σεντονακια πιο πολλα εχω για το λίκνο, σελτεδακια πήρα απο το kiddo και τις γουλιτσες που λέμε τα πιο μικρά πετσετάκια απο εκεί και απο το ικέα έχει 10 πετσετακια μαζι θα τα βρεις στο ικέα εκει στις πετσέτες στα ήδη μπάνιου αν χρειάζεσαι. για μεγάλες πετσετες για την ωρα εχω καπες δεν πηρα σετ, τις καπες απο kiddo και h&m
    • Χαχαχα και εγω οργάνωση μηδέν δεν έχω κάνει πολλά πργαματα κάτι φορμάκια έχω πλύνει μόνο και μια παραγγελία από πανες έκανα που θα χρειαστώ σίγουρα στο νοσοκομείο τώρα όταν πάω Δευτέρα θα ρωτήσω αν υπάρχει καποια λίστα με το τι να παρω για το παιδί να τα ετοιμάσω αν χρειαστεί να ψωνίσω και τίποτα  εεε την λεω έχει πλάκα έρχεται φιλάει την κοιλιά την δείχνει λεει νινι αν δει κανένα μωρο στην τηλεόραση φωνάζει νινί την λέω θες να πάρουμε και εμείς ένα νινί; Θα σε φέρει και εσενα η μαμα ένα νινί τέτοια γενικα και έξω όταν είμαστε και δει κανένα μωρο δείχνει ενθουσιασμό αλλα δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει τι της ερχεται 😂 γιατί όταν δει ότι θα με μοιράζετε μπορεί να της φύγει η χαρά 😂
    • Την Τετάρτη!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά το θέλουμε πολύ!!!💜💜💜 είπα του γιατρού αν κάτι δε πάει καλά θα το καταλάβω? Θα δω αιμα κάτι? Η δε θα νιωθω κραμπες? Γιατί νιωθω κραμπες έχω υπνηλια όλα αυτά.... μου λέει μπορεί ναι μπορει και όχι! Επίσης δουλεύω έχω ορθοστασια βαρη προσέχω πλέον κ δε σηκώνω εγώ αντε 1,2 κιλά μέχρι εκεί αλλά δεν κάνω αυτά που έκανα πριν...θα δούμε πως θα εξελιχθεί κ τι θα κάνω με τη δουλειά! Είμαι στον ιδιωτικό τομέα σε επιχείρηση με τυροκομικά αλλά αν νιώσω εγώ ότι θέλω να σταματήσω γιατί προέχει το μωρό κ όχι η δουλειά θα γίνει.... ο νόμος σου λέει δούλευε μέχρι τον 7ο. Ούτε καννν!!!!
    • Το μόνο που ζητάω εδώ και μήνες είναι να μιλήσουμε σα μεγάλοι άνθρωποι. Αλλά αυτή η απαξίωση με το μήνυμα με εκνέυρισε πολύ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...