Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχα και εγω οργάνωση μηδέν δεν έχω κάνει πολλά πργαματα κάτι φορμάκια έχω πλύνει μόνο και μια παραγγελία από πανες έκανα που θα χρειαστώ σίγουρα στο νοσοκομείο τώρα όταν πάω Δευτέρα θα ρωτήσω αν υπάρχει καποια λίστα με το τι να παρω για το παιδί να τα ετοιμάσω αν χρειαστεί να ψωνίσω και τίποτα  εεε την λεω έχει πλάκα έρχεται φιλάει την κοιλιά την δείχνει λεει νινι αν δει κανένα μωρο στην τηλεόραση φωνάζει νινί την λέω θες να πάρουμε και εμείς ένα νινί; Θα σε φέρει και εσενα η μαμα ένα νινί τέτοια γενικα και έξω όταν είμαστε και δει κανένα μωρο δείχνει ενθουσιασμό αλλα δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει τι της ερχεται 😂 γιατί όταν δει ότι θα με μοιράζετε μπορεί να της φύγει η χαρά 😂
    • Την Τετάρτη!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά το θέλουμε πολύ!!!💜💜💜 είπα του γιατρού αν κάτι δε πάει καλά θα το καταλάβω? Θα δω αιμα κάτι? Η δε θα νιωθω κραμπες? Γιατί νιωθω κραμπες έχω υπνηλια όλα αυτά.... μου λέει μπορεί ναι μπορει και όχι! Επίσης δουλεύω έχω ορθοστασια βαρη προσέχω πλέον κ δε σηκώνω εγώ αντε 1,2 κιλά μέχρι εκεί αλλά δεν κάνω αυτά που έκανα πριν...θα δούμε πως θα εξελιχθεί κ τι θα κάνω με τη δουλειά! Είμαι στον ιδιωτικό τομέα σε επιχείρηση με τυροκομικά αλλά αν νιώσω εγώ ότι θέλω να σταματήσω γιατί προέχει το μωρό κ όχι η δουλειά θα γίνει.... ο νόμος σου λέει δούλευε μέχρι τον 7ο. Ούτε καννν!!!!
    • Το μόνο που ζητάω εδώ και μήνες είναι να μιλήσουμε σα μεγάλοι άνθρωποι. Αλλά αυτή η απαξίωση με το μήνυμα με εκνέυρισε πολύ.
    • Κορίτσι μου εμένα μου έδωσαν σεντονάκια και κουβερτάκια και πήρα κανά 2 απο Jumbo και κανά 2 απο ένα μαγαζί που έχει διάφορα... Δηλαδή απο εκεί που πήρα το καρότσι, την αλλαξιέρα και τέτοια πήρα και αδιάβροχα σεντόνια.
    • Καλημέρα! Λογικό να αγχώνεσαι αν και θεωρώ ότι το θέμα χοριακη πρέπει να το αφήσεις στην άκρη! Δλδ δεν θα είχε φανεί τόσες μέρες μετά αν αυτό το σκαμπανεβάσμα στη χοριακη σήμαινε κάτι;;   Εδώ αυτό μεγάλωσε, η καρδιά του έχει τέλειους παλμούς! Ο γιατρός επίσης λογικό να είναι συγκρατημένος γιατι στην αρχή αυτή είναι η γραμμή τους. Εμένα σκέψου στις 9 βδομάδες μου είπε "όλα πάνε πρίμα" δλδ στο ραντεβού πριν την αυχενική. Πιο πριν πάλι όλα καλά φαινόντουσαν αλλά ήταν πολύ συγκρατημένος γιατί είχα μια εγκυμοσύνη που δεν είχε προσχωρήσει Άγχος θα υπάρχει πάντα όσο καλά και να πηγαίνουν τα πράγματα! Ειδικά το πρώτο τρίμηνο! Στους γονείς εγώ θα το έλεγα στη φάση που θα αισθανόμουν ότι δεν θα με αγχωσει/αγχωσουν παραπάνω αν το ξέρουν! Πιστεύω μετά τον επόμενο υπέρηχο που θα το δεις και να κουνάει χεράκια ποδαράκια (αν είναι ξύπνιο) θα θέλεις κι εσύ να το πεις με τόση χαρά που θα έχεις!! Πότε ξαναπάς για υπέρηχο;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...