Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ίσως να μην τα κατάφερα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας 

προσπαθω να κάνω μωράκι αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω ενώ είμαι σε μικρή ηλικία και πλήρως υγιείς 

ειχα περίοδο από τις 14-20 Μαρτίου περίοδο με σταθερό κύκλο 28 ημερών από την ημέρα που τελείωσε μέχρι και τις 28 που είναι γόνιμες ημέρες ειχα καθημερινή σεξουαλικη επαφή και μετά από 6 ημέρες είδα αίμα αλλά όχι πολύ ακραία ποσότητα και η κανονική περίοδος μου είναι κανονικά αύριο αλλά είδα πιο νωρίς αίμα και σήμερα είναι η Τετάρτη ημέρα που βλέπω λίγο αίμα λέτε να μην τα κατάφερα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Μαρια310 είπε:

Καλημέρα σας 

προσπαθω να κάνω μωράκι αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνω ενώ είμαι σε μικρή ηλικία και πλήρως υγιείς 

ειχα περίοδο από τις 14-20 Μαρτίου περίοδο με σταθερό κύκλο 28 ημερών από την ημέρα που τελείωσε μέχρι και τις 28 που είναι γόνιμες ημέρες ειχα καθημερινή σεξουαλικη επαφή και μετά από 6 ημέρες είδα αίμα αλλά όχι πολύ ακραία ποσότητα και η κανονική περίοδος μου είναι κανονικά αύριο αλλά είδα πιο νωρίς αίμα και σήμερα είναι η Τετάρτη ημέρα που βλέπω λίγο αίμα λέτε να μην τα κατάφερα ; 

Δε μπορεί να σου απαντησει κανεις στην ερωτηση σου αυτη κοπελα μου.

αν προσπαθειτε καιρό να κανετε καποιες εξετασεις ορμονικες για σενα καταρχας κ τις κλασικες για το φιλο σου  να δειτε τι γινεται γενικως.μην αφηνετε το χρονο να περναει οσο μικροι  κ αν ειστε

Δημοσίευση

Καλή σου μέρα.. Αν προσπαθείτε πάνω από χρόνο συστηματικά, καλό θα ήταν αρχικά να γίνει ένα σπερμοδιαγραμμα κ μετά να κάνεις κ εσύ σαλπιγγογραφια κ ορμονολογικες. Επίσης βοηθά ίσως να πάρεις τεστ ωορηξιας να δεις ποτέ κ αν κάνεις. Είναι λίγο αγχωτικό αυτό αλλά βοηθά σε κάποιες περιπτώσεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς κ μην αγχώνεσαι, αυτό εμποδίζει τη σύλληψη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...