Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Κ εμένα ο μικρός μου είναι 12 μηνών. Έχουμε σταματήσει τα αλεσμένα από 10μηνων περίπου.

Από φαγητά τρώει ότι κ εμείς εννοείται χωρίς άλατι κ τις περισσότερες φορές όπου είναι δυνατόν προτιμώ να τα κάνω στον ατμό κλπ ...1-2 φορές ψάρι(σούπα) 2-3 φορές μοσχάρι (μπιφτέκι, γιουβαρλάκια, κιμά με μακαρόνακι, ή γιουβέτσι με το κρέας σε ίνες) 1 φορα κοτόπουλο κ όσπρια κ λαδερα γενικά τρώει τα πάντα!!!

Πρωινό τις περισσότερες φορές αυγό(βραστό) είτε μαζί με λίγο τοστ ή με φρούτα ή με τυρί μόνο....κάποια μέρα του κάνω βρώμη με φρούτα κ ταχίνι...του έχω δοκιμάσει τυροπιτάκια, σπανακοπιτακια(σπιτικά) ...αν δεν φαει το πρωί φρούτα τότε του δίνω(κομματάκια) ενδιάμεσα από μεσημεριανό κ απογευματινό!!!κ για απογευματινό ή μισό από το μεσημεριανό ή γιαούρτι ή τραχανά η τοστ....κρέμες έτοιμες πότε δεν του άρεσαν κ ούτε εγώ ήθελα να τρώει πολλές...κ μετά πάντα πίνει γάλα όπως κ το πρωί αλλά κ κατά τη διάρκεια της νύχτας ακόμα!!!☺️ 

Επίσης τα μόνα που ακόμα θέλω να λιώνω είναι το μήλο γιατί τον δυσκολεύει όσο μικρό κομμάτι κ αν του δώσω κ το αχλάδι εκτός κ αν είναι πολύ μαλακό όποτε το τρώει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...