Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!είμαι εργαζόμενη κ ο εργοδότης με απομάκρυνε όπως έπρεπε από την προηγ.βδομαδα από την εργασία μου αν κ το γραφείο λειτουργεί ακομα.ο λογιστής Μ ζητά βεβαίωση από δημόσια δομή για να το ανεβάσει στην Εργάνη,το ΙΚΑ εδώ δν εξυπηρετεί,κ θεωρεί πως το χαρτί του ιδιώτη γυναικολόγου Μ δν είναι επαρκές,είναι κάποια στην ίδια κατάσταση? Γνωρίζετε πως θα πληρωθούμε εμείς? ευχαριστώ πολύ🤰🥰

• admin changed the title to Βεβαίωση για Εργάνη,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όπως αφιλτράριστα σε ρωτάει κάτι τέτοιο, έτσι αφιλτράριστα να απαντάς κι εσύ. Ντροπή της, όσο χρόνων κι αν είναι, που είναι γυναίκα, που ξέρει τι πέρασες και που είναι αδιάκριτη.
    • Καλησπέρα κορίτσια,εμείς μάλλον έχουμε μπει σε εβδομάδα άλματος. Σήμερα είναι ακριβώς 16 εβδομάδων και είδα 16 έχει αλμα με κορύφωση την 17η εβδομάδα. Πολύ γκρίνια και αγκαλιά και τρώει υπερβολικά πολύ. Το μεσημέρι ήπιε 300 ml μετά 70 και τώρα πριν λίγο 290ml και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα θα σκάσει. @Kn1 μην αγχώνεσαι για τα μαλλιά,σε πολλά μωράκια πέφτουν τα μαλλιά της κοιλιάς όπως τα λένε.  @Diwni αύριο φεύγετε διακοπές? Να ξέρεις εγω φοβομουν αλλα ευτυχως ηταν πολυ καλη.  @Sotiria_94 είναι απίστευτο το πόσα κατορθώματα κάνουν τα μωρά, τα είχα ξεχάσει από τον γιο μου και τωρα μου φαινονται σαν να ειναι η πρωτη φορά. Εμενα η δικια μου εχει πλακα γιατι οπως την εχω αγκαλιά κορδωνεται ορθια και κοιταει απο δω και απο εκει. Ασε που τα μαλλια της ειναι τοσα πολλα και μου θυμιζει πεθερα δεκαετιας 80 σε γαμο και γελαω μονη μου.  
    • Εμείς μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές..γενικά καλά βγήκε..εκτός από 2 βράδια που με έπιασε αφόρητος πόνος μέσα στη νύχτα γύρω στις 04:00, όλα τα άλλα καλά. Οι πόνοι πρέπει να ήταν εντερικοί τελικά αλλά ήταν έντονοι πόνοι περιόδου..ή αυτό ή μεγαλώνει η μήτρα..αν και νομίζω το πρώτο γιατί όταν αλλάζω περιβάλλον επηρεάζομαι γενικά..κατά τα άλλα από συμπτώματα..συχνοουρία που κάπως πέρασε τώρα αλλά προστέθηκε η ξινίλα στο στόμα..φαντάζομαι από την 6η εβδομάδα και μετά θα αυξηθούν τα συμπτώματα..τώρα έχω το πρώτο υπέρηχο στις 26/8 κατευθείαν για καρδιά, πρώτα ο Θεός. Εσύ πως είσαι κορίτσι μου..;;
    • Και εγώ κοπέλα μου φοβάμαι πολύ..προσπαθώ πραγματικά να μη σκέφτομαι αρνητικά αλλά οι μνήμες είναι εκεί δεν φεύγουν.. αν δεν νιώσεις μια μέρα συμπτώματα, αν ξεπρηστεί το στήθος αν αν αν..και εγώ για όλους αυτούς τους λόγους που είπες ήθελα να το αγοράσω, γιατί από την 6η στισ 9μιση που σταμάτησε την προηγούμενη φορά..δεν ξέρω πως θα βγει..πραγματικά..αν μπορούσα να περάσω κατευθείαν το διάστημα αυτό θα το έκανα.. για μένα είναι ένα "μαξιλαράκι" η 9η εβδομάδα, ότι το πέρασα και αυτό το στάδιο.. 
    • Ωχ Πανγία μου φαντάζομαι μέχρι να την ακούσεις..τι άγχος θα πέρασες..το έχω ακούσει ότι κάποιες φορές ίσως να μη πιάνει..μάλλον θα το αποφύγω..και το πολύ πολύ πάω ενδιάμεσα ραντεβού στο γυναικολόγο, αν και αυτός από ό,τι κατάλαβα δεν θέλει να με ταλαιπωρήσει στην αρχή με πολλούς υπερήχους λόγω του ιστορικο΄ύ..καθαρά για ψυχολογικούς λόγους..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...