Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβρυογενεσις


Eiffel

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Ήθελα να ρωτήσω εμπειρίες από το κέντρο "Εμβρυογενεσις".

Κάθε πληροφορία θα είναι πολύ χρήσιμη.

Ευχαριστώ πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σου έχω καταθέσει τη γνώμη μου σε pm. είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από το κέντρο και από όλο το προσωπικό η συμπεριφορά τους είναι άκρως επαγγελματική και άψογη. για το γιατρό μου μόνο θετικά και καλά λόγια έχω να πω άλλωστε με οδήγησε στην επιτυχία άσχετα από την έκβαση.... Και πάλι με αυτόν θα προσπαθήσω όταν με το καλό περάσει όλο αυτό το κακό..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Eiffel το κέντρο είναι από τα καλύτερα πιστεύω.. Έχει πολυ καλους γιατρούς και καταπληκτικούς εβρυολογους!!! Άσχετα με την εξέλιξη που είχαν οι δικές μου προσπάθειες οφείλω να αναγνωρίσω το πόσο πολύ με πρόσεξαν και πόσο υποστηρικτικές ήταν ακόμη και οι νοσηλεύτριες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Eiffel ξέχασα να σου αναφέρω και δυο πράγματα ακόμα... το ένα είναι ότι η εμβρυογενεση είναι από τα ελάχιστα κέντρα εξωσωματικής που καθ'όλη τη διάρκεια διέγερσης ωοθηκών όχι μόνο παρακολουθούν τα ωοθηλακια  με υπέρηχο αλλά σου κάνουν και ανα 2 ημέρες εξέταση οιστραδιολης ώστε να υπολογίσουν καλύτερα ποια είναι η σωστή στιγμή να γίνει η ωοληψια . Το δεύτερό είναι ότι σου γράφουν όλες τις ορμονολογικες εξετάσεις στο βιβλιάριο και τις κάνεις εκεί μέσα πληρώνοντας μόνο συμμετοχή ασφαλισμένου.. Αυτό βολεύει πάρα πολύ ιδιαίτερα στην περίπτωση που κάνεις φυσικό κύκλο και θέλεις να δεις τα επίπεδα τον ορμονών σου τον συγκεκριμένο μήνα. Σε άλλα κέτρα δε γραφουν τιποτα και τα πληρώνεις από την τσέπη σου όλα.. αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι επιπλέον στείλε μου inbox.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...