Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

Το μωρό μου είναι σχεδόν 2 μηνων και γεννήθηκε στις  36 και 6 εβδομάδες. Ήταν για 10 μέρες στην μονάδα λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. Ακολουθούμε μεικτή διατροφή με το nan 1. Από την αρχή έτρωγε λαίμαργα και προσπαθώ να τον ρευω στα μισά του γεύματος. Το τελευταίο καιρό προς το τέλος του γεύματος,ενώ πεινάει κ άλλο, τεντώνεται προς τα πίσω κοκκινίζει κάνει σαν να πνίγεται,δυσκολεύεται να αναπνεύσει και γενικα υπάρχει μια δυσφορία. Αυτό οφείλεται σε κολικούς? Επίσης έχει μια γκρίνια,και πεινάει συνεχεια σχεδόν κάθε ώρα. Η παιδίατρος μου είπε να το παρακολουθησουμε και να χορηγήσουμε ένα ελαφρύ γάλα σκονη. Μήπως υποβόσκει και κρυφή ΓΟΠ? Έχει καμία μανούλα παρόμοιο πρόβλημα? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Marouli_89 είπε:

Καλησπέρα, 

Το μωρό μου είναι σχεδόν 2 μηνων και γεννήθηκε στις  36 και 6 εβδομάδες. Ήταν για 10 μέρες στην μονάδα λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας. Ακολουθούμε μεικτή διατροφή με το nan 1. Από την αρχή έτρωγε λαίμαργα και προσπαθώ να τον ρευω στα μισά του γεύματος. Το τελευταίο καιρό προς το τέλος του γεύματος,ενώ πεινάει κ άλλο, τεντώνεται προς τα πίσω κοκκινίζει κάνει σαν να πνίγεται,δυσκολεύεται να αναπνεύσει και γενικα υπάρχει μια δυσφορία. Αυτό οφείλεται σε κολικούς? Επίσης έχει μια γκρίνια,και πεινάει συνεχεια σχεδόν κάθε ώρα. Η παιδίατρος μου είπε να το παρακολουθησουμε και να χορηγήσουμε ένα ελαφρύ γάλα σκονη. Μήπως υποβόσκει και κρυφή ΓΟΠ? Έχει καμία μανούλα παρόμοιο πρόβλημα? 

Να σ ζήσει το μωράκι σου...Ναι συνήθως το τεντωνομα τον ποδιών οφείλεται σε κολικούς...αλλα μπορεί να έχει κ γοπ!! Εμένα τα είχε κ τα δύο.. Εγώ αυτό π έκανα ήταν να τον κρατάω πολύ ώρα επάνω μου οπως τον βαζεις κ ρευεται αλλα πολυ ωρα ομως  δεν θυμάμαι ούτε εγώ πόσα βράδια είχα κοιμηθεί έτσι...εγώ θηλαζα όμως!! Υπομονή οι κολικοί κ γοπ συνήθως φεύγουν στους 3μηνες!!! Α!Εγώ έδινα μ κάτι σταγόνες για τους κολικούς Π μ είχε πει η παιδιάτρος!!! Να τον βάζεις πιο συχνά να ρευεται!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου παιδάκι!!Μακάρι να φύγουν γιατί δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι, στεναχωριέμαι! Μου είπε να κάνω και μικρής διάρκειας γεύματα..

Καλησπέρα,και εμένα στη μέση του γεύματος σταματούσε έκλαιγε κοκκινίζε τεντωνε τα πόδια του όλα αυτό λογο κολικων,γοπ δεν είχαμε ευτυχώς,σταμάτησαν  οι κολικοί στον τρίτο μήνα και μετά ηρεμησαμε.

στις πριν 13 ώρες, ο/η Marouli_89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου παιδάκι!!Μακάρι να φύγουν γιατί δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι, στεναχωριέμαι! Μου είπε να κάνω και μικρής διάρκειας γεύματα..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγώ στεναχωριομουν πάρα πολύ ήθελα να τον βοηθήσω κ δεν μπορούσα!! Να φανταστείςόταν τον έβλεπα έτσι έκλαιγα κ εγώ μαζί του 💙 υπομονή άλλον 1 μήνα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...