Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική και αίμα.

eygenia22

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Πριν 10 μέρες ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης και είμαι εν αναμονή της Β χορειακής. Μέχρι την Παρασκευή δεν είχα κανένα σύμπτωμα ή κάτι άλλο. Από προχθές είχα ροζ υγρά, ώσπου σήμερα είδα και λίγες σταγόνες αίμα. Νιώθω και πονάκια περιόδου. Να αρχίσω να τρελαίνομαι; είμαι σε απόγνωση. Έχει καμιά σας κάτι παρόμοιο;

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η eygenia22 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Πριν 10 μέρες ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης και είμαι εν αναμονή της Β χορειακής. Μέχρι την Παρασκευή δεν είχα κανένα σύμπτωμα ή κάτι άλλο. Από προχθές είχα ροζ υγρά, ώσπου σήμερα είδα και λίγες σταγόνες αίμα. Νιώθω και πονάκια περιόδου. Να αρχίσω να τρελαίνομαι; είμαι σε απόγνωση. Έχει καμιά σας κάτι παρόμοιο;

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Καλημέρα κορίτσι μου και καλό μήνα και εύχομαι να δεις ένα τεράστιο νούμερο στην χοριακη σου !!!! Αρχικά πήρες τηλέφωνο τον γιατρό σου να του το πεις;;; Εγώ αυτό θα έκανα και μάλιστα αμέσως , μπορεί να σημαίνει ότι έχεις πιάσει και πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη!!! Για εμένα πάρε τηλ το γιατρό σου :-) σου εύχομαι τα καλύτερα !!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Αννια27 είπε:

Κορίτσι μου πήρες τηλ το γιατρό σου;; Όλα καλά;;

@eygenia22Κοριτσι μου καλησπέρα  .. εγω ειμαι απο εξωσωματική και είμαι στη 7η μέρα αναμένω και εγώ χοριακη. Εχτές 6η μέρα είχα λίγο ροζ στο χαρτί καιβκανα εκκρίσεις μίλησα με το γιατρό μου και είπε δεν είναι κάτι μη τρελαίνεσαι σε κάποιες κοπέλες είναι φυσιολογικό. 

Καλησπέρα κορίτσια ναι μίλησα με τον γιατρό. Μου είπε να μην ανησυχώ και να είμαι ήρεμη. Σε 2 μέρες κάνω Β χοριακη και θα δούμε.

στις πριν 2 ώρες, ο/η eygenia22 είπε:

Παραμονή των εξετάσεων μου... τι να περιμένω άραγε αύριο; Πάλι σήμερα είχα αιματάκι. Θα τρελαθώ μου φαίνεται.

Καλησπέρα κορίτσι, πολλές φορές το αιματάκι είναι θετικό!! Μακάρι αύριο να πάρεις έναν τριψήφιο αριθμό!! Προσπάθησε να απασχοληθείς με κάτι άλλο ώστε να ξεχαστείς λιγάκι

Καλημέρα κορίτσια, τζίφος. Αρνητικό το τεστ. Από το πρωί έχω βαλαντώσει στο κλάμα. Δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Είμαι πολύ χαλια. :( :(

στις On 4/3/2020 at 12:30 ΜΜ, ο/η eygenia22 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τζίφος. Αρνητικό το τεστ. Από το πρωί έχω βαλαντώσει στο κλάμα. Δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Είμαι πολύ χαλια. :(:(

Πολυ λυπαμαι αλλα Mh στεναχωριεσαι ευγενια θα ξαναπροσπαθησεις συμβαινουν αυτα .. οτι και να πω ειναι λιγο το ξερω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...