Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους. Είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε φόρουμ και ελπίζω να " συναντήσω" κάποιες γυναίκες που να έχουν ανάλογη εμπειρία και να με βοηθήσουν.

Έχω ένα κοριτσάκι 5 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά. Είχα την πρώτη εμμημο ρύση τον Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα μετά το πρώτο ΠΑΠ μετά τον τοκετο. Κ μετά κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο. Αυτό το μήνα λοιπόν ,φτάνω αύριο τις 10 μέρες καθυστέρησης και στις 8 έκανα τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απίθανο να είμαι έγκυος αλλά νομίζω πως εγώ θα ήθελα να είμαι. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Υπάρχει ίσως κάποια πιθανότητα να κάνει λάθος και το τεστ και ο γιατρός😏???

PS: Αν και αρχικά πανικοβλήθηκα, δεν σας κρύβω ότι θα μας χαροποιούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο🤗🤗

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Δημοσίευση

Δεν έχω ιδέα γιατί σου σταμάτησε ενώ είχε αρχίσει. Ίσως θέλει έναν έλεγχο . Πάντως κάνε ένα δεύτερο τεστ, ξερω κοπέλα που θηλάζε αποκλειστικά πέντε μηνών μωρό κ έμεινε έγκυος σε δίδυμα. ..! 

Δημοσίευση

Γιατί έκανες τεστ Παπ τόσο νωρίς;; Υπήρχε ιδιαίτερος λόγος; Εγώ μετά τον χρόνο...πάντως περίοδος κι εμενα που θήλαζα αποκλειστικά μου ήρθε τεσσάρων μηνών,παρόλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο θηλάζεις αποκλειστικά δεν θα σου έρθει

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Joannaero είπε:

Γιατί έκανες τεστ Παπ τόσο νωρίς;; Υπήρχε ιδιαίτερος λόγος; Εγώ μετά τον χρόνο...πάντως περίοδος κι εμενα που θήλαζα αποκλειστικά μου ήρθε τεσσάρων μηνών,παρόλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο θηλάζεις αποκλειστικά δεν θα σου έρθει

Αχ δεν ισχύει αυτό για όλες τις γυναίκες. Κι εμένα από τον τρίτο μήνα μου ήρθε! Έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό να αργεί λίγο να στρώσει η περίοδος όταν θηλάζεις. Αλλά γιατί αποκλείει κατηγορηματικά εγκυμοσύνη; Από την στιγμή που κάνει ωορρηξία γιατί να μην ξαναεμεινε έγκυος το κορίτσι;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η El.val είπε:

Καλησπέρα σε όλους. Είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε φόρουμ και ελπίζω να " συναντήσω" κάποιες γυναίκες που να έχουν ανάλογη εμπειρία και να με βοηθήσουν.

Έχω ένα κοριτσάκι 5 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά. Είχα την πρώτη εμμημο ρύση τον Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα μετά το πρώτο ΠΑΠ μετά τον τοκετο. Κ μετά κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο. Αυτό το μήνα λοιπόν ,φτάνω αύριο τις 10 μέρες καθυστέρησης και στις 8 έκανα τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απίθανο να είμαι έγκυος αλλά νομίζω πως εγώ θα ήθελα να είμαι. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Υπάρχει ίσως κάποια πιθανότητα να κάνει λάθος και το τεστ και ο γιατρός😏???

PS: Αν και αρχικά πανικοβλήθηκα, δεν σας κρύβω ότι θα μας χαροποιούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο🤗🤗

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Μακάρι να είναι καθ'οδόν και το δεύτερο! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αποκλείει εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άσχετο , αλλά γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο να βρω τη συζήτησή μας..μήπως επειδή χρησιμοποιώ κινητό? 

Έκανα ΠΑΠ νωρίς πιστεύετε? Ίσως γιατί έχω τον ιό HPV και ήθελε ο γιατρός μου να σιγουρευτεί ότι ο τοκετός δεν τον ξύπνησε.

Κι εγώ διαβάζω ότι γυναίκα με γυναίκα διαφέρει σχετικά με την περίοδο και τον θηλασμο. Μου είπε ωστόσο πως το τεστ εχει μεγάλο ποσοστό ακριβείας και ότι θα ήταν υπερβολή να επαναλάβω το τεστ. Γενικά του έχω πολύ εμπιστοσύνη και για αυτό ρωταω αν έχετε ακούσει κάποια παρόμοια κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να κανω κ άλλο τεστ αλλά νομίζω θα απογοητευτώ αν είναι αρνητικό. Χαζή σκέψη αλλά έτσι είναι 😏😏

στις πριν 22 ώρες, ο/η El.val είπε:

Ευχαριστώ εκ των 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η El.val είπε:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άσχετο , αλλά γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο να βρω τη συζήτησή μας..μήπως επειδή χρησιμοποιώ κινητό? 

Έκανα ΠΑΠ νωρίς πιστεύετε? Ίσως γιατί έχω τον ιό HPV και ήθελε ο γιατρός μου να σιγουρευτεί ότι ο τοκετός δεν τον ξύπνησε.

Κι εγώ διαβάζω ότι γυναίκα με γυναίκα διαφέρει σχετικά με την περίοδο και τον θηλασμο. Μου είπε ωστόσο πως το τεστ εχει μεγάλο ποσοστό ακριβείας και ότι θα ήταν υπερβολή να επαναλάβω το τεστ. Γενικά του έχω πολύ εμπιστοσύνη και για αυτό ρωταω αν έχετε ακούσει κάποια παρόμοια κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να κανω κ άλλο τεστ αλλά νομίζω θα απογοητευτώ αν είναι αρνητικό. Χαζή σκέψη αλλά έτσι είναι 😏😏

Σόρρυ μετά θυμήθηκα,στο εξάμηνο το κάνεις ναι ...έκανα λαθος,! Κ γω στο εξαμηνο έκανα κ επειδή μου βρήκε κάτι πήρα κρέμα κ είπε να ξανακάνω στον χρόνο, γι'αυτό μπερδεύτηκα...έχω κ γω το HPV(κονδυλώματα) αλλά μου βγαίνουν όλα τα τεστ καθαρά δεν ξέρω τι συμβαίνει..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...