Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός & περίοδος

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε φόρουμ και ελπίζω να " συναντήσω" κάποιες γυναίκες που να έχουν ανάλογη εμπειρία και να με βοηθήσουν.

Έχω ένα κοριτσάκι 5 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά. Είχα την πρώτη εμμημο ρύση τον Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα μετά το πρώτο ΠΑΠ μετά τον τοκετο. Κ μετά κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο. Αυτό το μήνα λοιπόν ,φτάνω αύριο τις 10 μέρες καθυστέρησης και στις 8 έκανα τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απίθανο να είμαι έγκυος αλλά νομίζω πως εγώ θα ήθελα να είμαι. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Υπάρχει ίσως κάποια πιθανότητα να κάνει λάθος και το τεστ και ο γιατρός😏???

PS: Αν και αρχικά πανικοβλήθηκα, δεν σας κρύβω ότι θα μας χαροποιούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο🤗🤗

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω ιδέα γιατί σου σταμάτησε ενώ είχε αρχίσει. Ίσως θέλει έναν έλεγχο . Πάντως κάνε ένα δεύτερο τεστ, ξερω κοπέλα που θηλάζε αποκλειστικά πέντε μηνών μωρό κ έμεινε έγκυος σε δίδυμα. ..! 

Γιατί έκανες τεστ Παπ τόσο νωρίς;; Υπήρχε ιδιαίτερος λόγος; Εγώ μετά τον χρόνο...πάντως περίοδος κι εμενα που θήλαζα αποκλειστικά μου ήρθε τεσσάρων μηνών,παρόλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο θηλάζεις αποκλειστικά δεν θα σου έρθει

στις πριν 1 ώρα, ο/η Joannaero είπε:

Γιατί έκανες τεστ Παπ τόσο νωρίς;; Υπήρχε ιδιαίτερος λόγος; Εγώ μετά τον χρόνο...πάντως περίοδος κι εμενα που θήλαζα αποκλειστικά μου ήρθε τεσσάρων μηνών,παρόλο που ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο θηλάζεις αποκλειστικά δεν θα σου έρθει

Αχ δεν ισχύει αυτό για όλες τις γυναίκες. Κι εμένα από τον τρίτο μήνα μου ήρθε! Έχω ακούσει ότι είναι φυσιολογικό να αργεί λίγο να στρώσει η περίοδος όταν θηλάζεις. Αλλά γιατί αποκλείει κατηγορηματικά εγκυμοσύνη; Από την στιγμή που κάνει ωορρηξία γιατί να μην ξαναεμεινε έγκυος το κορίτσι;

στις πριν 20 ώρες, ο/η El.val είπε:

Καλησπέρα σε όλους. Είναι πρώτη φορά που μπαίνω σε φόρουμ και ελπίζω να " συναντήσω" κάποιες γυναίκες που να έχουν ανάλογη εμπειρία και να με βοηθήσουν.

Έχω ένα κοριτσάκι 5 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά. Είχα την πρώτη εμμημο ρύση τον Δεκέμβρη, και συγκεκριμένα μετά το πρώτο ΠΑΠ μετά τον τοκετο. Κ μετά κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης τον Ιανουάριο. Αυτό το μήνα λοιπόν ,φτάνω αύριο τις 10 μέρες καθυστέρησης και στις 8 έκανα τεστ το οποίο ήταν αρνητικό.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απίθανο να είμαι έγκυος αλλά νομίζω πως εγώ θα ήθελα να είμαι. Έχει συμβεί σε κάποια από εσάς? Υπάρχει ίσως κάποια πιθανότητα να κάνει λάθος και το τεστ και ο γιατρός😏???

PS: Αν και αρχικά πανικοβλήθηκα, δεν σας κρύβω ότι θα μας χαροποιούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο🤗🤗

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Μακάρι να είναι καθ'οδόν και το δεύτερο! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αποκλείει εγκυμοσύνη; 

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άσχετο , αλλά γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο να βρω τη συζήτησή μας..μήπως επειδή χρησιμοποιώ κινητό? 

Έκανα ΠΑΠ νωρίς πιστεύετε? Ίσως γιατί έχω τον ιό HPV και ήθελε ο γιατρός μου να σιγουρευτεί ότι ο τοκετός δεν τον ξύπνησε.

Κι εγώ διαβάζω ότι γυναίκα με γυναίκα διαφέρει σχετικά με την περίοδο και τον θηλασμο. Μου είπε ωστόσο πως το τεστ εχει μεγάλο ποσοστό ακριβείας και ότι θα ήταν υπερβολή να επαναλάβω το τεστ. Γενικά του έχω πολύ εμπιστοσύνη και για αυτό ρωταω αν έχετε ακούσει κάποια παρόμοια κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να κανω κ άλλο τεστ αλλά νομίζω θα απογοητευτώ αν είναι αρνητικό. Χαζή σκέψη αλλά έτσι είναι 😏😏

στις πριν 22 ώρες, ο/η El.val είπε:

Ευχαριστώ εκ των 

στις πριν 4 ώρες, ο/η El.val είπε:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άσχετο , αλλά γιατί μου φαίνεται τόσο δύσκολο να βρω τη συζήτησή μας..μήπως επειδή χρησιμοποιώ κινητό? 

Έκανα ΠΑΠ νωρίς πιστεύετε? Ίσως γιατί έχω τον ιό HPV και ήθελε ο γιατρός μου να σιγουρευτεί ότι ο τοκετός δεν τον ξύπνησε.

Κι εγώ διαβάζω ότι γυναίκα με γυναίκα διαφέρει σχετικά με την περίοδο και τον θηλασμο. Μου είπε ωστόσο πως το τεστ εχει μεγάλο ποσοστό ακριβείας και ότι θα ήταν υπερβολή να επαναλάβω το τεστ. Γενικά του έχω πολύ εμπιστοσύνη και για αυτό ρωταω αν έχετε ακούσει κάποια παρόμοια κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να κανω κ άλλο τεστ αλλά νομίζω θα απογοητευτώ αν είναι αρνητικό. Χαζή σκέψη αλλά έτσι είναι 😏😏

Σόρρυ μετά θυμήθηκα,στο εξάμηνο το κάνεις ναι ...έκανα λαθος,! Κ γω στο εξαμηνο έκανα κ επειδή μου βρήκε κάτι πήρα κρέμα κ είπε να ξανακάνω στον χρόνο, γι'αυτό μπερδεύτηκα...έχω κ γω το HPV(κονδυλώματα) αλλά μου βγαίνουν όλα τα τεστ καθαρά δεν ξέρω τι συμβαίνει..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...