Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αίμα μετά την ωορρηξία

Athena😌

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα σαλπιγγογραφια 12η μέρα του κύκλου σε κύκλο 32-35 ημερών με ωορρηξία 16η μέρα του κύκλου ( με τεστ ωορρηξιας).. 22η μέρα του κύκλου έβγαλα 2 σταγονιτσες αίμα όταν σκουπίστηκα  αρκετά μικρές  ( σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι αίμα) αλλά δεν έδωσα σημασία! Χτες στην 26η μέρα πάλι το ίδιο με λίγο περισσότερα αίμα ( όχι πολύ αλλά όχι λίγο) όχι ροζ ούτε καφέ  καθαρό αίμα! Έχει τύχει σε καμία; ( έκανα τεστ εγκυμοσύνης σήμερα το early και είναι αρνητικό) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Anmaz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα σαλπιγγογραφια 12η μέρα του κύκλου σε κύκλο 32-35 ημερών με ωορρηξία 16η μέρα του κύκλου ( με τεστ ωορρηξιας).. 22η μέρα του κύκλου έβγαλα 2 σταγονιτσες αίμα όταν σκουπίστηκα  αρκετά μικρές  ( σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι αίμα) αλλά δεν έδωσα σημασία! Χτες στην 26η μέρα πάλι το ίδιο με λίγο περισσότερα αίμα ( όχι πολύ αλλά όχι λίγο) όχι ροζ ούτε καφέ  καθαρό αίμα! Έχει τύχει σε καμία; ( έκανα τεστ εγκυμοσύνης σήμερα το early και είναι αρνητικό) 

Καλησπέρα κορίτσι μου.. λοιπόν απ' ότι εχω ακούσει όταν κάνεις σαλπιγγογραφια ειναι πολύ φυσιολογικό να βγάλεις λίγο αίμα μπορεί κ για 3-4 μέρες μετά.. αν τώρα έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες κ συνεχιζεις να έχεις αίμα ή παρατηρήσεις ότι αυξάνεται η ροή καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον/την γυναικολόγο σου για παν ενδεχόμενο.. μπορεί να μην είναι κ τίποτα αλλά ρωτα καλού κακού.. ελπίζω να βοήθησα!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sofia0294 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. λοιπόν απ' ότι εχω ακούσει όταν κάνεις σαλπιγγογραφια ειναι πολύ φυσιολογικό να βγάλεις λίγο αίμα μπορεί κ για 3-4 μέρες μετά.. αν τώρα έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες κ συνεχιζεις να έχεις αίμα ή παρατηρήσεις ότι αυξάνεται η ροή καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον/την γυναικολόγο σου για παν ενδεχόμενο.. μπορεί να μην είναι κ τίποτα αλλά ρωτα καλού κακού.. ελπίζω να βοήθησα!

Ναι θα μιλήσω με τον γιατρό σήμερα το απόγευμα! Ήθελα να δω μήπως απλά έτυχε σε κάποια άλλη! Ευχαριστώ πολύ πάντως!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...