Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α μάλιστα, σε ευχαριστώ..οπότε μάλλον θα κάνω υπομονή και βλέπουμε!
    • Ταυτιζόμαστε εμείς μου φαίνεται..χαχα!!! Πλυντήρια εγώ λέω μετά τις γιορτές να ξεκινήσω. Φεβρουάριο αγχώνομαι να τα αφήσω, μην τυχει κάτι και δεν είμαι έτοιμη. 
    • Εγώ έχω πάρει μονο 2-3 βελουτέ και όλα τα υπόλοιπα τα έχω πάρει βαμβακερά. Νομίζω λόγω εποχής θα πιάσουν οι ζέστες και τα βελουτέ θα είναι ζεστά. Εγώ ας πούμε ούτε το χειμώνα τα φοράω.. Και σκέφτομαι αν κάποια μέρα πχ έχει ψυχρούλα να φοράει και ενα ζακετάκι.  Δηλ. η λογική μου είναι ζιπουνάκι κοντομάνικο από μέσα, φορμάκι βαμβακερό ή βελουτέ από έξω κι αν έχει ψύχρα και ένα βαμβακερό ζακετάκι από πάνω.  Επίσης, έχω αγοράσει και κάποια σετακια που είναι παντελονάκι μαλακό με ζιπουνάκι μακρυμανικο και με αυτά πάλι λεω να βάζω από πάνω το ζακετάκι το βαμβακερό.  Νομίζω λόγω εποχής είμαστε καλά. Τις αγόρασα και 2 πιο χοντρά ζακετάκια - μπουφανάκια για τις βόλτες για όσο χρειαστούν. 
    • Καλα Χριστούγεννα κορίτσια με υγεία! Εύχομαι οτι όνειρο εχει κάθε μία να γίνει πραγματικότητα!Αυτα τα Χριστούγεννα ειναι αλλιώτικα φέτος για μενα κρύβουν θλίψη αλλά και γλυκιά προσμονή για ολα αυτα τα όμορφα που περιμένω να έρθουν. Να περάσετε όμορφα στις γιορτές με τις οικογένειές σας και του χρόνου πάλι εδω θα είμαστε να τα λέμε. Σας ευχαριστώ πολυ για ολα🫶
    • Αίμα στην ωορρηξία είχε η αδερφή μου για χρόνια. Όχι πάρα πολύ σαν της περιόδου, αλλά της κρατούσε 1-2 μέρες και ήθελε σίγουρα μια σερβιετα. Μετά από χρόνια είδε η γιατρός της ότι είχε έναν πολύποδα και μπήκε για υστεροσκοπηση.(Ήταν 18 χρόνων όταν εμφανίστηκε το αίμα και τελικά έκανε την επέμβαση στα 26) Τελικά είχε πολλούς μικρούς πολύποδες. Τους καθάρισε όλους και από τότε δεν ξαναειχε στην ωορρηξία. Δεν ξέρω αν τυχόν συμβαίνει και σε εσένα κάτι τέτοιο. Θέλει παρακολούθηση αυτό, γιατί γενικά δεν φαίνονται όλοι οι πολύποδες στον υπέρηχο, μόνο οι μεγάλοι. Αλλά όπως και να χει από όσο ξέρω δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα. Θα το δείτε σίγουρα με τον γιατρό σου διεξοδικά.  Ελπίζω όμως να μείνεις έγκυος και να μην σε αποσχολησει αυτό το θέμα σύντομα 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...