Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

- Τι ζυγίζει το πρωί 500 κιλά, το μεσημέρι 200 κιλά και το βράδυ 10 γραμμάρια;;;

- Ο σύζυγος.

Το πρωί τον ξυπνάει η γυναίκα του: “Ξύπνα ρε βόδι να πάς στη δουλειά.”

Το μεσημέρι του λέει όταν τρώνε: “Πώς τρώς έτσι ρε, σα γουρούνι.”

Το βράδυ πρίν πέσουν στο κρεββάτι: “Έλα πουλάκι μου να κάνουμε αγκαλίτσες.”

Δημοσίευση

Η σύζυγος μπαίνει στην κουζίνα και βρίσκει τον άνδρα της να κυνηγάει μύγες.

- Τι κάνεις εκεί;

- Κυνηγάω μύγες, απαντάει αυτός.

- Σκότωσες καμμία;

- Αμέ, 3 αρσενικές και 2 θηλυκές.

- Μα τι; Ξεχωρίζεις τις αρσενικές από τις θηλυκές;

- Ναι. Οι τρεις πήγαν στην μπύρα, και οι δύο στο τηλέφωνο!

Δημοσίευση

Ένας κανίβαλος περπατάει στη ζούγκλα με τον μικρό του γιο. Σε μια λίμνη βλέπουν μία ξανθιά πανέμορφη κοπέλα να κάνει γυμνή μπάνιο. Ο μικρός μόλις την βλέπει, λέει όλος χαρά:

- Μπαμπά, την τρώμε;

- Όχι, λέει ο πατέρας του. Θα την πάρουμε σπίτι και θα φάμε τη μαμά σου!

Δημοσίευση

Λέει η γυναίκα στον άντρα:

- Αντρα μου, ντρέπομαι πάρα πολύ.

- Γιατί αγάπη μου;

- Γιατί το σπίτι μας το πήρε ο πατέρας μου, τα ρούχα μας τα αγοράζει η μάνα μου, τα ψώνια η αδερφή μου και το αυτοκίνητο μας το αγόρασε η θεία μου.

- Καλά κάνεις και ντρέπεσαι, αυτός ο ανεπρόκοπος ο αδερφός σου τίποτε δεν μας πήρε!

Δημοσίευση

Ο πρωθυπουργός πάει στον καταυλισμό των τσιγγάνων και λέει ότι όσοι έχουν πάνω από 5 παιδιά θα πάρουνε από ένα σπίτι.

Το ακούει ένας τσιγγάνος και λέει:

- Α, ρε γυναίκα! Έχουμε μόνο 4 παιδιά. Αλλά δεν πειράζει θα πάω να φέρω και τα δύο που έκανα με μία άλλη..

Πηγαίνει τα φέρνει, και τα βάζει σε μία σειρά να τα μετρήσει.

Τα μετρά, τα ξαναμετρά, πάλι 4 τα βγάζει..

- Ρε γυναίκα, πάλι 4 τα βγάζω! Τι στο καλό;

- Α, τα άλλα δύο ήρθε ο πατέρας τους και τα πήρε!

Δημοσίευση

Ήταν ένας μαμάκιας και μια μέρα παντρεύτηκε. Την άλλη μέρα πήγε στη δουλειά και όταν γύρισε η γυναίκα του είχε φτιάξει παστίτσιο.

Το δοκιμάζει ο μαμάκιας και λέει:

- Γυναίκα, ωραίο το κάνεις το παστίτσιο, αλλά η μάνα μου το κάνει καλύτερα.

Την άλλη μέρα η γυναίκα του πάει στα μαγαζιά, αγοράζει ακριβά, σέξυ, μαύρα εσώρουχα, τα φοράει, σβήνει τα φώτα, ανάβει κεριά και τον περιμένει.

Έρχεται ο άνδρας από την δουλειά, την βλέπει και λέει:

- Γυναίκα μου, γιατί φοράς μαύρα; Πέθανε η μάνα μου;

Δημοσίευση

να κ ενα δικο μου για το πως μας βλεπουν οι αντρες......;)

ποια η διαφορα στης γυναικες...των 8,18,28,38,48

στα 8 πηγαινεις στο κρεβατι,και της λες παραμυθι..

στα 18 της λες παραμυθι και την πηγαινεις στο κρεβατι

στα 28 δεν υπαρχει λογος να πεις κανενα παραμυθι και την πας στο κρεβατι

στα 38 σου λεει ενα παραμυθι και σε παει στο κρεβατι

στα 48 της λες ενα παραμυθι για ν'αποφυγεις το κρεβατι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Βρε κορίτσια όποιες έχετε γεννήσει πείτε μας εμπειρίες... Ιδανικά όμορφες 😂 πως καταλαβαίνουμε ότι ήρθε η ώρα;;;; Τρέμω εκείνη τη στιγμή και ας έχω κάνει σεμινάρια και σεμινάρια 🫣 Επίσης επειδή πάω για φυσιολογικό τοκετό μέχρι στιγμής, όποια έχει κάνει πως το βίωσε;;;
    • Πάντως 2/2 είναι της Υπαπαντής!! Η μαμά μου είχε δει όνειρο ότι θα γεννήσω τότε και μου το είπε γι'αυτό το ξέρω 😂 Εμένα πάντως κάνει συσπάσεις η μήτρα από πολύ νωρίς οπότε δεν νομίζω να φτάσω την Πητ. Αύριο έχω ξανά ραντεβού για καρδιοτοκογραφημα, ειδομεν!
    • Ναι φυσικά... βέβαια παίζουν ρόλο και οι ορμόνες και το πώς κάθε άνθρωπος το διαχειρίζεται και τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει! Είναι πολλά δυστυχώς!!
    • Αα τι γάλα βάζετε; Τι είχε το μικράκι;  Α ναιι εμείς είμαστε κοντά κοντά! Την επόμενη Δευτέρα εμείς εμβόλιο! Πώς τα πάει γενικά το μωρό;    Εμάς η μικρή η καημένη είχε φουλ πονακια κι ακόμα έχει δηλαδή αλλά ίσως καπως καλύτερα, γενικά κλαίει αρκετά πριν να την πάρει ο ύπνος ειδικά απογευματοβραδο έχει υπερένταση. Ελπίζω να περάσει όσο μεγαλώνει.  Επίσης έκανα βλακεία κι ενώ στην αρχή της έδινα ένα γεύμα κάποιες φορές τη βδομάδα με μπιμπερο μετά έκανα μόνο θηλασμό και τώρα που θέλω να αντλώ καμία φορά και να πάρει μπιμπερο δεν το θέλει!       
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ρε κορίτσι μου τι τραβάτε! Και μεις καπως ετσι ειμαστε. Τεταρτη εκανε η μεγαλη μ χειρουργείο κρεατακια αμυγδαλες. Ηταν δεδομενο ότι θα έμπαινε με τ μπαμπα της και θα πηγαινα εγω με τ μωρο να κατσω οσο πάει κ τ βραδυ να μεινει με τ μπαμπα της. Εμεις μένουμε σερρες, θεσσαλονικη η επέμβαση. Ειχα κλείσει μονοκλινο για να μπορώ να εχω τ μωρο. Δευτερα απογευμα τ μωρο πυρετο. Ημουν να σκάσω. Μπηκε τ παιδακι μ απο τριρη βραδυ και ήρθε σπίτι πέμπτη πρωι. Κ γω να μην μπορώ να πάω. Κ να χω κ τ μωρο αρρωστο με πυρετο στο σπιτι. Το χειρουργείο πήγε καλα αλλα ειχε 2 μερες πολυ πονο. Ανα 3ωρο δίναμε παυσίπονο. Μετα καπως καλύτερα. Ανεκτος ο πόνος. Σήμερα 5 μερες μετα πολυ καλύτερα..αλλα δ τρωει. Λιγο κρεμα σοκολάτα Λιγο γιαουρτι λιγο φιδε. 2 3 κουταλάκια. Τ μωρο κρατησε 5 μερες. Μετα πέταξε σπιθουρακια. Μεχρι χθες ειχε φουλ γκρινια. Σήμερα ολα καλύτερα. Εσκασε κ τ 1 πανω δοντι κ ηρεμησε καπως κ τ βραδια.  Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθουν πολυ τα αγόρια σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...