Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατί δεν φάνηκε έμβρυο στον υπέρηχο ?


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Είχα καθυστερηση περίπου μία εβδομάδα κ έκανα τεστ ,βγήκε θετικό και έκλεισα ραντεβού στο γιατρό μου να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη. Σύμφωνα με τον τελευταία περίοδο μου υπολόγιζε ότι είναι 6 εβδομάδων περίπου. Είδαμε σάκο όχι όμως έμβρυο . Μου είπε να ξαναπάω σε 10 μέρες γιατί επειδή δεν έχω σταθερό κύκλο ίσως αργήσει λίγο να φανεί. Να ανησυχήσω ????

Δημοσίευση

Γλυκιά μου με το καλό!!!! Να έχεις μια ήσυχη εγκυμοσύνη! Είναι πολύ φυσιολογικό που δεν είδες μη φοβάσαι! Γύρω στην 7 με 8 βλέπουν εμβρυικα στοιχεία και ίσως ακούσεις καρδιά.. Πιθανόν να τη δεις να αναβοσβήνει στην οθόνη! Δεν είναι τπτ δεδομένο πχ 7 βδομάδα ακούς καρδιά... Γτ παίζει κ αν έγινε πρώιμη ή καθυστερημένη σύλληψη... Απόλαυσε το κορίτσι μου! 

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κ εγώ στην πρώτη μου επίσκεψη στον γυναικολόγο είδαμε μόνο σάκο. Είχα τις ίδιες απορίες Κ ανησυχία με σένα. Στο επόμενο ραντεβού μου μόλις μια βδομάδα μετά είδαμε εμβρυακα στοιχεία κ προς έκπληξη μου ακούσαμε κ καρδούλα! Ολα θα πανε καλα! Εγω την Τριτη μπαινω στον τεταρτο μήνα. Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η melodyy είπε:

Γλυκιά μου με το καλό!!!! Να έχεις μια ήσυχη εγκυμοσύνη! Είναι πολύ φυσιολογικό που δεν είδες μη φοβάσαι! Γύρω στην 7 με 8 βλέπουν εμβρυικα στοιχεία και ίσως ακούσεις καρδιά.. Πιθανόν να τη δεις να αναβοσβήνει στην οθόνη! Δεν είναι τπτ δεδομένο πχ 7 βδομάδα ακούς καρδιά... Γτ παίζει κ αν έγινε πρώιμη ή καθυστερημένη σύλληψη... Απόλαυσε το κορίτσι μου! 

Ευχαριστώ πολύ! Αν κ είναι η δεύτερη μου εγκυμοσύνη έχω λίγο άγχος που δεν φάνηκε τίποτα ενώ στην πρώτη με τον πρώτο υπέρηχο! Μακάρι όλα να πάνε καλά σε όλες τις μέλλουσες μανουλες 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Angelina85 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κ εγώ στην πρώτη μου επίσκεψη στον γυναικολόγο είδαμε μόνο σάκο. Είχα τις ίδιες απορίες Κ ανησυχία με σένα. Στο επόμενο ραντεβού μου μόλις μια βδομάδα μετά είδαμε εμβρυακα στοιχεία κ προς έκπληξη μου ακούσαμε κ καρδούλα! Ολα θα πανε καλα! Εγω την Τριτη μπαινω στον τεταρτο μήνα. Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Να είσαι καλά κορίτσι μου,όσο να είναι καθυσηχαζομαι με αυτα που μου λέτε! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα απο τον πρώτο υπέρηχο δει το μωράκι μου κ αγχώθηκα τώρα! Σου εύχομαι ολόψυχα μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κ με το καλό το μωρουλινι σου

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Mamaioannas είπε:

Με το καλό!Σε καταλαβαίνω εγώ πήγα στην 7η και δεν είχε φανεί ακόμα μόνο κάτι εμβρυϊκά στοιχεία!!Θα φανεί και όλα θα πάνε υπέροχα! Ευχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι όλα να πάνε καλά κ σε αυτή την εγκυμοσύνη μου!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Joannaero είπε:

Κ εγώ πήγα νωρίς κ δεν φαινόταν κάτι μέσα στον σάκο. Μετά από μια εβδομάδα ακούσαμε καρδιά. Και μετά από δύο βδομάδες είδαμε ένα πλασματακι να χορεύει

Είναι ο πιο γλυκός χορός που βλέπουμε πράγματι! Μακάρι όλα να είναι οκ κ μένα κορίτσι μου! Στις 3/2 έχω δεύτερο υπερηχο κ ανυπομονώ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...