Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άγχος για εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Takira είπε:

33 είμαι εγώ!♥️♥️όταν περάσω επιτροπή θα σου στείλω!!

Κ εγώ τον άλλο μηνα θα περάσω. Διάβασα εδω ότι δεν είναι όπως στην Αθήνα. Πας,αφήνεις τα χαρτια στη γραμματεία, ελέγχει αν λείπει τπτ κ φεύγεις. Κ αν υπάρχει θέμα σου τηλεφωνούν να πας κ αλλά χαρτια. Δεν βλεπεις γιατρους

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Κορίτσια όσον αφορά την επιτροπή δεν είναι τίποτα...ήταν ευγενεσταστοι κ σέβονται το λογο που βρίσκεστε εκεί.... Τουλάχιστον αυτό ένιωσα εγώ...

Κι Εσυ Θεσσαλονίκη πέρασες;

Δημοσίευση
στις On 24/1/2020 at 8:24 ΜΜ, ο/η elena0212 είπε:

Κ εγώ τον άλλο μηνα θα περάσω. Διάβασα εδω ότι δεν είναι όπως στην Αθήνα. Πας,αφήνεις τα χαρτια στη γραμματεία, ελέγχει αν λείπει τπτ κ φεύγεις. Κ αν υπάρχει θέμα σου τηλεφωνούν να πας κ αλλά χαρτια. Δεν βλεπεις γιατρους

Ακριβώς έτσι είναι!!!!πέρασα τέλος Νοεμβρίου!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Κι Εσυ Θεσσαλονίκη;;;πότε με το καλό ξεκινάς;;;και σε ποιο κεντρο αν επιτρέπεται;

Ναι Θεσσαλονικιά και εγώ!!!εγώ περιμένω την Πέμπτη να αδιαθετησω και θα ξεκινήσω διέγερση είμαι στο new Life!!!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Ναι Θεσσαλονικιά και εγώ!!!εγώ περιμένω την Πέμπτη να αδιαθετησω και θα ξεκινήσω διέγερση είμαι στο new Life!!!

Τελεια!!κ εγώ στο new life θα την κάνω μάλλον. Καλη αρχη κοριτσάκι!! Κ σύντομα να έχεις ευχαριστα νέα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Τελεια!!κ εγώ στο new life θα την κάνω μάλλον. Καλη αρχη κοριτσάκι!! Κ σύντομα να έχεις ευχαριστα νέα!!!

Σ'ευχαριστω πολύ!!!!Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!!μακάρι να τα καταφέρουμε με την πρώτη!!💖💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...