Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγωνία για το αν θα ξαναμεινω έγκυος

Recommended Posts

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αγωνία που έχω καθώς πριν 10 μήνες απέβαλα στη 14η εβδομάδα κύησης και ενώ ήδη προσπαθούσαμε 3 χρόνια. Είχα ένα υνωμύωμα που μεγάλωσε και σε συνδυασμό με τη δίκερη μήτρα έσπασαν αιφνίδια τα νερά και ήταν στην ουσία σαν να γέννησα. Ο άντρας μου έχει ασθενοσπερμία και μας έλεγαν ότι δε γίνεται φυσιολογικά, όμως λίγο πριν την εξωσωματική έμεινα έγκυος. Φαντάζεστε λοιπόν τον πόνο να χάνεις ένα μωρό από αλλα θέματα τελικά. Στην αυχενική ήταν όλα καλά μόνο που το υνωμύωμα ήταν πια σχεδόν 7 εκ. Η γιατρός που είχα τότε δεν έδωσε και πολύ σημασία μου είπε ότι αν είχα θέμα θα ήταν προς τον 5ο μήνα, να που όμως έγινε νωρίτερα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω ένα φόβο ότι δε θα τα καταφέρουμε. Ο νέος γιατρός μου ειναι αισιόδοξος μετά και την αφαίρεση του υνωμυώματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπάθησε να περιορίσεις κ να ελέγξεις τον φόβο,να τον διώξεις δεν γίνεται. Να δεις που θα μείνεις κ θα πάνε όλα καλά. Η δυναμη της ζωής πάντα επικρατεί...! Το σώμα σου ξέρει

Λυπήθηκα γι'αυτό που έπαθες.Ενιωσα αλήθεια πόνο που έχασες το έμβρυο. Μεσα από την καρδια μου εύχομαι να μείνεις έγκυος και αυτό τον μήνα κιόλας. Αλλιώς παρε  το χαλαρά ..

Κοριτσι μου λυπάμαι αλλα εφόσον εκείνες σίγουρα θα ξαναμεινεις, διάβασα για την μήτρα σου ειχα γνωστή που την είχε ετσι και ο γιατρος της είχε πει οτι όταν θα μείνεις έγκυος θα βαλουμε ενα πλέγμα για να κρατάει το έμβρυο και ξάπλα για να μην αποβάλει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...