Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η εμπειρια μου στο μαιευτηριο Ελενα


Recommended Posts

Γεια σας.Ηθελα να σας μιλησω για την εμπειροα μου στο Ελενα μιας και ξερωοτι πολλες απο σας θα αναρωτιεστε που να γεννησετε.Γεννησα στις 1.11.19 στο μαιευτηριο Ελενα το κοριτσακι μου υγιεστατο.Δυστυχως δεν ειχα γιατρο απο κει αρα πηγα στα επιγοντα και γεννησα με εναν γιατρο με επισκληριδιο.Μου φερθηκαν αψογα και ηταν παντα καποιος διπλα μου να με εμψυχωνει να μη φοβαμαι.Γεννησα μεσα σε 3-4 ωρες και το μονο που πληρωσα ηταν ενα δικλινο δωματιο π απο οτι θυμαμαι ηταν 35€ την μερα και ημουν μονη μ.τα αξιζαν τα λεφτα τους γ αυτο το δωματιο και εοχα πολυ βοηθεια για τον θηλασμο απ τις μαιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει!!! Το ίδιο ακριβώς έζησε η αδελφή μου,πήγε συνειδητά στην εφημερία και είχε υπέροχη εμπειρία. Να είναι καλότυχη και υγιής,πάντα.! Και καλή χρονιά..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω στο Ελενα θα γεννησω σε ότι μονοκλινο βρω διαθεσιμο...Εχω ακουσει επισης τα καλυτερα και μια βδομαδα που χρειαστηκε να νοσηλευτω λογω μιας επιπλοκης στην αρχη της κυησης εχω να πω ότι μου φερθηκαν καλυτερα κι από ιδιωτικο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ γέννησα στο Έλενα και ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου! Μου φέρθηκαν κ εμένα καλύτερα κ από το ιδιωτικό κ ήταν όντως όλοι πάνω από το κεφάλι μου!  Εγώ πλήρωσα σύνολο 60€ για μονόκλινο για 4 βράδυα! Δεν ξέρω αν θα επιδιώξω ξανά εγκυμοσύνη μιας κ γέννησα δίδυμα, αλλά αν το έκανα, εκεί θα πήγαινα!!! Να μας ζήσουν τα μωρακια μας κ καλή χρονιά!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σασ ζησουν τα μορακια σασ και καλη χρονια !και εγω στο Ελενα γενησα   κα ολα μια χαρα κατι αλο ηθελα να πω  για τα επιδοματα  που σου δινουνε  που να ρωτισω? Που να παω? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...