Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑλησπέρα,

πολυ χρησιμο site για να αντλησεις πληροφοριες σχετικα με παιδικους σταθμους ειναι αυτο του πανελληνιου συλλόγου ιδιοκτητών παιδικών σταθμών http://www.pasips.com/.

Επίσης την κορουλα μου την στέλνω απο 14 μηνών στον παιδικο σταθμό ΜΙΚΥ που ειναι στη Δωριέων 14 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου απέναντι από το ΟΑΚΑ και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και απο Σεπτέμβριο, που θα ξεκινήσω δουλεια, θα στείλω και τον μικρό.

• 4 months later...
Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΚΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΙΣ 7:00 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΙΣ 5:00.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εσύ ε; Ξεκίνησες δουλειά γι' αυτό; 
    • Βρήκα χρόνο και σας απαντάω σε όλα 🤣🤣🤣  Καλέ μεγάλα μου φαίνονται τα μωρά σας 😅 Εμένα 21+2 που είχα την Β επιπέδου ήταν 380γρ. Τώρα την Τρίτη έχω πάλι ραντεβού, άντε να δούμε πόσο θα είναι. Παίρνουν βάρος γενικά αυτούς τους μήνες.
    • Έχω ακούσει πολλές εμπειρίες από τοκετούς και σίγουρα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Θα σου συνιστούσα αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να βρεις μια μαία να σε προετοιμάσει για να ξέρεις τι να κάνεις την ώρα τον οδυνων και γιατί όχι να την έχεις και μαζί σου να σε καθοδηγεί. Φυσικά αν δεν αντέχεις μπορείς να κάνεις και επισκληρηδιο.  Δεν έχω κάνει φυσιολογικό τοκετό και ούτε έχω νιώσει πόνους τοκετού, αλλά μου έχουν πει ότι στην αρχή είναι αρκετά υποφερτοι, μέχρι 5-6 διαστολή περίπου. Βέβαια αυτό πάει ανάλογα και με τον χρόνο που θέλει η καθεμία να γεννήσει. Γιατί αν πχ προχωράει αργά ή διαστολή και έχεις επί ώρες πόνους είναι λογικό να κουραστείς. Αν έχεις γρήγορο τοκετό θα κυλήσει μπαμ μπαμ και ούτε θα τους θυμάσαι μετά. Θυμάμαι η αδερφή μου πήγε σε 10 διαστολή μέσα σε 4 ώρες. Ούτε που την σκέφτηκε την επισκληρηδιο έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα. Εγώ να σου πω δεν το σκέφτομαι. Θα προετοιμαστώ και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και να κουραστω φυσικά θα ζητήσω επισκληρηδιο.
    • Κάτι έχω. Γενικά μου έχει πει η μαία μου μέχρι 5-10 συσπάσεις την ημέρα είναι φυσιολογικό. Αν έχεις παραπάνω πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό. Στις διακοπές που κουραζομουν και κουβαλούσα και την μικρή είχα πιάσει τις 10 σίγουρα. Τώρα ευτυχώς που επιστρέψαμε στους καθημερινούς ρυθμούς το πολύ να έχω 5 και αυτές προς το βράδυ.  Απλά πρέπει λίγο να ξεχωρίσεις τι είναι σύσπαση και τι είναι το μωρό που μπορεί να τεντώνεται και να σε πονάει ή κάτι τέτοιο.
    • Εγώ στο Ιασώ αφού εκεί πάει και ο γιατρός μου. Εκεί έκανα και το πρώτο. Μια χαρά το προσωπικό. Πολύ φιλικό. Πεντακάθαρα. Σε δίκλινο έμεινα και ευτυχώς τότε δεν επέτρεπαν και τις επισκέψεις (τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό) και μια χαρά περάσαμε με την άλλη κοπέλα. Μόνο κάποιοι που πουλάνε προϊόντα ενοχλούν λίγο αλλά οκ ρωτάνε και αν δεν θες φεύγουν. Προσωπικά τους έγραφα και τους υποδεχομουν με τα βυζιά έξω 🤣🤣🤣🤣 Άι σιχτιρ λεχωνες είμαστε δεν γίνεται να προσέχουμε αν θα μπει κάποιος στο δωμάτιο 😜 Τώρα για όσες γεννήσουν στο Ιασώ: Πολύ value μου φάνηκε ο φωτογράφος που σου φτιάχνει άλμπουμ για το μωρό με τις πρώτες του φωτογραφίες. Λίγο τσιμπιμενος ίσως αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το άλμπουμ και θα κάνω και στον γιο ένα 😊  Μια τύπισσα που πουλάει κρέμες σύσφιξης, τσάμπα λεφτά πιστεύω. Θα βρείτε στο εμπόριο διάφορες αν θέλετε και πιο αξιόπιστες. Ζυγαριά αν δεν έχει κάποιο θέμα το μωράκι σας, δεν χρειάζεται να νοικιασετε. Και κάτι έξτρα εξετάσεις που πουλάνε για το μωρό πάλι δεν χρειάζονται. Μπορείτε μετά να τις κανονίσετε με τον παιδίατρο σας δωρεάν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...